В Момчилград се проведе VI-та редовна отчетно-изборна общинска конференция на Младежкото ДПС. Младежите единодушно преизбраха досегашния председател г-н Юмер Юсеин. Акцентът на конференцията беше доклада на младежкия лидер, където освен равносметката за отминалите 3 години, на дневен ред бе поставен и въпросът за морала в политиката. Въпреки многото наболели проблеми засягащи младежите, посланието, което беше отправено бе именно „на света има качества и ценности у човека, които не трябва да се „продават," защото „властта е временно и не трябва да загубим себе си." Старият-нов председател си послужи с творбата "Приказка за стълбата" от Христо Смирненски, като даде повод за размисъл не само на младите делегати, но и на гостите дошли да уважат конференцията.
Гости на форума бяха кметът на община Момчилград г-н Акиф Акиф, председателят на ОбС на ДПС Момчилград г-н Бирол Кьосеюмер, Областният председател на Младежко ДПС Ахмед Хабиб, Председателят на ОбС Момчилград инж.Сунай Хасан, кметове на кметства и членове на ОбС на ДПС Момчилград.
На 17 юни младежите от ДПС организираха поход до местността Харман Кая. Групата беше ръководена от зам. - кмета на Община Момчилрад г-н Ерол Мехмед, който обясни историческата значимост на местността и разясни отделните хипотези около точния период, от който датира Харман Кая. Заедно с преизбрания председател на Младежко ДПС Момчилрад г-н Юмер Юсеин, младежите посетиха и реставрирания комплекс Елмалъ Баба теке, където се зародиха и много други идеи за бъдещи мероприятия.


-----------------------------------------------------------------
Гражданска отговорност – Цените на компаниите
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

24 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/6/12 20:43

    Най-умните млади депесари са в Ардино. Най-много мераклии за власт има в МДПС-Кърджали.
    Най-готини мацки има в МДПС-Момчилград

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/6/12 21:09

    И това, ако са Ви младежите...С конкурс с подбирани!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/6/12 21:24

    Най готините мацки винаги са били от Мастанлъ

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/6/12 22:48

    Старият-нов председател си послужи с творбата "Приказка за стълбата" от Христо Смирненски, като даде повод за размисъл не само на младите делегати, но и на гостите дошли да уважат конференцията.
    Не Ви ли е срам да си служите с такива творби, бре!? Това е чист ГЬОНСУРАТЛЪК! Всички членове на ДПС са там заради САМАТА ВЛАСТ и заради КЕЛЕПИРА. И това го знае всеки. Моля Ви не се излагайте и не смятайте, че всички в община Момчилград пасат трева. Всички в ДПС казват: ЕТО, СТАНАХ ЧЛЕН ДАЙТЕ МИ РАБОТА. Нито един от тях не се надява на собствените си знания и умения(явно ги нямат), за да си намира работа. Засрамете се, бре господа от МДПС! Не давайте акъл на големите, защото съвсем скоро и Вие ще павите като тях (вече го правите), ако разбира се остане нещо от ДПС. Yolunuz achik olsun, ама съм сигурен, че взаимно ще си затваряте пътищата :)!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/6/12 23:04

    Сеира на конференцията на МДПС ще бъде в Кърджали.Ще се играе начална серия от "Листопад".Кадир Мустафов срещу Мустафа Ахмед.Хайде на тепиха - сводник срещу бизнесмен.Познайте кой ще спечели.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/6/12 23:07

    Ще отрежат главата на Кадирчо,кадъра на Бахар Палова и Ремзи Осман.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/6/12 23:09

    Ква е цената на мацките в таз криза,братми кадирчо.с това ли привличаш гласове за избора си,резилчо.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/6/12 23:47

    Kakvo MDPS bre,tam ıma vırlı donosnotsı ı hora ot GERB.Abe stıga bre hora,vıe akıl ımatelı bre.Kakıv mladej,kakvo chudo-tova sa samo hora mısleshtı ot malkı samo za svoya ızgoda.Te sa parazıtı-nyama nıkakva sımbeoza.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/6/12 23:47

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/6/12 00:00

    кои са кадърните младежи в ДПС?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/6/12 00:07

    деведесет процента от присъстващите на снимките по горе са или синове на бизнесмени или синове на общинската администрация или работещи в общината ...г-н акиф който назначава на работа само синове и дъщери на близки приятели ....го питам къде са синовете на народа които гласуваха за вас това ли ви беше различното управление което обещахте ?????????????????????????

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/6/12 00:09

    мръсни депесарски копелета живуркате а народа работи за 200 лева.правите ми се на милионери.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен19/6/12 00:13

    къзълбашите са турци бе, х...чо, вземи прочети някоя книга

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен19/6/12 00:16

    Кръгът на изключените насажда верско противопоставяне вътре в дпс.какво може да се очаква от хора като бахар

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен19/6/12 00:18

    хей депесари и депесарки големи путки сте бе.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен19/6/12 00:33

    след такова деление в момчилград сали шабан би човека на дпс,нека помним

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен19/6/12 00:37

    tovalisa mladejite v Mom4ilgrad sabralisa 10 yalami tam da lapat razli4noto upravleniye na Akif bey e tova sigorno da uredi yalamite na rabota de to sigorno ne glasuvaha za nego Allahtan bulursun...

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен19/6/12 07:58

    KAKIV BIZNES IMA TOZI MUSTAFA? MOJE BI SE VIZIRA NAY GOLYAMATA KOMARDJIYNITSA MAKSI KAFE NA MUSTAFA BOKLUKA!

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен19/6/12 09:05

    Какъв МДПС - Момчилград на снимката един момчилградчанин няма - селяни.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен19/6/12 09:26

    УМНИТЕ ХОРА НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ПОЛИТИКА,А ГЛЕДАТ ДА СЕ СПАСЯВЯТ САМИ ТЕЗИ ПОДМАЗВАЧИ НА СНИМКАТА СА ТАМ ЗА ДА БЪДАТ УРЕДЕНИ НЯКЪДЕ НА РАБОТА ИЛИ ЗА ДА СИ ЗАПАЗЯТ РАБОТНИТЕ МЕСТА!!!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен19/6/12 09:34

    КАКВА РАБОТА ИМАТ В МЛАДЕЖКОТО ДПС ЕРОЛ И ВАНЯ ,ЧЕ ТЕЗИ ПОДМАЗВАЧИ СА 40 ГОДИНИ.КАКВО МЛАДЕЖКО ДПС ? УТРЕ ДРУГИ ДЕН ВАНЯ ,КАТО И СВЪРШАТ ОБЛАГИТЕ И В ДПС ЩЕ МИНЕ В ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен19/6/12 09:43

    До Анонимния от 18/6/12 22:48

    Много точно и ясно казано! В ДПС /както и в ГЕРБ вече/ няма никой случаен член/ заради самата идея/. Всички са службогонци.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен19/6/12 11:18

    Абе то, че в ДПС /както и в ГЕРБ вече/ няма никой случаен член е ясно на всички, ама коректива трябва да го вкарате като гласувате умно на избори, като гърците. Когато сте репресирани и не можете да изразите явно вижданията си, гласувайте наказателно. Вижте тогава дали ще могат да лансират отрочетата си като Доган им бие шамари за ниския вот.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен19/6/12 22:18

    НАЙ-УМНИТЕ МЛАДЕЖИ НА ДПС СА ОТ АГРО-КОЛЕЖА С.ГЛЕДКА.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.