„Ако гласуваме за Ресми Мурад – гласувам еза ДПС. Ако гласуваме за Дикме – гласуваме за корупцията в ДПС", се казва в писмо на ардинци

              

 

 Д-р Адам Персенски отказа на ГЕРБ да се яви на изборите за кмет на Ардино като кандидатура на управляващите. Най-достойният за кандидат на ГЕРБ е Съби Узунов.

Това разкриха за 24rodopi от общинската структура на ГЕРБ в града под белите брези.

 Д-р Персенски заминава за Англия, където има траен професионален ангажимент. Бившият шеф на полицията Съби Узунов, който е и общински лидер на ГЕРБ, е с най-много номинации в общината.

 Няколко човека в градската организация са предложили и бившия земеделски министър от ДПС Мехмед Дикме, но мнозинството определя това като „провокация" и „самоубийство на ГЕРБ".

 „Реално ГЕРБ няма да има кандидат на изборите, ако застанем зад Дикме. Ако се гласува за Ресми Мурад – гласува се за ДПС. Ако се гласува за Дикме – гласува се за корупцията в ДПС. Къде е ГЕРБ тогава на Избори`2011?", се казва в писмо на ардинци до Изпълнителната комисия на ГЕРБ, която ще утвърди в следващите дни кандидат-кмета в Ардино.

 

На снимката: Съби Узунов, който е сочен за най-авторитетния гербер в Ардино, и областният лидер на партията Цвета Караянчева

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

39 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/8/11 14:22

    Еи Цвете,хубава си ама не мислиш,тоя пехливанин на снимката е гербаджия колкото аз съм крокодил,на предишните избори игра с Дикмето и стана даже общ.съветник от неговата листа-Новото време и в момента е такъв а ти го прие и даже го издигаш за кмет,та ти акъл имаш ли ма депутатко.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/8/11 14:32

    Уж сте сериозна медия, а така лесно сте се хванали на въдицата на трима четирима провокатори. ГЕРБ никога не си е и помислял да издигне Дикме за кандидат кмет.
    Правите услуга на ДПС с тази информация.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/8/11 15:55

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/8/11 17:30

    Разочорован съм от Герб,не очаквах от тях да приберат всички неудачници от другите партии в техните линии,та нали затова гласувахме за тях за да ги изчистят,а те ги покровителстават-лошо за Герб,губят гласове.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/8/11 17:44

    Политическия хамелеон Съби Узунов в краткия си земен живот ще сменя още много партии !

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/8/11 18:29

    Ами в БСП чиято активистка е Караянчева са свикнали така, колкото по корумпиран толкова по напред, така се работи нищо че сме гласували не за лелката а за ВЕЖДИ РАШИДОВ но бяхме предадени с неговото издърпване лекичко в София и сега тук дерибейства прищевките и нищо че знае втори път лично аз и моето семейство едва ли ще гласувам ..!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/8/11 18:46

    Съби Узунов само преди няколко месеца се кланяше на Мехмед Дикме,а сега се кланя на Цвета Караянчева.Кой знае след време на кой ли ше се кланя.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/8/11 23:33

    Горкият доктор. Чак в Англия избяга от вас.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен22/8/11 00:37

    Пълни глупости!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен22/8/11 05:41

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен22/8/11 09:36

    Комуняги-те от герб!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен22/8/11 10:18

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен22/8/11 10:24

    Машаллах лидер от голям калибър,само че се пресекла със съмишленици от ДПС и затова тотално разби ГЕРБ.. ДА Е ЖИВА АКТИВИСКАТА...за много години или до следващия път когато поредния с авторитет ще се изправи за кандидат в Кърджалийско и ще подведе баламите...!!??

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен22/8/11 10:27

    Ако гласуваме за Ресми Мурад-гласуваме за ДПС,ако гласуваме за Дикме- гласуваме за корупцията ,АКО ГЛАСУВАМЕ ЗА СЪБИ УЗУНОВ-ЗАГИВАМЕ КАТО ОБЩИНА < КОЕ Е ПО- МАЛКОТО ЗЛО????

