Временният председател на ДПС в Кърджали Мухарем Мухарем съобщи, че в скоро време очаква и други кадрови промени в Общинска администрация.
Както първи 24rodopi писа, след факс от централата на ДПС за зам.-кмет на Община Кърджали се назначава общинският съветник и работник във „Формопласт" Юсеин Ахмед (на снимката). Той ще заеме мястото на Нурджан Юсеин.
Публикуваме цялото съобщение на Мухарем Мухарем до медиите, изпратено днес:


Зам.-кметът на община Кърджали по стопанската политика Нурджан Юсеин е освободен от длъжността  със заповед на кмета инж.Хасан Азис. Промяната е в съответствие на решението на оперативното бюро, ръководещо общинската организация на ДПС до провеждането на общинска-отчетно изборна конференция.
 Мястото на Нурджан Юсеин в общинска администрация ще се заеме от Юсеин Ахмед.Той е общински съветник от ДПС и председател на постоянната комисия по икономическа политика в Общинския съвет в Кърджали.
Кадровите промени в политическите кабинети в общините ръководени от Движението за права и свободи според решение на Централното оперативно бюро се предлагат от общинските организации, но се съгласуват с ръководството на партията. Процедурата бе спазена и в Кърджали. Централното ръководство одобри предложението на оперативното бюро, ръководещо общинската организация. То бе мотивирано от желанието да се подсили икономическия екип на кмета инж.Хасан Азис.
Оперативното бюро в Кърджали очаква с въвеждането на новата структура на общинската администрация да се извършат и други промени.


Председател на оперативното бюро:
Мухаррем Мухаррем
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/5/12 13:28

    Един чобанин си отиде,но дойде друг чобанин.Затова Кърджали е на това положение.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/5/12 13:37

    от некадърник Нурджан, по некадърник .онзи с цветя а този с какво ли ще влачи? ДПС наистина ли няма кадърни хора ? или поне горе долу български да говорят ?Нали е официалният език БГ.? сега НАП да провери Нурджан този мошеник...та той мислеше че пазара на цветя е на татко му...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/5/12 14:00

    НУРХАН:Ахмед ага,бягай докато е време Касим Дал идва !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/5/12 14:06

    Този сигурно лиже задници по добре от предишния или онзи се е забравил и е спрял да лиже задника на сокола и затова са го изгонили.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/5/12 14:14

    А оная дребна кокошка Кера Станчева докога още се гнезди с некадърния си и корумпиран мозък в Община Кърджали, в полога си?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/5/12 14:43

    Birol Köseömer Kırcaali HÖH parti başkanı olacak.Son dakika sürprizi.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/5/12 20:05

    tozi Birol kyoseyumer ve4e e izvan politikata,AKif mu sprya 4esmata s pari4kite,Akif nee glupav vidya,4e Birol yako krade i zatova go izgoni,no tozi birol e polu4il sarde4en udar i za 2 dena tri pati e otisal da lije pri Dogan.No ve4e nikoy ne vyarva v birol-posroi si palat na zentara i ve4e gorkite selyani razbraha za nego,4e e mosenik na vsyako sabirane ste napomnim na selyanite,4e birol jivee kato deribey ,a bedniya selyanin nyama kakvo da yade -Dogan aga ako si dobar politik i mislis za naroda si ne dopuskay tozi birol do sebe si,ako ne vyarvas napravi edin opit -leko go otdele4i ot politikata vednaga ste sko4i pri kasim dal-pomni kvo ti kazvam-tozi birol e intrigant i dvuli4nik-pozdravi na vsi4ki (az sam edin savetnik ot obst.Mom-grd

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/5/12 20:30

    Еми какво изкате то 3-мандата вече както управляващия градоначалник е на власт, нямаще как да ги смени те взаимно си правят игричките , то ако се мисли реално трябва да сменят 60% от служителите на общината ,тези които са пък в втория етаж какви ли не игри правят изцяло да ги сменят вече,тази пък Кериме да я махнат вече достатъчно направи игри с кметовете.Браво на Мухарем ако продължава така винаги ще го подкрепяме.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен14/5/12 20:36

    Бирол агата вече е история ! Може би след време внучетата ни ще го четат по учебниците по история.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен14/5/12 23:03

    Hasane tri pati meri togava reji!!! Stan4eva e 4itav 4ovek! Glsuvahme i za neq, ne za iurde4kite.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен14/5/12 23:41

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен14/5/12 23:46

    Hayirli ugurlu olur insallah Kircali halkina - turk, bulgar, cingene, pomak vs. Hepimiz insaniz, birbirimizi severiz, Useyin olmazsa, Ivan olur, olmazsa Sinap olur, onemli olan halka hizmet...

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен15/5/12 00:14

    ami sega elvan gurkas kide ste se nastani ha ha ha ................. mnogo se naduvase po ulicite na grada,po nyakoga zabravya za bastasi ce bese nay golemiya komunist.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен15/5/12 08:55

    Мюмюн Рамадан в чий полог гнезди в момента?

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен15/5/12 19:42

    крайно време беше да си тръгне този. купи целия град и устрои внуци и правнуците си. много му пука дали ще е на работа. той това дето е натрупал няма да може да свърши до края на дните си ...

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен15/5/12 21:45

    aman ve4e i ot novite v dps i ot starite ogledayte se malko be sme6ni ste ve4e, za6to nikoy ne spomene pone edna duma za otska, i izob6to za polojenieto na grajdanite na grada ,duma kakvato i da e za dobro ili ne prosto nqkva pozitsiq nqkvo mnenie ,samo se 4udite na kakva dlajnost da uredite sebe si i blizkite si ,vie ste sram za grada ni ,a i ne samo vie i gerb i bsp i vsi4ki ste edin dol drenki .ostana mi m1ni4ko vqra samo v H.AZIS i D-R MUHTAROV tova e ot men leka no6t !!!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.