В Момчилград бе основана общинска структура на Жени-ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на партията. Нейни учредителки станаха двадесет дейни дами от родопския град, които са амбицирани са участват активно в обществено-политическия живот и да прокарват социални, образователни и културни инициативи в подкрепа на местната общност. За председател на новата женска организация в семейството на ГЕРБ бе избрана Мария Криворова. На учредителното събрание присъства Златка Сиджимова, областен координатор на Жени-ГЕРБ в Кърджали, която запозна дамите с дейността на структурата и очерта насоките в бъдещата й работа.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

60 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/3/12 16:28

    Акъл и м--з не ти ли дойдат навреме, хич недей ги чака!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/3/12 18:19

    Браво, дами! Кураж и гордо напред!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/3/12 19:06

    Ха-ха смешки!Още едни нахъсани дами за кокала!Ама то не остана вече,момичета!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/3/12 19:29

    eee nyakoi nyamat i dvete nesta vse pak nali

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/3/12 19:51

    Закъснели сте много,те потъват геуберите

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/3/12 20:42

    браво само така да умрат от яд тъпи депесари.само герб момчилград .успех дами

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/3/12 20:43

    браво само така да умрат от яд тъпи депесари.само герб момчилград .успех дами

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/3/12 20:46

    Кой каза че, потъват. Пак ще сме първи. Браво момичета и пълен напред. Чао на агентите - нямат никакъв шанс.Народът вече се пробужда и не вярва на лъжите на ДПС.Знае, че сред вас са тези които сменяха имената на турците и им викаха "Дай 5 лева".

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен20/3/12 21:35

    А що се касае за кокала, то целият е у ГЕРБ - и министерството и президентството са в техни ръце.ДПС отдавна го загуби и затова сега реве с цяло гърло. Понеже останаха гладни и не могат да крадат като преди вдигнаха данъците в областта и общините и сега скубят бедния и измъчен народ.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен20/3/12 22:38

    тази най отляво коя е.изглежда позната.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен20/3/12 23:00

    ah sevinch,sevinch.ti za kogo rabotish,kadeto e kqra ti si tam,ne lqgash na mokro maimunoooo!!!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен20/3/12 23:27

    Osven Sevinc koya moje da bide.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен20/3/12 23:33

    Браво, Злате! Напред!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен21/3/12 01:44

    Алоу, 20:42; 20:43; 20:46; 21:35
    Много отрано си са омацал бе! Стегни са, излагаш региона, напрао лошо впечатление прайш

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен21/3/12 03:13

    А ирина Гюдюлева какво прави там,нали Цвета вече и даде място като началник на ВИК във Момчилград много етъпа ,целия град я познава

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен21/3/12 05:48

    Севинч,по-рано не беше ли от ДПС ?

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен21/3/12 08:58

    ехххх завистливи дами беееее.Всички анонимки.Не ви стиска нали да пишете имената си.Аз не си пише името, заещото дпс ще ме изгони от работа, а вие от какво се плашите?

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен21/3/12 09:19

    ГЕРБ предаде България и вие ли,само АТАКА отстоява българщината мястото вие там.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен21/3/12 09:28

    не майче беше от сдс, като Лютви Местан

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен21/3/12 09:46

    тая Злата Сиджимова къде ли не се навря, мазница гадна

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен21/3/12 10:02

    Това за региона си е самата истина, много често съм виждала как турци искат по 5 лева пак от турци. И тези хора сега ми говорят без срам за жертвите на възродителния процес по митинги и замазват очите на простия народец и те горките вървят като овни след тях.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен21/3/12 10:30

    Истината е, че гласуваме като овце.Вижте само какво става в града -цялата община.На всички мазници децата назначиха в общината.Роднитите пък, къде по градини, къде пазачи,яко няма длъжност веднага се открива щат. Нали нямаше кмета да пусне работещи в общината в Белгия - стана ли нееееее. Кучето си лае керванът си вървиии.БЕДНИЯ ПО БЕДЕН.БОГАТИЯ ПО-БОГАТ.А ние бедните се ядем един друг.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен21/3/12 12:26

    Kakvo tolkova se spirate na tazi Sevinc,koya e tya edna nikakvisa virvi i birka layna na vsyakide koy neya poznava.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен21/3/12 13:55

    абе всеки да си гледа работата.оставете хората намира и си гледайте своята работа.Ако всеки си гледаше своята работа а не чуждата, щеше да види за какво става.ЧЕСТИТО ДАМИ! лисицата, като не можела да стигне гроздето викало, че е кисело.ЧЕСТИТО! Пожелавам Ви успех.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен21/3/12 14:51

    Явно и Криворова чака да я назначат на работа.
    Другите партии в града основаха женски организации и като начало със по 120 учредителки, а ГЕРБ с малък брой и причината е известна.Като погледнеш кои са тези 20 дами , веднага разбираш за какво става дума - повечето чакат работа от
    ГЕРБ.Паднат ли от власт веднага ще отидат или ще се върнат в предишните си женски организации.
    Да са живи и здрави,дано помогнат на жените от Момчилград.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен21/3/12 16:33

    Патици ,работните места свършиха отдавна.......
    Само не ми казвайте че обичате батя си Бойка!

