На празничен коктейл кметът на Кърджали инж.Хасан Азис награди учители, писатели и журналисти по повод Деня на славянската писменост. Почетните грамоти и плакети бяха за принос и повишаване на обществената значимост на полето на словото и образованието.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/5/11 17:29

    Браво на Х.Азис и Кехаьова

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/5/11 17:51

    Г-н Баранов , като знам , че сте запознат с това , че вашият полицейски служител С. С. К. през 1986г. е бил награден като добър възродител с Указ 1313 на ЦК на БКП питамсе защо същият продължава да служи в системата на МВР. Тъй като възродителният процес беше осъден от Съвета на ООН и се счита за престъпление срещу основните човешки права , редно е въпросният служител да се дефинира като съучастник в това престъпление , а един престъпник няма място в МВР.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/5/11 18:50

    БРАВО И НА САЛИ САДЪК КАДИР.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/5/11 20:14

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/5/11 20:22

    Към Кехайова и Азис трябва да застане и третия ......!Тогава снимката ще е пълна...Трудничко ще ви е на есен за това сега дерзайте мили управляващи града!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/5/11 08:42

    Какво пишете за обикновения полицески /тогава милиционерски/ служител С.С.К. - Пишете за Ахмед Доган,за Лютви Местан, за проф.Ибрахим Татарлъ - пръв помощник на секретаря на ЦК на БКП Стоян Михайлов - секретар по идеологическите въпроси и тези гореспоменатите бяха дейни активни ,не само участници,но и организатори на Възродителния процес! Що те не се оттеглят от постовете , които ЗАЕМАТ!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/5/11 09:12

    Отново ПР акции.Хасане спри с ПР акциите и вземи та свърши малко работа.Града е заприличал на бунище.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/5/11 12:29

    ОСВЕН БУНИЩЕ Е И ТЪМНИЦА НАВСЯКЪДЕ ,В ГРАД ЛИ СЕ ВЛИЗА В ПЕЩЕРА ЛИ НЕ МОЖЕШ ДА РАЗБЕРЕШ,А ДУПКИТЕ СА КАПАК НА ВСИЧКО ТОВА,АМА ЯВНО КМЕТА ОТ ХОДЕНЕ ПО ТААКИВА КУЛТУРНИ МЕРОПРИЯТИЯ НЕ МУ ОСТАВА ВРЕМЕ ДА ПОГЛЕДНЕ КЪМ ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ/НА ЕСЕН ПАК ЩЕ СЕ ВИДИМ КМЕТЕ И ЩЕ СЕ БРОИМ/

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/5/11 17:23

    Кмета е по милионовите поръчки, той не може да се занимава с проблемите на гражданите, било за дупки по улиците, или за канализации по кварталите, това са дребни работи. Поздрави за гн. кмета от Африканския кв. Прилепци.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.