Бившият кмет на Ардино Айдън Серкан ще ръководи общинската структура в Кърджали, под чиято шапка ще бъдат Художествената галерия,  Регионалният исторически музей, Туристическият информационен център, както и обектите Перперикон и Каменната сватба.
Както вече писахме, в момента екипът на Серкан подготвя пускането на прожекторното осветление през галерията. Ще продължи и реставрацията на картините,, засегнати от влагата. Общината е похарчила 57 500 лева за тази дейност. От тях 15 бона са дарение от Ахмед Доган.
Общинското предприятие за туризъм и спортни имоти ще бъде създадено на следващото заседание на Общинския съвет.


-----------------------------------------------------------------
Гражданска отговорност – Цените на компаниите
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

25 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/6/12 16:53

    ами кой да е ясно, че ще е от дпс и бивш кмет,интересно какво образование има.много трябва да е културен значи.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/6/12 17:26

    Значи какво излиза? Даваш 15 бона и определяш кой, къде и какво ще работи, без значение от това за какво е учил и какво умее-важното да е член на ДПС, щото Амет абито е дал 15 хилки! СРАМОТА!!! Няма ли достойни хора от Кърджали та чак "безценни кадри" от Ардино ще вкарваме на ръководни постове?ч Всички от Горно и Долно Уйно превзеха държавните институции!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/6/12 17:34

    Рибата в морето, но началник на готвачите, дето ще я готвят вече има!
    Нямат ли си директори, които да ръководят "Художествената галерия, Регионалният исторически музей, Туристическият информационен център, както и обектите Перперикон и Каменната сватба."
    До кота бе Асане, ще има "мъртви души" в ръководената от теб община? Къде и кой са престъпните общински съветници, предложили и приели това?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/6/12 17:45

    Няма ли вече българи в този град,че един турчин ще отговаря за българщината в този град,къде са проклетата и мазна интелигенция да излезе напред,все пак хляб ядоха от народа да се изучат,май само ядоха,,,,

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/6/12 18:48

    Давайте да направим подписка и да се обявим против парашутистите във всяка една сфера на живота, че ми писна!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/6/12 19:08

    Мързеливите художници проспаха години, сега дойде един администратор и се усеща, че се работи.
    А колко са талантливи, това е друга тема.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/6/12 19:53

    Плямпайте си каквото си искате, вие само това можете! Човекът си е и образован, и културен и достоен!Какво значение има от какъв етнос е и от къде е, ако е кадърен и си върши работата добре!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/6/12 20:18

    Може пък да заработи за развитието на туризма-за разлика от пълния некадърник П. Петков.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/6/12 20:54

    Чудно ни е -как го държаха до пенсия недоразумението Павел Петков.Единственото ,което направи за толкова години като директор ,бе един клозет в двора на музея и преписани 2-3 брошурки .Как са го търпели музейните работници?!Те си знаят...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/6/12 21:19

    e katonyama umnı bılgarı v grada turcın chevı upravlyava

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/6/12 21:45

    Мързеливите художници? Ти виждал/а ли си картина през живота си/ ама не онези китайки, турски и т.н от левчето, дето ти виси на стената/, а говоря за истинска творба/? Бил/а ли си на изложба? Познаваш ли лично наши художници, че говориш така за тях?

    П.П.: Когато направиш нещо стойностно през живота си, но не да плюеш по форумите, тогава давай оценка за този или онзи!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/6/12 22:27

    Нали трябва да намерят ,,работа''на Човека?Ардино цъфна .Сега ще оправи културата на Кърджали!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен20/6/12 00:25

    Пред галерията - статуя на Ахмед Доган! С две думи-
    турско робство! Къде сте бе Гербаджии, бесепари и седесаристите? Къде сте бе!?????

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен20/6/12 00:36

    Aydincho si e poslushen opravi ARDINO sege red da opravi Kardjali...

    ОтговорИзтриване
  15. Хора не разбирам за какво се дърлите. Първо за художниците наистина кой си ти/я да говориш за творци които имат несъизмеримо по-високи постижения от оказваното им съдействие и уважение от власт и общество. Пиша го защото темата е друга и не разбирам защо намесвате художниците. Второ дали тъпото Павле е недоразумение не че не е такова също не е в темата. Иакам да Ви обърна внимание на това, че ще се създава забележете " Общинско предприятие за туризъм и спорт". По глупаво нещо не съм чувал. И значи тези които предлагат да бъде създадено това " общинско предприятие" сигурно знаят какво е туризъм. Иа ако знаят би трябвало да знаят че туризма не зависи от " Каменната свадба". А за този тъй наречен Туристически информационен център - някой знаели къде е и какво се прави там? Мили съграждани отново имаме една " изключително свежа идея " на Хасанчо как да се точат парички от нашите джобчета. Общинско предприятие означава - на общинска БЮДЖЕТНА издръжка. Нещо като Обреден дом и зали - също едно недоразумение. Следващото " общинско предприятие ще е " Огледалото " след него "Паркове градинки люлки и пързалки", Мини България ЕАД, " ,"Кърджали Ленд" Холдинг и т.н. и т.н... На всички тех, ще им трябва поне директор, секретарка, четириколесно високо проходимо моторно средство с по двама шофьори на гума и т.н. и т.н.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен20/6/12 01:46

    Щом смятания за олигофрен Петков е бил толкова години директор,защо да не може и друг да бъде шеф. Нека му се даде възможност да се докаже . Ако ли не -вън.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен20/6/12 09:04

    Трябва да се забрани със закон на общините да управляват и притежават търговски предприятия. Иначе краденето ще продължава и ще се стигне до момент в който няма да има пари за нищо друго освен за издръжката на т.нар. предприятия. То вече има наченки на това. Персонал за огледалото, персонал за парка - а приходи откъде?? Отново ли ще отупате брашнения чувал с нови данъци и такси?

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен20/6/12 09:54

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен20/6/12 11:09

    Само че Регионалният исторически музей и Художествената галерия могат да бъдат обекти на посещения от туристи, но имат и други функции, разписани в специален закон и не могат да са отговорни за туризма, а още по-малко да са спортни имоти.Хубаво е всяка инициатива да е съобразена с българското законодателство, което е валидно и за общинските законотворци.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен20/6/12 12:27

    Общината е похарчила 57 500 лева за тази дейност. От тях 15 бона са дарение от Ахмед Доган.
    ==================================================
    Тези пари от хонорара на ХИДРОИНЖЕНЕРА ЛИ СА???

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен20/6/12 14:32

    kakiv tur4in 100 protsenta pomak

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен20/6/12 15:19

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен20/6/12 16:16

    19/6/12 19:53
    Много точно казано!

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен20/6/12 21:24

    Касим върни му парите на Айдин Серкан

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен20/6/12 21:24

    Касим върни му парите на Айдин Серкан

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.