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен21/3/12 17:14

    да патенцааа, наистина свършиха. Имаше няколко места и те се заеха от роднини на Местан, приятели на Акиф.Права сте. Браво на кмета, ама как си открива работни места на бързо самоооо.Е нашите данъци ще покрият техните заплати.

    ОтговорИзтриване
  28. Гюлшен Ахмедова21/3/12 17:17

    Севинч я познавам от детство.Всички хора правим грешки през живота си,без значение какви.Идеални хора няма. Четейки коментарите за нея, ми стана обидно заради това, че първо коментарите са анонимни, второ са писани от хора, които явно не я познават добре, трето - когато някой плюе по друг, нека погледне първо себе си, да изчисти своите грехове и тогава да прави забележки на другите. Анонимните коментари за мен са написани от хора, които се притесняват за себе си. Аз и свалям шапка за това, че сама отгледа сина си, изкарва с труд хляба си и не се срамува от това. Защо винаги трябва да плюем по хората? Не може ли за миг да престанем да бъдем злобни, негативно настроени,завистливи и губещи човешкия си облик? Аз не съм член на ГЕРБ, но приветствам всяка такава инициатива - нека да има повече организации, които помагат на хората. Аз мисля, че в името на доброто и милосърдието, можем да работим всички заедно, защото за добротата и милосърдието няма граници, няма партии, няма етноси. Аз заставам с името си зад това, което пиша и ако вие наистина сте толкова смели, както в анонимните си коментари, застанете с имената си. "И нека, който от вас е безгрешен, да хвърли пръв камъка".Гюлшен Ахмедова

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен21/3/12 17:58

    Гюлшен,мазниш ми се с надеждата да те уредя с някой важен пост,но няма стане !

    ОтговорИзтриване
  30. Гюлшен Ахмедова21/3/12 19:37

    1.Това не е отговор от Севинч.
    2.Ако си толкова смел/смела, защо не излизаш с името си?
    Защо се криеш зад маската на анонимността?
    3.Ако ме познаваш добре,в което дълбоко се съмнявам, би трябвало да знаеш, че аз имам работа и не желая други постове.Никога не съм ламтяла за такива.В момента, поради здравословни проблеми, се нуждая единствено от спокойствие и здраве.
    Най е лесно да плюем и да коментираме, когато сме зад маската на анонимността, защото така не носим никаква отговорност за думите си и успокояваме дребната си душица. Исках само да защитя Севинч - за мен тя е достойна жена и майка, защото работи достойно, не се крие и не е извършила някакво престъпление. Така бих защитила всеки един човек, който е достоен, независимо от неговата етническа принадлежност, убеждения и цвят на кожата.Това, че отстояваш една позиция с името си не е лесно.Но е лесно да се криеш, нали? Така никой не те знае кой си и можеш да пишеш много недоказани неща. Със Севинч сме пораснали заедно. Само тя знае какво е преживяла. Аз съм убедена, че тя е простила на всички, които коментират по неин адрес анонимно, но не знам дали Всевишния ще ви прости.

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен21/3/12 19:46

    Gulsen,oste edin pit se uverih ,ce si golyam covek.Az ne sim Sevinc,ne iskam da si kaja imeto,za da ne pocnat da komentirat i mene.Neka gospod ti dade mnogo zdrave,da se izlekuvas napilno i da prodiljis da pomagas na horata.Hora mnogo,no covetsi malko,a za men ti si istinski covek.

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен21/3/12 20:36

    Г-жо Ахмедова,сигурен съм,че ако Вие бяхте уредили г-жа Севинч на работа,тя нямаше да е там.Щеше да бъде с Вас.А ако Вие си имахте работа,то защото бяхте с ДПС.Но всички виждаме,че от здравето по-ценно няма.Желая Ви скорошно оздравяване и недейте да мислите за въпросната г-жа,защото тя е намерила колая.

