Група във Фейсбук търси справедливост за изгонения от ДПС доскорошен зам.-председател на партията в Кърджали Ехлиман Чобан. Тя била инициирана в социалната мрежа в петък, а три дни по-късно има 1 200 привърженици.
Както първи 24rodopi писа, Чобан и още трима активисти бяха отстранени от ДПС за 3 месеца.
Администратор на групата е бизнесменът Гюрсел Емин, който доскоро беше фен на Касим Дал. Емин настоява Доган да върне в партията Чобан, но подкрепя освобождаването на Бахар Палова, Веляйтин Вели и Юсеин Раим.
„Не знам нищо за страницата. Казаха ми, че има такава. Довечера щя е търся", коментира пред наш репортер Ехлиман Чобан.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/3/12 20:08

    yandim anam yandim sana bu kadar yeter

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/3/12 20:10

    стига сте ни занимавали с пудела на хасан азис.
    обикалял съм с него по избори освен да пие и махабети друго не прави

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/3/12 20:30

    ŞTOM VYARVATE NA AGENTİTE OT DS.AHMET DOAN İ KASIM DAL İMA DA TEGLİTE OŞTE SKORO DEPUTATİTE OT KIRDJALİ ŞTE SA OT SEVERNA BILGARİYA ZASRAMETE SE TE Sİ İGRAYAT S VAS ZAŞTOTO STE BUDALİ OTVORETE Sİ EDNA PARTİYA İ SE SPASYAVAYTE VEDNIJ ZA VİNAGİ OT TEZİ SEVERNİ SİGANİ İ MOŞENNİTSİ İNAÇE VSİÇKİ ŞTE STE NA ULİTSATA DOLU AGENTİTE NA DS.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/3/12 20:37

    EHLİMAN ZAŞTO NE KAZVAŞ ÇE Sİ RABOTİL KATO AGENT NA AHMET DOAN İ ZAPLAŞVAŞE HORATA PO SELATA PREDİ İZBORİTE İ Sİ BİL KIM SİVİTE VILTSİ VAS S AHMET DOAN AGENTA KASIM DAL LIJETSA NE SİVİTE VILTSİ PRİ SİVİTE LİSİTSİ NE Vİ PRİEMAT.KIDE SA VILTSİTE A VİE KIDE STE PRİ ÇAKALİTE İZYAJTE SE AGENTİ İ MOŞENNİTSİ.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/3/12 22:28

    Махнете тази мазна мутра и не ни занимавайте повече с такива мутри които народа не ги понася, че и вестника Ви ще спрем да четем!!! Повръща ми се! Погледнете го г-да Администратори!!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/3/12 23:32

    Може ли да занимавате публиката с олигофрен като този.Познавам го лично и знам колко болен мозък е.Основно занимание му е да снима с телефона си "подозрителни компании и типове" и после да си фантазира колко е осведомен и да плете интриги.Жалко,че има тъпанари,които му се връзват.Давайте му гегата и да се връща на село,да пасе овцете.

    ОтговорИзтриване
  7. ПЕЙЗАНА12/3/12 23:34

    Еклиман с теб сме не се предаваи

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/3/12 06:32

    НУРХАН:Абе хора Вие нормални ли сте ? Не разбрахте ли,че цялата работа идва от Доган-агент Ангелов, Сергей, Сава, Трето у-ние, ОУ-МВР-Варна, ПГУ, от 1974 до 1988 г. ? Какво ще обжалвате и пред кого ще обжалвате ? Всички разбраха, че Доган е просто един доносник и безсрамник, който 40 години се подиграва с българските турци, 20 като агент, 20 като \"спасител\" само Вие не го разбрахте това,или така ви изнася.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/3/12 08:04

    Нурхан , не разбра ли , че твоята глава и тази на Ехлиман , и тази на бахар , бат, Вели от Сремси , на Ремзи Османлъ , на Сейфи Неджибоглу и техните кукловоди от БСП не са в ред вече 22 години . Слон ли трябва да ти падне на главата за да се осъзнаеш .Отиди в Байкал , вземи си хапчетата , вземи и за аверите край тебе , пиите ги навреме и редовно . Влезни в час с времето-бремето. Помогни и на другите като теб . АНАДЪММУ !!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/3/12 08:07

    Гледам Нурхан , сещам се за Азис -- лика прилика като два стръка иглика .Аферим - и двамата красавци , и двамата ненагледни , и двамата гласовите като две птички песнопойни .Само китаеца им липсва с голямото кересте.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен13/3/12 08:41

    KREPOSTTA NA AGENT SAVA AHMET DOAN AGENTA PADNA NA PARLAMENTARNİTE İZBORİ PREZ 2013 GODİNA GERB-3 DEPUTATA V PARLAMENTA DUPESE-1 İ ENP-1 NA AGENTA KASIM DAL SKORO NA SEVER PRİ SİGANİTE XA XA XA XA.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен13/3/12 15:06

    МАЗНЬО ЕХ- ЛИ ЧОБАНЧО, ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО НЯМА ДА ТЕ КАНЯТ НА КЬОР СОФРА. ТИ И ТВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ НЯМА ВЕЧЕ ДА ПЛАШИТЕ ПРЕДИЗБОРНО НАШИТЕ СЕЛЯНИ, КОИТО ВИ СЕ ПОДЧИНЯВАХА БЕЗРЕЗЕРВНО.ВИДЕХА ЛИ ВИ ,ЧЕ СЛИЗАТЕ ОТ КОЛАТА И ЗАПОЧВАХА ДА ТРЕПЕРЯТ И ДА СЕ ЧУДЯТ С КАКВО ЛИ ДА ВИ ПОЧЕРПЯТ. КМЕТОВЕТЕ СЕ ОПЛАКВАЛИ, ЧЕ СЛЕД ВАС ПЛАЩАТ ДОСТА ТЛЪСТИ СМЕТКИ.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен13/3/12 18:07

    MUHAREM MUHAREM Tova,momche ne stava za taq rabota,TOJ e postaven na tozi post ,da dava porychkite na firmite na Dogan .... dolu DOGAN,dolu Dal.....samo Kyrdjali,tiq pomiqri ,da si hodqt na sever....da jivee kyrdjalijskata partiq ......NARODNA PARTIQ NA SPRAVEDLIVOSTA I BLAGODENSTVIETO....NPSB,NPSB,NPSB,NPSB,NPSB

    AWTOR OVERUM

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен29/8/12 20:19

    kat ste tolkowa otvoreni izlezte ot anonimnost be pedalcheta.. ;] ? kapsih ae chupka

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.