Народният представител и заместник-председател на парламентарната група на ПП ГЕРБ Цвета Караянчева бе гост на традиционния пролетен събор-мевлид в село Падина, община Ардино, съобщиха от пресцентъра на партията. Тя бе и сред основните дарители на празника.
Над 3 500 души от околността се събраха на събора в центъра на селото, на който бе отслужен молебен за здраве, плодородие и благоденствие.
28 казана с курбан приготвиха и раздадоха местните жители. Ритуалът се организира вече 22 години и е най-многолюдният в района, припомни кметът Николай Чаушев. Като добро знамение присъстващите приеха обилния дъжд, плиснал след мевлида.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/5/12 14:32

    ALLAH kabul eylesin bravo na KARAYANÇEVA ştom v takiva momenti ste sred nas az şte glasuvam za GERB a kade sa tapanarite ot DPS-kradlivoto pleme dosega glasuvah zaDPS no sajelyavam mnogo i duşata mi e nespokoyna pred ALLAH zaştoto te ne mislyat za bedniya narod ey sokole DOGANÇO kakvo şte praviş kato vlezeş pod zemyata malko pomisli i za tova na toya svyat minava vsiçko no na drugia NYAMA DA Tİ SE RAZMİNE

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/5/12 17:37

    до 14:32 никой не го интересува за кои ще гласуваш ти, пък и не можеш защото именно ГЕРБ забраниха да гласуват такива като тебе от Турция и не меси Алаха с партии ис политика. Я си коментирай по вестниците в Турция и ни остави на мира.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/5/12 19:01

    Това за основния дарител е една голяма лъжа.Моля модераторите на сайта да поправят текста.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/5/12 21:22

    И Боико е дал пари даже, не само Цвета,,,, и таушанова и най - вече адвоката на адвокатите Съби Узунов - истински предан на ГЕРБ ( а преди това на Дикме).

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/5/12 21:57

    до 14:32
    хм... тя твоята душа пак ще е неспокойна
    ако въобще имаш душа
    че нямаш мозък е ясно

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/5/12 23:43

    Ben sizin hepinizin foto... ceksem nasil olucak. Burda kimse kulturlu bi sekilde konusmak bilmiyor mu? Neden herkes havlayip duruyor? Bu artik normal bisey oldu bizim BG'de - Kurtlar vadisi gibi olduk. Hic bir politikaci bisey yaptiginda, babaniz bile olsa inanmayin. Bosuna hic kimse bisey yapmaz oldu. Birisi para verip mevlid yaptiriyor, oteki muftuleri salip halki isletiyor, e kardaslar kusura bakmayin ama, UYANMA vakti gelmedi mi - ne DPS, ne GERB, bizi BIZ duzleticez, baskasi degil. Allah icin, birlik beraberlik icin sevelim birbirimizi ve satmiyalim para ve makam icin...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/5/12 10:15

    amcıtsi da vi e.a jenkite vi i vie ste ot kradlivoto pleme na sokola toy da vi e.e vaşite jeni do-17.37 i do 21.57 mrasni DS

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен15/5/12 15:00

    da im e 4istit praznika na vsi4ki POMACI,
    nay mnogo mrazya pomacite shtot ni sa turci ni balgari,kato yade piye s turcin as sam tur4in vika kato yade piye s balgarin as sam balgarin vika defakto vsi4kisa muslumani ama se pravyat sega ....dolno pleme

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.