Скандал на сесията в Кърджали попречи на Общинския съвет да гласува решение за смяна на ръководството на Пазара на производителите.

Както първи 24rodopi писа, човек на бившия областен лидер на ДПС Рамадан Каракаш – Рамадан Вели, ще оглави директорския борд на пазара. Той ще смени Веляйтин Вели.

Помощници на Рамадан Вели ще бъдат Бахтияр Халил и Тодор Стоев.

На заседанието днес се скарата съветници от ДПС и БСП.

Милко Багдасаров от групата на БСП поиска отлагане на решението, докато кметът инж. Хасан Азис не проведе конкурс за мениджърския екип. Социалист №1 обвини ДПС и ГЕРБ, че правят много изказвания по отделните точки и искат почивки за съгласуване на решенията си, което цели да забавят отпътуването на 10-те делагети на левицата за конгреса на БСП в София.

Бившият кмет Расим Муса репликира, че социалистите умишлено от месеци протакат решението си по казуса с ръководството на пазара."Тръгвайте! И без това от вас днес няма никаква полза", каза Муса, което изнерви Милан Миланов. „Чувствам се обиден. Няма да остави магарето си в батака", каза бившият шеф на „ВиК".

ГЕРБ поиска гласуването на новия състав на Съвета на директорите да бъде отложено.Според Търговския закон имената на бъдещите директори трябва да бъдат обявени публично 15 дни преди да се вземе решение на разпоредителния орган на общината.

Точката за избор на ново ръководство на пазара бе отложена за следващата сесия.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/5/12 14:16

    "Тръгвайте! И без това от вас днес няма никаква полза", каза Муса "- а пък от него много голяма,ама
    май мисли за по голяма полза за себе си.Голям съветник няма що.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/5/12 14:32

    Tankista Ramadan DELİ ot Kıstino li Ha ha ha ha ha

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/5/12 14:38

    Само Пейзана може да оправи пазара

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/5/12 14:42

    NA BAGDASAROV NYAMA KOY DA MU PLATI TOZI PIT ZA TOVA SIGORNO BIRZA DA BYAGA

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/5/12 14:44

    То по принцип няма полза от съветниците на БСП освен когато лижат задниците на ДПС. На Милан Миланов езика му се изтърка от лизане. Така е Милане, хем го играете к.рва хем искате да ви уважават. Ибрикчии такива

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/5/12 14:53

    Пазара да се даде под наем на Хасан Азис с опция ако не го изкара на печалба до две години да тръгва към Пазарджишкия затвор!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/5/12 15:37

    Пазара е продаден на Захариев

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/5/12 16:19

    HORATA NE SA GLUPAVI VIJDAT KAK RAIF I RASIM SE BORIYAT ZA KOKALA I NIYAMAT NAMERENIE DA DAVAT PIT NA MLADITE, EDIN VIPROS KIM RASIM MUSA KOLKO PARI IMASE PREDI 1989g, I KOLKO IMA SEGA? I KAK GI E SPESTIL, SLED KATO SI TOLKOVA CESTEN IZLEZ PRED NARODA I KAJI TI KAK SPECELI TOLKOVA BEZ DA SI KRAL TIYA MILIONI OT KIDE? A SEGA SE PRAVIS NA GOSPOD

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/5/12 16:36

    Браво 16:19 точно казано,цял живот работим и на някои и родителите им помагат с каквото могат ама
    един не е успял да спести 1 милион,милиони се правят с крадене или някъде извън България с голям
    бизнес.
    Големите кърджалийски бизнесмени-милионери.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/5/12 18:19

    На следващата сесия да обясни и за магазин девети септември как се продаде и какво става с тоя обект.Защо не го отдават под наем за да носи приходи на общината и т.н.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/5/12 21:20

    Трябва незабавно да се върне стария екип ген.Димо Бодуров и инж.Георги Илиев

    ОтговорИзтриване
  12. ЗНАЕЩ19/5/12 10:35

    Големите играчи бързат и този кокъл не го пускат да падне на земята !?! Едни се налапаха здраво от кредита за пазара и строителството му , а други теглиха каиша и проектираха и работиха всеотдайно за построяването му и сега не са необходими вече !!! За "Финансовото състояние" на Пазара не е виновен Мениджърския екип , а същите тези лапачи , които сега си дърпат кокъла !?! Нека електората или някой по съвестен съветник, да поиска сметка от тези Лапачи, защо оставиха Мениджърския екип да се бори сам с непосилния кредит, а те взеха комисионните и обещаваха светли бъднини на Банката и после си подвиха опашките и преместиха сметките на Общината в Де Банк ??? Сигурно след майчинството Директор на Де Банк ще бъде същата жена, заради която отпуснаха кредита и направиха Офис на Алианц ??? Мениджърския екип е направил чудеса от храброст , за да връща главници и лихви, за които няма вина ..........
    Ахмед Доган да използва случая , като е тук да изрита Големите играчи , Лапачи............

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен19/5/12 17:13

    KIM,18/5/12 18;19 KAKIF PRIHOD NA OBSTINATA, SINA NA RASIM MUSA KUPI POLOVINATA MAGAZIN ZA JILTI STOTINKI,

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.