В предизборния щаб на БСП в НДК се ядосани, че обещаната от лидера на ДПС Ахмед Доган подкрепа в изборната нощ за кандидат-президента им Ивайло Калфин не се е състояла реално. "6% от гласовете за Калфин са от ДПС - това е целувката на Доган", възмутил се е според "Дневник" член на ръководството на БСП. По думите му тази извадка е на социолога Юрий Асланов, който е член на Националния съвет на партията. Пак по данни на Асланов, 24% от хората в Кърджалийско, където ДПС спечели на първи тур всички седем общини, са излезли да гласуват. Две трети от тези гласове обаче били за Плевнелиев.
Друг член на предизборния щаб на БСП дори използва нецензурни думи в яда си за подкрепата на ДПС. "Ако обявяваш подкрепа в изборната нощ, поне я дай на 100% и мобилизирай хората си, а не да играеш двойна игра", коментира пред "Дневник" той. Докато кандидат-президентската двойка Калфин - Данаилов и лидера на БСП Сергей Станишев коментираха изборните резултати в телевизионните и радио студиа в партийния щаб настроението се повиши, когато обявиха по телевизията, че Росица Янакиева води в Перник с 2000 гласа и печели нов мандат.

-----------------------------------------------------------------
100 лв БОНУС. Най-високи коефициенти. Tempobet.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/10/11 00:35

    ujassssssss!!!! proval s plevneliev!!! ama vsi4ki sa ednakvi de.....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/10/11 07:12

    Подмяна на вота с чували, над 700 000 невалидни бюлетини, недопустим (огромен) брой сгрешени изборни протоколи, купен вот (циганите и бедните турци и българи), контролиран вот (държавните служители, администрацията и работниците на олигарсите), ограничаване на избирателните права (забранителните списъци на МВР и ГРАО и невъзможността да се гласува при огромните опашки), две години заплахи и политически репресии, плюс медиен монопол и купени социолози ... Такива са изборите, които направиха Боко и Чоко... Няма ЛЯВО, няма ДЯСНО, ДЕМОКРАЦИЯТА е натясно ...Факта, че все повече хора се изнасят от България, че талантливите деца, ученици и студенти мислят само как да пробият навън, е достатъчно показателен колко е успешно управлението на страната. Замразени доходи, замразени еврофондове, замразено бъдеще на цял един нещастен народ.резултата е че сме на опашката на Европа.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/10/11 09:09

    Нали знаете, че за да излязат ДПС да гласуват за възродителя си БСП трябва да се плати. Доган да е не луд да плаща за комунистите. Защо да се подмазва на губещия, когато може да играе с победителите от ГЕРБ. И да може сега да каже - ето, накарах електората си да се спотаи, от това спече ГЕРБ и ето каква ста - Доган помогна на ГЕРБ за президент. И пак сме победители. Все сме победители, както и да се казва управляващата партия.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/10/11 13:21

    Не е ясно кой подава информацията на Асланов, той беше убеден, че Багдасаровотива на балотаж и е възможна победа на втория тур. сигурно всички анкентни карти ги е попълвал Багдасаров,може да е пуснал по някоя на Назми и димчо!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/10/11 14:35

    Всички са еднакви и Станишев и Бойко.С тази разлика,че Станишев официално застана с Доган и царя,а Бойчо ни мами и лъже как няма нищо общо с Доган.Но нали сме глупави и смятаме,че нещата са такива каквито ги виждаме.Как хитро ни изпарзаляха Доган и Бойко.Прост български народ заслужава си съдбата.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/10/11 16:32