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен22/8/11 11:29

    По различните медии може да видите, като заглавие от рода на: Тотални чистки прави Герб! Но защо ги няма тия чистки по Кърджалийските общини, като Черноочене например? Много ясно, че Герб и Дпс работят заедно!! А пред обществото Караянчева се прави на вода недопита. Задавате ли си и въпроса, защо Вежди Рашидов беше игнориран? Още много въпроси........гласувате за Герб, получавате Дпс!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен22/8/11 13:32

    А някой ще поеме ли политическа отговорност за безумната кандидатура на ГЕРБ в Ардино, не разбра ли Цвета, че Съби Узунов не може да организира и проведе едно събрание пък камо ли избори.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен22/8/11 14:09

    На никому неясната самонадеяна политика на Цвета и послушанието на Съби ГЕРБ Ардино не може да събере дори общинското ръководство на едно събрание, Весо и Палето ги няма от месеци, единственния селски кмет от ГЕРБ също не се появява на сбирките, кой и какво решава там никой не знае.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен22/8/11 14:31

    И ПРЕДИ И СЕГА ДПС=КАОРУПЦИЯ.ВИЗИРАМ И 2 - ТА МИЛИОНА НА ДОГАН . ДПС, когато влезе в тези два мандата във властта стана проводник на цялата корупция в държавата, защото те никога не носят отговорност, техният електорат си е сигурен и големи партии буквално изчезнаха заради тях. Защо паднаха НДСВ и БСП от власт? Заради прегръдката им с ДПС. Защото Доган си правеше, каквото си иска, а всичко отиваше на гърба на Станишев. Това е истината

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен22/8/11 15:08

    Аве, не-уважаеми комуноидно админче, оти не ми публикуваш коментари-те? Лъжа ли е, че Цвети-то работи потайно с дупесе????

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен22/8/11 17:41

    Не критикувайте Съби,на този етап само той може да се изправи срещу ДПС в Ардино,само така бате Съби,не ти трябват ясладжии в ГЕРБ в правилната посока си,само напред.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен22/8/11 17:59

    Убихте младежта, браво на ВАС, след 2-3 години няма да има хора по улиците на града, Тогава си живейте спокойно живота с Мерцедесите и с пенсионерите си...

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен22/8/11 18:02

    Убихте младежта, браво на ВАС, след 2-3 години няма да има хора по улиците на града, Тогава си живейте спокойно живота с Мерцедесите и с пенсионерите си...

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен22/8/11 20:51

    Гласувал съм за ГЕРБ и пак щя го направя, но да издигат такива прогнили хора за кметове ме кара да се замисля. За мен лично ГЕРБ е възможност и шанс на този смачкан Български народ , но не с цената на всичко. Познавам добре С.Узунов и не разбирам защо е той.А лидера на ГЕРБ в Момчилград Д .Кадиев боже опази ако това ви е капацитета .Госпожо Караянчева този човек е с криминално минало и наклонности , защо не си поговорите насаме с Кадиев или изискате информация от МВР. Той може само да Ви компрометира и Вас и ГЕРБ.
    БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен23/8/11 08:44

    Майчице мила тази жена си въобразява че е всесилна и че всичко и е позволено, дори да разбие тотално ГЕРБ в район като Кърджалийско обкръжила се с най-корумпираната част на дпс и бсп. Но хората на са будали резултатите ще кажат кой трябва завинаги да си отиде от политиката. Изолира се от структурите и сега чака едва ли не да се случи ЧУДОТО... но едва ли... примери много Джебел напълно разбита структура по наставление на Караянчева пълно информационно затъмнение общува с един психически неадекватен кадър наречен многоженеца Мюмюн, Ардино,Кирково,Кърджали..1/

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен23/8/11 09:24

    Бившият кмет на Неделино прескочи коалицията и отвори цех за 60 души в ресторант Петър КАЛЧЕВ Милионерът от Неделино Стоян Беширов отвори цех за 60 души в град Ардино, но се принуди да отбива няколкоседмични удари на коалицията „ГЕРБ плюс 1 бизнесмен от ДПС . Заради открития фронт срещу Беширов, вчера в градчето под белите брези тръгна подписка за отстраняване на общинския лидер на ГЕРБ Съби Узунов. Беширов поискал терен от Общинска администрация и за бъдещ цех му била посочена неизползвана база на Оздравителното училище в Ардино. Групата съветници, които преминаха от партия „Новото време в ГЕРБ, начело с Узунов и бизнесмен от ДПС, обаче блокирали процеса на инвестицията. Те прокарали решение за конкурс за базата, на който фиктивно участвала пловдивска фирма и принудила Беширов да наддаде 10 пъти. Разбирайки, че се прави всичко възможно за блокиране на процедурата, Беширов е наел легендарния ресторант „Ардон , където в момента се помещава цехът. Там се шият рокли за Англия. „ГЕРБ в Ардино е разделен. Чашата на търпението преля с опита да не се допусне инвестицията на Беширов. На 22 януари проведохме събрание на общинското ръководство на ГЕРБ и членовете. То се провали. Народният представител Цвета Караянчева видя на какъв хал сме , заяви пред наш репортер Бисер Чалов от инициативния комитет за подписката. 140 са членовете на формацията на Бойко Борисов в община Ардино. Координатор е бившият шеф на полицията Съби Узунов. „Искаме само неговото отстраняване. Нямаме претенции към общинското ръководство , каза Чалов. Поискахме провеждането и на ново събрание. Недоволните искат и отстраняването на директора на „горското в Ардино Веселин Ангелов. 10 от ГЕРБ искат да са кметове на Падина 10 били кандидатите за кмет на село Падина от листата на ГЕРБ. На събранието в събота Съби Узунов обявил, че най-вероятно ще има предварителни избори. „Няма право да принизява ситуацията с твърдението „Ще сложим един кашон и готово . По този начин партията ще се разединява, а симпатизантите ще ги отблъснем , коментира Чалов.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен23/8/11 09:35