    ОтговорИзтриване
  33. Гюлшен Ахмедова21/3/12 21:22

    Уважаеми анонимен господине,аз все още имам работа.Заради мен никой не беше уволнен и заради мен никой не загуби хляба си.Искам само да Ви кажа, че независимо от коя партия е човек, когато почне някъде работа и ако не се справя с нея, ще бъде отстранен.Защото един некадърен служител е срам не само за подкрепящата го партия, но и за себе си и за самата система, в която работи. Аз искрено се надявам да не съм посрамила тези, които навремето ми гласуваха доверие и също така самата институция, в която работя.Надявам се да съм била полезна на хората в Момчилград.В работата си съм се водила от съвестта си, чувството си за справедливост и никога не съм деляла хората.Благодаря за пожеланията за скорошно оздравяване :)

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен21/3/12 22:24

    Уважаема г-жо Ахмедова, казвате, че заради Вас никой не бил уволнен от работа и никой не бил си загубил хляба. Май забравихте, че заради Вас спечелен конкурс от един достоен човек беше анулиран и проведен наново само и само Вие да сте, а казвате, че не ламтите за постове. Знаем как беше уредена на шевското си място, което го спечли достойно.

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен21/3/12 22:56

    С дърти к...ви нов БАРДАК не става...!

    ОтговорИзтриване
  36. Гюлшен Ахмедова21/3/12 23:16

    Да,никой не загуби хляба си и никой не беше уволнен - продължавам да го твърдя."Достойният човек" имаше възможност да докаже качествата си.Много сте далеч от истината за моето назначаване! Не очаквам от Вас да си кажете името, но ако все пак съберете смелост, аз съм готова да дискутирам с Вас.Аз нямам какво да крия и от какво да се срамувам.Затова заставам с името си.Но анонимните явно имат какво да крият и от какво да се притесняват.Включих се, за да защитя Севинч, а се оказа, че само защото не се крия зад анонимността, почнаха нападки и срещу мен от хора, на които явно толкова години им тежало това, че аз съм на тази работа. Завистта и простотията ходят по хората. А някои представители на човешката раса потвърждават Дарвиновата теория за произхода на човека :)

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен21/3/12 23:41

    Г-жо Ахмедова,може би ще е по-добре да не се захващате с форумите.Нищо лично,сестро!:) Гледайте си здравето!От все сърце Ви желая да оздравеете по-скоро!Успех!:)

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен22/3/12 00:03

    Гледам и не вярвам на очите си ...Един достоен човек се изправя с името си за да защити позицията си,но по стар обичай е залят с помия.Г-жа Ахмедова е познаваме с работата и в БТ,безплатните медицински прегледи,дрешките за социално слаби семейства,бивш общински съветник и т.н.,а ти кой си? Г-жо Ахмедова ,моите уважения и почитания за смелоста и достойнството...Останалите - скриите се обратно в дупките си и не излизайте от там докато не свършите нещо полезно за този град!

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен22/3/12 00:39

    Браво на Гюлшен за смелостта и,но пък и Севинч не е кой знае каква китка за мирисане.
    Знае как да се нареди където трябва.
    Нищо лично...

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен22/3/12 08:13

    Стига сте писали глупости !

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен22/3/12 16:55

    Tova ne sa gluposti a e samata istina.

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен22/3/12 21:08

    Abe zasto ne ostavite jenite na mira? Sevinc raboti ne iska pari ot vas - kakyv vi e problema? Gyulshen-tova e coveka,koyto e obican i uvajavan ot vsicki hora.Pravila e dobrini,nikomu ne e navredila i prodyljava da gi pravi.Vinagi pozdravyava.Az otivah da se podpisvam v byuroto po truda i tya vinagi me e pozdravyavala.Ne e visokomerna kato nyakoi drugi.Ste se puknete ot zloba!Byuroto po truda e mracno bez neya.Gyulshen ozdravyavay po-byrzo.Nie te obicame,koyto ne te obica - ne zaslujava da ima priyatel kato teb.Blagodarya ti za vsickite ti dobrini za men.

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен22/3/12 22:15

    Липсата на Гюлшен в бюрото се забелязва веднага щом влезеш. Мръсни коридори,кошчетата в стаите са пълни с боклуци,а от тоалетната се носи смрад. Замръзналият водомер по време на студовете се е спукал и дълго време никой не е обръщал внимание защо няма вода. Подписваш се и бързаш да излезеш. Определено достойния човек липсва...Оздравявай и се връщай по скоро на работа Гюлшен...

    ОтговорИзтриване
  44. Анонимен22/3/12 23:12

    Истината е една при нас и тя е:ЗНАЕЩИТЕ И МОЖЕЩИТЕ НЕ СА НА МОДА.Затова сме на това дередже.

    ОтговорИзтриване
  45. Анонимен23/3/12 18:41

    Затова искам да се махна от Мг. Завидяхте на Севинч , че се уредила с работа. А когато нямаше никой не я попита как свързва двата края. Гюлшен абла се мазнела за пост. Какъв пост бе апдал? Жената се лекува и пак не спря да прави добро. Мъжът и е шеф и взима голяма заплата. За какво и трябва пост? Да се занимава с завистници като вас,вместо да си гледа рахата. Желая и скорошно оздравяване и щастие.

