Синдикалните лидери, успели да се справят в борбата за запазването на работните места в региона по време на кризата, ще бъдат наградени лично от Пламен Димитров. Президентът на КНСБ ще бъде на посещение в областта в дните 21-22 юли. След визита в Ардино Димитров ще влезе в кърджалийските предприятия „Горубсо" и ОЦК. Предвидена е и среща с членовете на синдикалната организация в публичния сектор, на която ще присъства и кметът Хасан Азис.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/7/11 17:27

    Кой ще наградят в ОЦК?????Съкратиха 107 човека!!!А Синдикалния лидер от КНСБ-Бельо/пенсионер/остава на работа в завода!!!Ако за това дават синдикални награди...срамота,срамота!

    ОтговорИзтриване
  2. И.Тодоров13/7/11 18:26

    А тази снимка дали е от ОЦК и Горубсо???????
    Наистина сте царе на манипулацията.
    А тези от синдикатите са големи смешници.За какво ще се награждават?На кого и в кой сектор помогнаха,голям майтап.Само си узаконяват парите взети от работещите.Кой и къде се съобразява с тях,мнимите синдикати.Като фурнаджийска лопата са-веднъж с работодателите,веднъж с работещите,а успеха нулев,ама само за работниците,а парите и дивидентите за тях.Голям смях!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/7/11 18:45

    НАПОМНЯМ, ЧЕ СИНДИКАЛНИТЕ ЛИДЕРИ СЕ ИЗБИРАТ ОТ РАБОТЕЩИТЕ.
    ГОСПОД ДАВА, АМА В КОШАРА НЕ ВКАРВА!
    ИЗХВЪРЛЕТЕ ГИ "ЗАВОДСКИТЕ СИНДИКАЛИСТИ" И ИЗБЕРЕТЕ НОВИ, КОИТО ДА ВИ ЗАЩИТАВАТ НАИСТИНА.
    РАБОТЕЩИ В ОЦК, преквалифицирайте се преди да е хлопнало мандалото.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/7/11 19:12

    Така е приятелю! Който си е нямал работа със синдикати , не знае! Там всичко е яко натягане за лична облага! А пък работниците се ползват за хайванчета , когато трябва да се вика!

    ОтговорИзтриване
  5. И.Тодоров13/7/11 22:05

    Е,много вие трудно да пуснете една истина,а иначе сте много толерантни и търсачи на силни усещания.Пуснете ми предишния коментар или чакате редактора да разреши.Сякаш има толкоз много коментари,та не можете да смогнете.Наистина сте царе на манипулацията.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/7/11 22:20

    Ами планът беше 350 човека,така че пак е успех.А и това че е пенсионер прави ли го половин човек?Ти ли ще вършиш неговата работа ако той си иде (като работник,не като профсъюзен лидер)?

    ОтговорИзтриване
  7. чуйте ме!13/7/11 23:23

    Ало, администратора? Ти да не си адвокат на синдикатитя? Или се страхуваш от техните адвокати, когато ти се наложи да публикуваш мнения, които са различни от тези, за които ти е платено?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/7/11 11:31

    Това,че е пенсионер не го прави половин човек-половин човек го прави това,че той е действал за себе си ,а не за работниците/Славея го остава защото е слушал,а щом я е слушал,значи не е бил полезен за работниците/!!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен14/7/11 18:30

    Абе що се заяждате с Бельо що не вземете да пишете за Дон Цеци нали той ви е синдикален лидер а сега иска да бяга.Той беше този който слушаше ръководсвото и играеше по тяхната гайда .

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен15/7/11 11:21

    Къде ще бяга Цецо,нали за мързеливата му жена няма къде другаде да се намери работа?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен15/7/11 19:53

    Бе тя работа ще си намери,ами вие май няма да си намерите паричките от ВС Касата :)Тема за размисъл!Пишете за Бельо а за Цеци си мълчите?Дето ви прави на маймуни толкова години и не смеехте носа да си покажете да изразите мнение.Стах ви беше да дойдете да подкрепите колегите си под заплахите на Цецко и Стамчо.Сега какво стана?Вайкате се а сами сте си виновни!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен15/7/11 21:22

    разни педали ебаха маиката на завода.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен23/7/11 20:01

    vreme e da se poiskat pari4kite bc kasata ama dali sa tam

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен23/7/11 20:05

    a kakav e tozi don ceci toi i pari li razdava a dali sly4aino ne e 6ef na kasata ama 4e ste se podredili dobre

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.