    Абе какъд авторитет е С.Узунов. Явно съвсем сте се сбъркали. Сами сте си повярвали толкова, че мислите че и хората ще ви повярват. Ами те го познават. Той е най-лошото което може да се случи в Ардино защото тотално ще спечелят други партии. Никой няма да гласува за Герба, заради него. Дори членовете няма да гласуват за него. Започвам да си мисля че Герб има ограмната цел тотално да загуби изборите в Ардино. Хората в общината ще гласуват наказателно заради С.Узунов. Точно до това ще доведе неговата кандидатура. Няма ли здравомислещи хора в Герб Кърджали поне?!?! Пригответе се за тотална загуба. Както сте тръгнали с този PR за ДПС и Дикме - най-много да спечелят. С.Узунов е последния човек за когото ще гласуват ардинци, защото ако вие не го познавате - ардинци го знаят и няма дори да го прочетат в листата.

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен23/8/11 09:40

    пред С.Узунов - Ресми е перфектен!!! Страхувай се Узунов, защото всички останали кандидатури са по-добри.Всички останали варианти са за предпочитане от теб. "Бате Съби" - на изборите няма да свърши работа. Оттегли се докато все още можеш, ако ти е останало някакво самоуважение и достойнство. Не си за кмет, не си е Герб!

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен23/8/11 10:16

    Давай Съби, нека реват душманите,ти слушай себе си в правилната посока си.Само Весо брадата да не те продаде.

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен23/8/11 10:53

    Всички много плямпате,но истината е друга!!!
    Следващият кмет на Ардино няма да е Ресми нито пък Съби или Шереметев....аа то май други не останаха?!

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен23/8/11 12:02

    Мислех си нова партия нов морал, отношение към хората по подобаващ начин и прочие, а какво се оказа съглашателски действия на представителите на герб с другите партии. А как да кажем на хората, че тъй наречените нови всъщност са добре познатите в дпс,бсп и атака мутри. Ето затова ще има пълно разминаване на думи и дела, а изборите са съвсем близо...

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен23/8/11 12:28

    Съби Узунов е агент под прикритие на ДПС !
    Не му е за първи път да играе двойно и да забива нож в гърба на хора,които са му дали доверие.

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен23/8/11 16:20

    Само Съби да е агент на дпс? А има и още много други.......вземете пример и от другите общини, кои са им лидерите на гербарите и ще видите, че това е предварителен ценарий на Цвета за игричките и с дпс!!!

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен23/8/11 17:45

    с узунов знаели колко са хората от герб от ардинско и колко от тях ще гласуват точно срещу него.нека се пробва та белким се оттърве герб от такива хамелеони.

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен24/8/11 10:13

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен24/8/11 13:07

    До 23/8/11 09:24. От кога Бисер Чалов стана говорител на ГЕРБ - Ардино.........ли ще решат проблемите в Ардино. Всички ламтите за власт, а не можете да си напишете имената правилно.

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен24/8/11 17:29

    До 10:16 - Понякога враговете са за предпочитане от приятелите. В това ще се убедите когато си заближете раните от провала на изборите и той ще е по вина на С.Узунов. "Приятели" като вас го бутат към провала. Но тогава някой ще трябва да плати цената на провала!!! Всички знаем че той не е за кмет на Ардино.

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен25/8/11 20:29

    След като си вкарал други в калта и то все посредствени хора за кандидат кметове, сега му е времето да се усмихваме самодоволно че си отърва кожичката иначе жална му майка, но нищо още няколко месеца дяволската ти усмивка ще изчезне... надявам се не само на теб разбира се, а на цялата ти дружинка..!?

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен27/8/11 10:11

    Кои каза, че герб има шанс.Ха ха ха, на парламентарните имаше герб,защото имаше Вежди е сега ще видим.Цвета националиската какво ще вземе от турските гласове.

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен28/8/11 17:20

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.