Три са вариантите за обходен път на Кърджали, като най-вероятният от тях ще струва 200 милиона лева. В трасето на съоръжението се включва тунел под Стремци, както и мост над водите на язовир „Студен кладенец", обяви областният управител Иванка Таушанова.

Припомняме, че община Кърджали също разработва идеен проект за пътя.


Предстои до края на годината решението да бъде взето в Агенция „Пътна инфраструктура", а средствата ще бъдат заделени от икономии по оперативна програма „Регионално развитие".

 
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/12/11 18:14

    Това са много пари,смятайте само как -"средствата ще бъдат заделени от икономии по оперативна програма „Регионално развитие".
    По сметки на Б.Б.това ще са около 40км пътища.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/12/11 18:27

    Пардон-магистрала!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/12/11 18:44

    200 милиона си е чиста загуба, а и така колите няма да спират в града , няма да правят оборот, аз предлагам да си минават, през центъра, да направим повече светофари, да има задръстване и на светофарите да може да им мием стъклата на колите и да пада някой лев или евро , да направим и повече тоалетни на кръстовищата естественно ще са платени, а за тях може да назначим мацки но работещи с касови апарати, за да влиза нещо и в общината, чакам и други идеи..Мангалчо-бъдещ кандидат Кмет.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/12/11 18:51

    Не се коси Кмете,все пак пътя за Маказа минава сега през Веселчани,да си остане там.Безтуй за два мандата не направи нищо за квартала,поне сега го разбий на пълно,все пак там не живеят твои избиратели(или поне са малко).Крайно време е да станем пак с.Веселчани и да си изберем наш Кмет,който ще милее и за хората различни от тези с турски имена.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/12/11 18:57

    Чета и не вярвам на очите си.Какъв Стремци,какъв ти тунел под него?!!Тази Таушанова за две години и половина така и не научи имената на крайградските села,откъдето евентуално би трябвало да мине околовръстния път.Боже,боже,избави ни по-бързо от такива управници,мооооолим ти се!

    ОтговорИзтриване
  6. Tunela e da se stigne po birzo do Perperikon.Zashto se simnyavate shtom Gerber go kaje znachi e taka.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/12/11 19:55

    ОБЩИНА КЪРДЖАЛИ ДА СИ ЗАВРЕ "ИДЕЙНИЯ ПРОЕКТ" НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ КЪДЕ, ТАМ ДЕТО СЛЪНЦЕ НЕ ОГРЯВА НЕЙНИТЕ УПРАВНИЦИТЕ!
    АМАН ОТ НЕКАДЪРНИЦИ ГОСПОДИ!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/12/11 19:58

    това да не вие Швейцария

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/12/11 20:32

    Пак някой не си е пил хапчетата

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/12/11 21:15

    ДОБЪР ВЕЧЕР УШКОВА ЗАЕКОВА...ИТНН...КАК ГИ ИЗМИСЛИ ТЕЗИ ВАРИАНТИ С УЧИТЕЛСКАТА ГЛАВА...БРАВО......ЕТО И ОЩЕ ЕДИН ВАРИАНТ
    ПРАВИШ МАГИСТРАЛА НАД ГРАДА ОТ ЧИЛИК ДО ГЛЕДКА...И ТАКА КАТО МИНАВАМЕ ПО НЕЯ ДА ГЛЕДАМЕ ВОДНОТО ОГЛЕДАЛО(ЖАБАРНИКА) ЯЗОВИРИТЕ ОЦК....

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/12/11 21:34

    STOM ZA PERNIK IMA M-A-G-I-S-T-R-A ZASTO KIRDJALI DA NYAMA OBHODEN PIT TURSYE DA NESA LOSI OT SOPITE ASAN VI GO KAZA

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/12/11 21:45

    А колектора под бул. Беломорски не е ли добър вариант:)))))))))))

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/12/11 22:32

    NEDEYTE SLUSAYTE OBLASTNATA TYA NYAMA TOLKOVA SIVO VESTESTVO NA GLAVATA SI TYA DAJE NE MOJE DA NA PISE SLOVOM I SIFROM DVESTA MILIONA SGURNO E CUL BATESI BOYKO SLUSAYTE ASAN

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен9/12/11 08:52

    Тъй като стана дума в по-горните коментари за Швейцария , моля ЕК , ЕС И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СТРОИТЕЛИ НА НОВА БЪЛГАРИЯ ДА МИНАТ ПСИХОПРЕГЛЕДИ В.....ШВЕЙЦАРИЯ !!! ЩОТО ТУКА НЯМА ДА ОТКРИЯТ ПРИ ПРЕГЛЕДИТЕ ..... ТЕЖКИТЕ И НЕОБРАТИМИ ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ НА УПРАВНИЦИТЕ ОТ ВСЯКАКЪВ КАЛИБЪР . НА ЙОРДАНОВ ДЕН -- АКТОВЕ ЗА НЕЗАКОННО СТРОИТЕЛСТВО , НА КОЛЕДА .... БАГЕРИ ЗА СЪБАРЯНЕ !!! ПО - НАГЛЕДЕН ПРИМЕР ЗА ТЕЖКИ ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ ЕДВА ЛИ ИМА В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен9/12/11 09:33

    ТО ТАУШАНОВА-ЗАЕКОВА ЩЕ ВИ КАЖЕ НА ВАС ПРЕЗ 2012 Г., НА ВСИЧКИ ВИ, КОИТО НЕ ОЦЕНЯВАТЕ НЕЙНИТЕ ИДЕИ, ТРУД И СТАРАНИЕ!
    ЩЕ ВИДИТЕ МИЛИ СЪГРАЖДАНИ КАКЪВ ЩЕ ГО ЯДЕМ ПРЕЗ 2012 Г. С ТАКИВА "КАДЪРНИ" УПРАВНИЦИ, БИЛО ОТ ОБЩИНСКО, БИЛО ОТ ОБЛАСТНО НИВО!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен9/12/11 14:45

    госпожо тавшанова или заекова вие от умрял писмо получавали ли сте или от умрял к.. да сте получавали оргазъм

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен9/12/11 17:27

    Господин Борисов,ако сте Господ, приберете си вересиите. В Кърджали е време за промени! Всеки може да допусне грешка, но да държите такава кардинална грешка на пост си е гавра с нас!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен9/12/11 17:39

    bate, kakvo tova " ikonomii po operativna programa" ??? pitai ablata...
    moito jena ne razbira...
    glaven kanaldjia, 58 godini ot
    ciganskata maala v kardjali

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен9/12/11 17:42

    bravo!!!!!!!
    kolko kabinki da napravite za sabirane na patni taksi i na vinetki na vhoda na kardjali za vseko PPS?

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен10/12/11 13:21

    abla, dai software za " ikonomii po operativni programi"...kak gi pravite s hasancho, djanam, tesi ikonomiiki 200 000 000 leva po operativni programi ot regionalno razvitie?
    pak nema da palnite dupkite po ulicite, kanalizaciata,trotoarite v ciganskata mahala, pak nema da opravite uchilisteto i destkata gradina v ciganskata mahala, pak nema da otkluchite osemte zakriti pluvni baseini v kardjali i ahmedcho i drugite cigancheta da ne moje da pluva celata zima, pak nema da pravite plajovete pokrai rekata arda da ne mojem da pluvame tam lyatoto, pak nema da ima novi klozeti za nas ciganite kato otiva v grada kade da pikae , v hrastite na gradinkite, zad blokovete...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.