"Един от най-имотните депесари край Арда ще бъде кандидат за кмет на Кърджали, номиниран от Касим Дал", това било съобщено на лидера на ДПС Ахмед Доган в неделя, когато той подкара АТВ на брега на Водното огледало. Ставало дума за Рамадан Каракаш, бивш областен лидер на ДПС, бивш шеф на предизборния щаб в региона.
 Каракаш, който в последните години отговаряше за имотите на министерството на отбраната в Източните Родопи, ще бъде издигнат от Европейската народна партия, чийто лидер е Мария Капон. Касим Дал и Капон ще издигнат кметове и в други кърджалийски общини.
Резервният ход на Касим Дал, ако Каракаш се откаже, е с номинацията на Адем Мехмед – бившият общински съветник на ДПС в Кърджали.

Кой какво каза на Доган за „Избори`2011" в Източните Родопи – четете по-късно тук и в печатното издание на „24 х 7 Родопи" в четвъртък

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

36 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/9/11 13:04

    pisete nesto interesno ,,,,a ne smesni raboti.....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/9/11 13:31

    ЕТО ЗА ТОВА СТАВА ВЪПРОС !КОГАТО КАСИМ ДАЛ НА МЛАДИ ГОДИНИ ЛЕЖА ПО ЗАТВОРИТЕ В СОФИЯ, ВАРНА, БОБОВ ДОЛ И СТАРА ЗАГОРА ЗА ДА СЪЗДАДЕ ПАРТИЯТА ДПС КЪДЕ БЯХА ТОГАВА ДОНОСНИЦИТЕ ОТ СЕГАШНОТО РЪКОВОДСТВО НА ДПС ХРИСТО БИСЕРОВ,ЙОРДАН ЦОНЕВ,КАМЕН КОСТАДИНОВ, ЮНАЛ ЛЮТВИ,ГЮНАЙ СЕФЕР,РАМАДАН АТАЛАЙ И ДРУГИТЕ МАЗНИЦИ ? ГОТОВИ СА ДА ИЗКЛЮЧАТ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ДПС ЗА ТОВА,ЧЕ СИМПАТИЗИРАТ НА КАСИМ ДАЛ САМО И САМО ДА ОСТАНАТ НА КРЕСЛАТА СИ.СТАНАХА АГЕНТИ И ИНФОРМАТОРИ НА ДС И НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ И ЗАРАДИ ТЕХНИТЕ ДОНОСИ ПЛАКАХА МНОГО МАЙКИ И ДЕЦА.ТОГАВА БЯХА ЛОЯЛНИ НА НА БКП,А СЕГА СА ЛОЯЛНИ НА ДОГАН.КОЙ ЛИ ЗНАЕ УТРЕ НА КОЙ ЛИ ЩЕ СА ЛОЯЛНИ ТЕЗИ ПОДЛЕЦИ ? СЕГА СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЗАЩИТНИЦИ НА ПРАВАТА И СВОБОДИТЕ НИ.ЛИЦЕМЕРИ И ПОДЛЕЦИ СТЕ ВИЕ ДОНОСНИЦИТЕ, УСЕТИХМЕ ВИ ВЕЧЕ И НЯМА ДА МОЖЕ ВЕЧЕ ДА НИ ЛЪЖЕТЕ ПОВЕЧЕ ! Ne mutlu bana Kasim Dalin mucedelesinde benimde bir yerim varsa !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/9/11 13:47

    Опа Комосомолски кадър. Питайте го какви ги редеше пред учителите в Широко поле по времето на "Голямата екскурзия"

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/9/11 14:00

    ще гласувам ако бъде издигнат

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/9/11 14:05

    Моля администратора да пуска глупостите на този от 13:31. Не знам дали са любовници с Касим Дал, а и не ме интересува - нека са щастливи. но тук бъктисахме от глупостите му.
    Колкото до затворническите години на Дал, няма да е зле да се запознае с досието му и ще разбере, че Касим Дал не е бил политически затворник, а най-обикновен дисципаджия.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/9/11 14:19

    KASIM DAL E POLITICHESKI ZATVORNIK KOYTO E VLYAZIL V ZATVORA PREZ 1985 GODINA A DISTSIPACIYA I AGENT NA DS E AHMET DOGAN KOYTO VLEZE V ZATVORA PREZ 1988 GODINA
    GYOTVEREN MEDI DEMIREV DOGANOV AGENT SAVA AGENT ANGEL AGENT SERGEY

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/9/11 14:25

    хайде каракаш, само напред. кой ще те спре бе.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/9/11 14:48

    До мазльото 14:05
    Малко Ви остана ! Ердоган ще ни отърве от доносници като Вас,които сте се вкопчили на креслата си и се мазните на Доган за да изкарате още някоя година.Всички знаем какви подлизурковци сте и как се кланяте на Доган.Готови сте и гащите си да му сваляте,въпреки,че той не ви брои за хора даже.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/9/11 14:52

    do 13.31 stavas banalen ine ponosim be priyatelio pone smeni nykoi ot iznosenite ti kli6eta ne ti li omrizna vse edno i sa6to da povtarya6 kato parvolak za6toto vze da ni se povdiga ot tvoite gluposti yavno umnstveniyat ti potencial ti e tolkoz

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/9/11 15:22

    STIGA S TOYA DAL I NEGOVITE KRADTSI I CENGETA VE!!
    VSE KADRI NA DPS SA, I OBIKNOVENI DALAJII!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен6/9/11 15:57

    Така си е

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен6/9/11 16:29

    ДУ ПИ СЕ И ГЕЙБ =БКП

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен6/9/11 16:50

    EY karakas sana bunu yakistiramadim ya ,keski benimgibi savasa bilseydin yuzlerine soyleseydin yeterin artik diye, bu ne miletini satmaya doymadinizmi paraya ,,, A UNUTMAYAYIM BEN GURSELIM KORKAKLARDAN DEILIM

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен6/9/11 17:10

    На Доган му свърши времето ! Всички покрай него го разбраха,май само той още не го е осъзнал.

