Трима местни политици, чиито имена се спрягат за кандидат-кметове на Кърджали, се скараха за бюджета на Кърджали. Това стана на днешното заседание на Общинския съвет в града край Арда.

 Съветниците от политически клуб „Тракия" Яни Янев и Огнян Иванов атакуваха кмета инж. Хасан Азис с констатацията, че една пета от бюджета са били задължения към строителните фирми. „Общината не е в добро състояние. Организират се показни тържества, без да има необходимост от тях. За съжаление това управление не оправдава гласуваното доверие към него", заяви Янев.

„Улиците на Кърджали изглеждат все едно сме излезли от война. Градът е тъмен като гробище. Изключение прави „Водното огледало", отбеляза Иванов.

„Популизмът стана част от нашето говорене. Всички общини в страната са в това положение за неразплатените разходи. Изключение правят няколко общини, където кметовете са от управляващата партия. Правителството не е по-различно от нас. Приемам загрижеността ви, но не приемам излишната драматизация и популистическите изказвания", отговори кметът. Той подчерта, че всички обекти се проверяват от полицията и прокуратурата след подадени жалби от областната управа и „анонимни граждани".

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/7/11 17:23

    Важно е мнението на кмета, а не на вечните кандидат кметове !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/7/11 17:35

    Ами след Димо време е за по сериозна проверка и на Хасан. Не може да се раздават безогледно пари. Общинските пари са и на Дурмуш и на Даниел. Азисчето да не се прави на обиден. Популизъм популизъм ама като си обещавал сега трябва да изпълняващ и да плащаш не само на строителните фирми а и на пътноподдържащите и чистоподдържащите в Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/7/11 17:45

    Durmush i Daniel puk koi sa ?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/7/11 19:48

    Втория коментар на кварталния алкохолик !
    Калтак туму !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/7/11 23:04

    Vie po dobir kmet ot Hasan Azis nyama da vidite bidete sigurni.Kolko mnogo nesta napravi coveka za grada ni Kirdjali pomislete.Tova go mojeha i predisnite zasto ne sa go napravili???

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/7/11 00:22

    Прави са общинските съветници от "Тракия".А за спорта какво направи Хасан Азис????????? Спортната зала още малко ще падне,а плувните басейни нали са Общински защо не ги ремонтира а само прави разни паркове и градинки ,нали от там може да открадне най-бързо защото му се вижда края.Да не говорим за стадионите.Много се радвам ,че е подсъдим най-после дано го осъдят да връща всички откраднати пари та да се наложи да си продава хотелите на Анталия ,познайте от къде е взел тези пари да си ги построи.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/7/11 07:03

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/7/11 09:03

    НАПРАВИ ГО КОГАТО ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ БЕШЕ НА ВЛАСТ И ТОЙ БЕШЕ ГАЛЕНИК СЕГА ЩО НЕ ГО НАПРАВИ ,ЩЕ НАПРАВИ АМА ДРУГ ПЪТ ТРУПА БОРЧОВЕ ЗА СЛЕДВАЩИЯ КМЕТ ДА СЕ ОПРАВЯ, ХАК МУ Е ДА ГО ИЗБЕРАТ ПАК И ТОГАВА ДА ГО ВИДИМ КАК ЩЕ СЕ ОПРАВИ

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/7/11 09:21

    Съветниците от герберски клуб "Тракия" са решили да се докарат пред новите си шефове. Та нали трябва отново да си намерят местенце в общинския съвет и да лапат каквото могат да захапят. Докато продължаваме да гласуваме за тъпунгери решили да уредят собственото си благополучие, а не за доказали се личности така ще бъде. Огнян и Яне крайно време е да си ходите. Къде се крихте 4 години? Защо мълчахте и едва сега се сетихте, че се харчат неправилно пари? На Яне му беше добре под крилцето на Коджаманов, а Огнян се правеше на социалист. Устите им бяха запушени,беше им комфортно. От такива ренегати държавата ни е на този хал. Затова хора помислете малко когато гласувате на есен.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/7/11 09:37

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/7/11 09:57

    До г-жа Цвета Караянчева и до г-жа Таушанова!
    Предупреждавам ви, че който се е хванал с Яни Янев губи изборите! Този човек не е обичан от тракийците и няма никакъв авторитет сред тях. Отдавна трябваше да го махнете от областната управа!!!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен31/7/11 22:26

    Лелелеле коло мъка има по този свят.Роднино шуробаджанашката мафия Яни-Огняни напред в политиката.Момчета що не се махнете от общинският съвет .Така и така за нищо не ставате поне идете да пасете патки.А и фамилията екс Колчеви какво направи?Къде се покриха дъщерята новоприета ЧЛЕНКА на БСП и нейният баща?Луда работа и пълен цирк. На Яне му беше добре под крилцето на Коджаманов, а Огнян се правеше на социалист. Устите им бяха запушени,беше им комфортно. От такива ренегати държавата ни е на този хал. Затова хора помислете малко когато гласувате на есен.Яне време ти е да си ходиш.То не беше ОПТ-СДС-НДСВ- а сега и ГЕРБ.По голям политически дегенерат и интересчия няма от тебе.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен3/10/11 18:09

    ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhah vreme e da si xodi6 ne pravi6 nishto za grada -dava6 pozvolenie za magazini i za red dr.za smetka na detski ploshtadkii za mn.mn.drygi-idi si.......!..

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен3/10/11 18:16

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен3/10/11 18:26

    XASAN AZIZ-IDI SI....................

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен3/10/11 18:27

    ABE ZASHTO NE MI PYBLIKYVATE KOMENTARAAAAAAAAAAAAAAA-A-NESHTO LO6O-TOVA ISKAm az

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен3/10/11 18:37

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен3/10/11 18:48

    MN.M STRA6NO NIAM SHO

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.