Инспектори от сектор "Рибарство и контрол" на ИАРА Кърджали съвместно със служители на Подвижна горска стража са извършили проверка на язовир "Студен кладенец", съобщиха от Агенцията. В хода на проверката под моста на село Лисиците, инспекторите са открили и извадили от водата 2 бр. бракониерски мрежи с обща дължина 80 метра. Уловената в тях около 15 кг риба /шаран, каракуда, распер и бяла риба/ е освободена и върната в язовира. Мрежите са конфискувани и е съставен констативен протокол срещу неизвестен извършител.

На язовир "Студен кладенец" е хванат и нарушител, извършващ нерегламентиран улов. Лицето е забелязано от служителите на Подвижна горска страж и при излизане с лодка от язовира е заловено. От него е конфискувана 50 метра хрилна мрежа и една гумен лодка. Инспекторите на ИАРА са съставили акт на нарушителя за извършване на риболов по време на забрана. 

 
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/5/11 12:40

    pihete imeto i prika4ete snimka kolko e akta na xybavesa .BRAVO NA ORGANITE

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/5/11 15:49

    Аз предлагам,не да се глобява с пари нарушителя, а стойността на акта да се превръща в зарибителем материал в троен размер!С други думи,ако акта е 100лв.,нарушителя да закупи мали рибки на стойност 300лв. и да ги пусне в язовира!Ако не желае -300 пръчки в шията!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/5/11 16:25

    сега е период на забрана и актовете почват от 500 нагоре

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/5/11 19:32

    Предлагам,колкото риби е хванал,толкова тека яко джебеско магаре да му направи.Няма по голям резил и наказание от това.Тия боклуци нямат мярка,само дълбоко анално проникване ще ги оправи.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/5/11 21:30

    Стига вече с тая ИАРА. С извинение насрахте се от медийни изяви.Айде вършете си работата и по скромно ,и без това ви плащат за това,пък като паднат герберчетата и вие ще ходите на риба начело с Миро.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/5/11 12:40

    bravo na 20/5/11 21:30 neshto vqrno i smisleno sashto i na 20/5/11 15:49

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.