    ОтговорИзтриване
  15. ILHAN'E, ZASTO NE MI PUBLIKUVAS KOMENTARA VE BRITCED??????

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен6/9/11 19:04

    Касим Дал да издигне кандидатури и в други общини.

    ОтговорИзтриване
  17. Bravo na KASIM,S teb sme,A oniq maznisi da duhat supata na DOGAN.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен6/9/11 20:10

    Суматоха в противниковия отбор.

    ОтговорИзтриване
  19. Космонафта6/9/11 21:12

    Касим Дал е обречен ДС му курдиса играта сега да видим как ще се оправи.Покрай себе си влачи и предателите

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен6/9/11 21:12

    Касим Дал е обречен ДС му курдиса играта сега да видим как ще се оправи.Покрай себе си влачи и предателите

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен6/9/11 21:57

    Ще има едни доста интересни избори тази година.Май полицията ще има доста работа(герб срещу дпс)(дпс срещу енп)ще има доста кютек ми се струва.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен6/9/11 23:13

    Поредната грешка ,Рамадан Каракаш е много много пробит , учудвам се как прокуратурата не го е привикала до сега . Да поразравят около Военни имоти където той беше шеф. Злоупотреби за стотици хиляди .

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен6/9/11 23:49

    Ако стане така,че Каракаш стане кмет на Кърджали,хората само могат да се радват,защото вече са рядкост честните хора в България.Ние сме с теб Каракаш...

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен7/9/11 00:02

    Рамадан Каракаш е бивш комсомолски кадър. Има поне 5 години трудов стаж като секретар на ДКМС в едно кърджалийско село. Той беше един от тези, които преди 1989 година ги пращаха да следят и проверяват съселяните си дали колят курбан за байрама, жените дали правят мекици и кой ходи на джамия. Има поне сто души свидетели на поръченията на ДКМС, които е изпълнявал. Да не говорим, че по време на въъзродителния процес секретарите по селата трябваше да обикалят с милиционерите и партийните секретари от къща на къща за да карат хората да си подписват декларациите за смяна на имената, а също така и да проверяват дали вече са го направили...Хората не бива и не може да са толкова късопаметни, уважаеми другарки и другари!!! Ако Касим Дал изобщо има грам акъл в главата си, трябва да бяга далече от другаря Каракаш.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен7/9/11 07:11

    Рамадан Каракаш бивш комсомолски кадър,но определено има качества на лидер. Изнедана съм ,че досега никой не коментира тази личност от ДПС.Добър избор.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен7/9/11 07:38

    МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ПОСОЧИ ПОНЕ ЕДИН ДПСар КОЙТО ТОЙ ИЛИ НЕГОВИТЕ РОДИТЕЛИ ДА НЕ СА БИЛИ ОБВЪРЗАНИ С ДС И БКП КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ НАЙ ОБИКНОВЕН ЧИСТАЧ ДО ДЕПУТАТ.

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен7/9/11 10:40

    Когато не беше кандидат, беше добър. Сега излиза кандидат и веднага дупесарите почнаха да плюят по него. Жената на баща ви.

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен7/9/11 10:49

    Добро поопадение на Касим Дал. Умните и интелегнтни хора от турския етнос по времето на социализма бяха или комсомолски секретари или партийни лидери. Да не забравяме, че тогава нямаше друга алтернатива.Надявам се да го подкрепят много хора.Това все пак е някаква алтернатива за недоволния електорат на ДПС.

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен7/9/11 12:32

    Алтернатива винаги е имало. Вярно е, че не всеки го вземаха на работа в ДКМС. Проучваха го до девето коляно. После го следяха под лупа. Каракаш е доказал, че става за комсомолски секретар-изпълнявал е задълженията си безупречно. Всъщност, тогава умните и интелигентни турци бяха използвани на сто процента от властта. Имаше и непослушни, но те или изхвърчаха от редиците на комсомола или бързо влизаха в правия път. За работата на Каракаш нямаше забележки по онова време, демек е бил достоен младеж. Пита се цената каква е била!? Умните и интелигентни турци и българи могат да си отговорят на този въпрос!!!

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен7/9/11 12:34

    Че този господин не беши ли член на ДПС и един от ръководството на партията в Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен7/9/11 13:17

    около дал все Взелите бол бол се въртят, защо ли?

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен7/9/11 17:38

    Всички разбраха,ДПС ще има нов лидер и той ще се казва Касим Дал Дал само Доган не можа да го осъзнае това !

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен7/9/11 19:03

    РАНО ИЛИ КЪСНО КАСИМ ДАЛ ЩЕ Е ЛИДЕР НА ДПС !

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен7/9/11 22:04

    Алооооо Даладжия и вереджия престани да пишеш глупости май всички коментари ги пишеш ти във всички вестници.Престани,че вече ще се откажем да четем този вестник заради теб.

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен7/9/11 22:06

    Касим Дал ще е следващия лидер на ДПС а Рамадан Каракаш кмет на кж. може да не бъде но на зам лидерско место ще седне.И

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен8/9/11 18:36

    На Доган му свърши времето ! Всички покрай него го разбраха,май само той още не го е осъзнал.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.