„Няма никакво развитие по проблемите на „ОЦК-Кърджали". Днес очаквам работниците и служителите да вземат решение какви протести ще правят и да преценят кога да започнат протестите", заяви пред журналисти Иванка Караколева, председател на Регионалния съвет на КНСБ в Кърджали.

Над 130 души вече напуснали комбината, я другите ще решат днес какво да правят.

По-рано в съобщение от медиите от КНСБ заявиха, че ако няма изход от ситуацията, отново ще започнат протести. Синдикалист №1 Пламен Димитров заяви, че срокът 20 юни е всъщност последният кредит на доверие, който работниците и служителите от предприятието дават на собственика Валентин Захариев.

След като бе проведен разговор с министъра на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев, лидерът на КНСБ съобщи, че засега единственият вариант, който правителството вижда, е наем на комбината от полската компания „Силезия", тъй като двата инвеститора, които са имали интерес до този момент, се отказват. Пламен Димитров изрази тревога от това, че иначе печелившо предприятие като „ОЦК" върви по пътя на „Кремиковци".

Председателят на РС на КНСБ Кърджали Иванка Караколева заяви, че след 20 юни вече няма да прави опити да възпира хората да напускат.



-----------------------------------------------------------------
Почивка в Тунис с чартърен полет, 8 дни! Богат избор на хотели!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/6/12 10:12

    И Силезия и КНСБ са с Валентин Захариев. Полски крадци се съюзили със синдикалисти - крадци, отчитат се на бат`Вальо и правят театро пред работниците.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/6/12 10:49

    Бойко ще ни оправи.Той е пътят и истината и животът.Въоръжете се с търпение и гласувайте за ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване
  3. http://www.zlatograd.bg/?pid=2,2&id_news=70920/6/12 11:28

    На 14.06.2012 г. кметът на община Златоград Мирослав Янчев подписа договор с „Меаца” ЕООД гр. Кърджали, за благоустрояване на площада в централната градска част на град Златоград. Договорът е на стойност 1 066 607,24 лева без ДДС.
    С проект „Благоустрояване на площад в централната градска част на град Златоград”, община Златоград кандидатства за осигуряване на безвъзмездна финансова помощ по Програма за развитие на селските райони още през 2008 г.. През 2010 г. проектът бе одобрен за финансиране и бе подписан договор с ДФ „Земеделие” за неговата реализация.
    Строителните работи за обекта ще се изпълняват един месец и двадесет и два дни след откриване на строителна площадка.
    Част от дейностите, предвидени в рамките на проекта са: подмяна на настилката на площада в централна градска част със съвременни материали със здрава основа, обединяване на пешеходни пространства, увеличаване на зелените площи и реновиране на паметника на Делю войвода.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/6/12 11:36

    още през 2006 когато захариев купи завод на всички ни беше ясно, че е дошъл да затрие и този завод... само вие не разбрахте... търсете си работа завода няма да тръгне и не се поддавайте на манипулациите на синдикатите /те не защитават вашите интереси/.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/6/12 12:23

    Тази най отпред Масларова ли е?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/6/12 12:30

    Вай-вай завалла . Има ли още кой да вярва на псевдо синдикати ??? В България синдикат = рекетъор и манипулатор . Мишлета , събудете се !!! То не беше ( в петък , в понеделник , в сряда последно и т.н. и т.н. )Използват ви и псевдо синдикати и политици .А вие стоите и чакате чудеса . Затънали в борчове и без ток в домовете си . Помогнете си сами да ви помогне там в който вярвате .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/6/12 12:34

    Комунистите и дупесарите ще ви оправят .

    ОтговорИзтриване
  8. Славея20/6/12 13:09

    Захариев--президент

    ОтговорИзтриване
  9. ЗАХАРИЕВ20/6/12 14:04

    Славея-евродепутат

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен20/6/12 15:42

    Дамата която е облечена в синдикални атрибути,и която е заснега да води протеста е Иванка Караколева.На тоя протест бяха останали някой-друг свестен човек,ама сега ще видите най-големите некадърници и будали.Заповядайте на шоуто.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен20/6/12 21:51

    12:23, Масларова е! Малко след като даде десет чувала с пари да се "ремонтира" сградата на Социала в Стара Загора...Отидете да видите къде приемат декларации за детски? Прозорците са на тавана и ремонт е правен последно през 1969 година...

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен20/6/12 21:57

    Утре в 9 часа къде трябва да дойдем? Питам 15:42

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен20/6/12 22:35

    Към 21:57.Труден въпрос ми задаваш приятелю,това са овце,знам ли на къде ще се юрне тъпото стадо.Най-лошото е че нямат овчар,горките,та да ги поведе на някъде.Останаха няколко коча,ама с тая им работа акъл не може да им се набута,само ще останат "непразни".

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.