Кърджалийци, които били ангажирани за паралелното преброяване на гласове срещу 200 лева, са подвели социологическите агенции, а те от своя страна подавали неточна информация в неделната вечер и дори вицепремиерът Цветан Цветанов обяви, че Кърджали и Черноочене отиват на балотаж. Това е истината за странното движение на процентите на Хасан Азис и Илия Илиев, която разкриха за „24 х 7 Родопи" източници от две от агенциите, провели паралелно преброяване в Кърджали.

Общо 5 агенции уведомили Общинската избирателна комисия, че ще работят със свои анкетьори в община Кърджали.

„Работата на анкетьора е да пропусне 4-ма гласували и да покани 5-тия избирател да попълни анонимна анкета. Петата стъпка е задължителна, иначе формулата се проваля. Понеже много хора отказвали, анкетьорите се спирали на 7-мия или 8-мия излизащ от секцията, но отчитали на всеки час, че спазват изискването за 5-тата стъпка", разкриха от агенциите.

Нашенците се опасявали, че ако кажат истината, щели да загубят хонорара си от 200 лева.



-----------------------------------------------------------------
100 лв БОНУС. Най-високи коефициенти. Tempobet.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/10/11 13:35

    лаком г.з, кръв с.ре.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/10/11 14:04

    коя е тази агенция която дава по 200 лева?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/10/11 14:52

    чети бе, пише 5 социалогически агенции,които са правели екзитпола в общината

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/10/11 16:09

    Ми то пише 5 агенции, НО НЕ ПИШЕ КОИ СА ТЕ!
    Доста пари са давали, не зная доколко това разхищение е било основателно?!
    Както се видя, резултатите не бяха коректни!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/10/11 16:24

    Всеки знае че егзидпола в Кърджали не излиза! ГЕРБ явно са спали на изборите до сега.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/10/11 16:26

    на 4 години проверяват овците и дали само по 200, бах не ги е срам!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/10/11 17:31

    Анкетьорите сигурно са били някои продажни надъхани фанатици. Тези дето обвиняваха другите,че са продажни и предатели се оказаха хиляда пъти по-продажни и върти опашки. Отнася се за всички дето са гласували за доносни продажни селяндури-дпс. Двайсет години са ви малко,още двайсет да ви дърпат надолу.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.