    ОтговорИзтриване
  46. Анонимен23/3/12 20:32

    Едно нещо е успокойтелно, че интернет обществото, обществото на интелигентните и умни хора, не харесва това правителство. В подкрепа на това са и последните социологически проучвания. Така че, процентите падат, падат ...и на края воала!

    ОтговорИзтриване
  47. Анонимен23/3/12 21:08

    че кой интелигентен и умен човек ще одобри особено това,което прави Караянчева в нашия регион?!

    ОтговорИзтриване
  48. Анонимен23/3/12 22:05

    Za koy mij na Gulshen govorim ce e nacalnik,pirviya mij raboti kato telefonist,vtoriya ima duner a tretiya li e nacalnik.A za Sevinc hic da ne govorim.

    ОтговорИзтриване
  49. Анонимен24/3/12 10:08

    Ей,голяма си злоба. Всеки може да сбърка в живота си. Важното е,че Гюлшен не се крие като повечето по хотелчета и мотели. Айде да не пиша кой с кого и къде съм виждала. А пък ти не си си писала името защото явно те е страх да не ти изкарат мръсните гащи на показ. Нито за Севинч,нито за Гюлшен съм чула и видяла нещо лошо. Момичета,хич да не ви пука от тия лицемери. Уважавам ви за това,че си гледате децата,работите и се справяте с трудния живот в градчето.

    ОтговорИзтриване
  50. Анонимен24/3/12 11:42

    тези злобни коментари са от хора, които нищо не са постигнали сами в живота.Все някой им е зад гърба. Колкото и да злобеете, истината я признайте работят, с труд си печелят хляба и не се молят на никой.Горе главите момичета.

    ОтговорИзтриване
  51. Анонимен24/3/12 15:06

    Скъпа Музейде,стига си писала лоши неща за Гюлшен,която е бивша жена на брат ти.Пишеш глупости за това как за нея са правили конкурс два пъти и как са я направили шеф на Бюрото по труда.Пиши малко и за тебе,как се опитаха да те направят директор на училището в Груево,как се яви на конкурс и не спечели,и как сега Акиф се опитва да те направи Началник на Отдел Образование в Момчилград.Яви се на конкурс за директор и не успя,видя се че умствен багаж трябва за директор.Но въпреки това ще те правят Началник на Образованието в Момчилград.Честно ли е? Питам аз?

    ОтговорИзтриване
  52. Анонимен25/3/12 06:24

    Вместо да се мазниш и пишеш глупости по-форумите вземи свърши някоя полезна работа !

    ОтговорИзтриване
  53. Анонимен26/3/12 10:18

    Златка Сиджимова и мъжа и бяха от СДС.Бяха активисти, за да имат постове.Не стана. Сега са от Герб,с надежда сега да получат някой пост. Сега вече и за сина си мислят. Станаха трима да искат постове.Но не гледат възможностите си.

    ОтговорИзтриване
  54. Анонимен26/3/12 14:50

    Дали някой не си спомня коя беше Злата Сиджимова? Ами да ви светнем - едно от баш партийните парчета на БСП в БЕНТОНИТ. Комунисти са половината в ГЕРБ. Забравиха много бързо добрата стара БКП.

    ОтговорИзтриване
  55. Анонимен26/3/12 16:13

    А Мюзейде не беше ли член на Герб в нашата- Кирковска община,когато беше в Пловка?или сега е с ДПС?Уфффф,че има ли вече разлика м/у Герб и ДПС вече?!

    ОтговорИзтриване
  56. Анонимен26/3/12 20:01

    Ako ima kelepir Muzeyde i v Ataka ste premine.No na mestno nivo nali e DPS na vlast v Momcilgrad,taka ce sega may e ot tyah,shtom Akifco e trignal da ya prafi Nacalnik na Obrazovanieto.

    ОтговорИзтриване
  57. Анонимен26/3/12 20:02

    Порът и козината си да смени,миризмата му остава.

    ОтговорИзтриване
  58. Анонимен27/3/12 20:59

    Kplko ste jalki i smeshni.Pari li vi pod gaza?

    ОтговорИзтриване
  59. Анонимен28/3/12 14:25

    Kato vidya,ce horata se obirnaha srestu tebe Muzeyde,may pocna tvoya giz da pari.

    ОтговорИзтриване
  60. Анонимен1/8/12 07:14

    Златка Сиджимова е старо мекере на комунистите-от най активните активисти на БКП,целуваше ръка и се кланяше на всички партийци, сега целува задника на Ц. Караянчева,мазни се и се хили,като малоумна.Да внимаваме на кого се доверяваме.На такава кучешка паница - никога.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.