За хулигански действия в игрална зала 30-годишният Б.Н. е задържан в неделя в РУП-Момчилград, съобщиха от полицията. Около 22,30 часа мъжът предизвикал скандал с други двама посетители, успял да удари единия и заплашил с разправа другия. Извършителят на хулиганството е установен и задържан от полицаите. При извършената справка е установено, че лицето има няколко административни наказания по Указа за борба с дребното хулиганство и условна присъда за хулиганство.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/3/12 11:40

    Вкарайте в затвора този лумпен БИЛИТО,аман от него цял Момчилград пропищя,даже полицията много е закасняла с тези си деиствия,но все пак едно голямо БРАВО на Момчилградските полицай задаржали това голямо МАГАРЕ.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/3/12 12:04

    Няма ли кой да се справи с този наглец,докато не утрепи някой ?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/3/12 12:41

    Вкарайте този в затвора,цял живот да лежи там.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/3/12 20:33

    Ebati obshtinata ne moje da se spravi s edin AMSALAK...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/3/12 20:35

    Kmeta da izseli toq aptal ot grada

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/3/12 22:12

    na kmeta ne mu stiska da izseli tozi oligofren,sigorno i nego reketira po 5 lv vseki den i mu ima straha

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/3/12 11:52

    Bılı Tupalkata nekoy da ızleze ı damu chupı vrata

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/3/12 18:24

    vav grada se razprostrani sluh 4e vednaga sled kato e osvobodet tozi mamaligar otnovo e bil zadarjan,ebasi policiqta ami drajte go vatre na toplo be,da ne pre4i na mirnite grajdani

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.