    КАКВОТО СТАНАЛО,СТАНАЛО. ВАЖНО Е СТРАНАТА НИ ДА ТРЪГНЕ ПО ПРАВИЛНИЯ ПЪТ,АКО Е ПИСАНО.СТИГА ВЕЧЕ МЕЧТИ ЗА КОАЛИЦИИ И ГЛУПОСТИ.ТА НАЛИ БКП БЕ ПАРТИЯТА,КОЯТО НАЙ МНОГО ОКЕЛПЕЗИ ТУРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ-ЗАБРАНА НА РЕЛИГИЯ,ЕЗИК,ОБЛЕКЛО И НАКРАЯ СРАМНОТО С ИМЕНАТА.АМА СЕГА ЩОМ КАЗВА ДОГАН ЩЕ ГЛАСУВАТ ПАК ЗА ТЯХ,КАТО УВЕДОМЯВАТ РАЯТА,ЧЕОЙКО ЩЕ ИМ СМЕНИ ИМЕНАТА ХА ХА ХА!ЕХ ДАНО ПОНЕ СЕ ВЪВЕДЕ ГОВОРЕНЕТО НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК НА ВАЖНИТЕ АДМИНИСТРАТИВНИ МЕСТА,ЧЕ КАТО СЛУШАШ СЛУЖИТЕЛИТЕ И ГРАЖДАНИТЕ И СТАВАШ ЛУД.ТАКА ЛИ Е В ДРУГИТЕ СТРАНИ КАТО БЕЛГИЯ,ХОЛАНДИЯ,ГЕРМАНИЯ.АМА ТАМ НЕ СМЕЕТЕ ДА КАЖЕТЕ НИЩО.А ТУК ИМА КОЙ ДА ВИ ЧУЕ И ПРАВИТЕ КАКВОТО СИ ИСКАТЕ.ВСЕ ТОЗИ МАЙЧИН ЕЗИК ВИ Е ОПРАВДАНИЕТО,АМА НЕГО МАЙ В ДРУГИТЕ СТРАНИ НЕ ГО ПОЛЗВАТЕ ТАКА КАКТО ТУК.И ИЗОБЩО НАМЕРИЛИ СТЕ СЕЛО БЕЗ КУЧЕТА И ХОДИТЕ БЕЗ ТОЯГИ.КОМУНИСТИТЕ ВИ ХВЪРЛЯХА НА ПРАСЕТАТА В БЕЛЕНЕ И СЕГА ПАК СТЕ СТЯХ.ЕГАТИ И ШМАТКИТЕ.НИЕ НЯМА ДА ЗАБРАВИМ,ЧЕ ЦЪРКВИТЕ НИ БЯХА ЗАТВОРЕНИ,НЯКОИ РАЗСЕЛВАНИ А ТРЕТИ БЕЗСЛЕДНО ИЗЧЕЗНАХА ЗАРАДИ КОМУНИСТИЧЕСКАТА СГАН.КОМУНИЗМЪТ Е НАЙ ДОБРИЯ ЗАМИСЪЛ КАТО СТРОЙ ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕ НА ТОЙ НЕ БЕ РАЗБРАН ПРАВИЛНО И НЕ БЕ ПРИЛОЖЕН ПРАВИЛНО.КАКТО И ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС БЕ ЗА ДРУГИ МЕСТА НО СЕ ПРИЛОЖИ ТУК ВЪРХУ ВАС А ВИЕ СЕГА ПЛАЧИТЕ ЗА КАЛФИН.МАЛЕЕЕ!!!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/10/11 16:53

    До анонимен 07:12- На вас също ли трябва да се разяснява кои са най-големите купувачи на гласове.Аман вече от слепи и комплексирани комунисти бе!!! До никъде няма да стигне тази държава с такива като вас.Мутрите в тази страна ги създадоха комунистите г-не или г-жо, алъш- веришът и шуробаджанащината пак са приоритет на тях.Т.н СТРАХ се насява сред малообразованите български граждани пак от тях и от ДПС,защото само така са свикнали да управляват Другарите.Обраха хазната точно преди ГЕРБ да дойдат на власт, за да им подлеят вода и да се каже: Видите ли няма увеличение ни на пенсии, ни на заплати. ВСИЧКО са способни да направят комунистите, само не и да мислят за народа. Само за собсвената си жажда за власт и алчност са готови на всичко. Толкова са нагли, че дори и очевидните факти отричат. Но вече и всички бивши агенти от турски произход да викнат пак ще са втора дупка на кавала.Защото народа най- сетне си отвори очите.Защото никак не е лесно да се бориш с примитивни,алчни бездушници,които те дърпат надолу(типична черта на българите), но в крайна сметка по- добрите и интелигентни българи спечелиха! Защото също Европа е с нас и ние сме с нея,а вие..... вие си вървете където искате..например в Диарбекир.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/10/11 19:14

    Към 16:53 на вас с маркуч ли ви промиват мозъците. Две години и половина вашата фамозна партия управлява и тя трябва да пъли хазната, а после да преразпределя. Ама на кого да обясняваш - дюнерджии, неуспели прокуристи, учителки нестанали даже класни, треторазредни милиционери, бармани в ОК на БКП, маникюрестки и други високо квалифицирани специалисти, за които гавазинът на Т.Живков и царя е велик, полубог , а може би и цял.Слуги, обичащи своя господар, който ги направлява и мисли/колкото може/ вместо тях.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/11/11 00:04

    Към 19:14 На нас не ни промиват мозъците, а ваште са промити.Това цял свят го знае, как са ви промивали мозъците комунистите и е очевидно. Но досега си мислех, че само са ви ги промивали, а то и маркуча явно са ви бутали там където слънце не огрява, та за това правите кефа на Доган

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен1/11/11 09:11

    Очевидно липсата на аргументи се компенсира с изящен език и възпитание. Вие ,,герберите, да не сте живели в Космоса до 2007 г., приятелю! Само да напомня, че божеството ви е син на комунистически пожарникар и то самото е членувало в БКП, както и преоблдаващата част на прекрасната ви организация. лошото е, че времето за образование е миноло покрай вас, някак неусетно, но последствията са трайни.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.