Симпатизанти на ГЕРБ алармираха, че улица „Васил Левски" в село Глухар е непроходима за автомобили след обилните валежи тази пролет, съобщиха от пресцентъра на местната структура на партията. Водата е изровила баластрата, при всеки силен дъжд нахлува в къщите, а отводнителни шахти няма, оплакват се хората, които са убедени, че общината съзнателно неглижира проблема, заради „опозиционните" им възгледи, се казва в съобщение на пресцентъра на ГЕРБ. От два месеца колата на Иляз Мемиш е „блокирана" и не може да я извади от двора, самият той трудно се придвижва до дома си, заради образувалите се бабуни от камъни и пръст. На улица „Васил Левски" няма и една педя асфалт. Тя наподобява черен коларски път, при все, че на нея живеят повече от 30 семейства, коментират от ГЕРБ. „През зимата положението е отчайващо, газим кал до коленете. Преди време насипаха баластра, но дъждовете я изровиха. Сега нито линейка може да мине, нито Пожарна кола, ако се наложи", жалват се хората.

Глухар е най-голямото село в община Кърджали. Отстои само на 3 км от областния град. На няколко пъти потърпевшите ходили да търсят съдействие от общинския кмет Хасан Азис, но той така и не благоволил да ги приеме, а заместник-кметът по строителството Васил Бобеков само вдигал безпомощно рамене, посочват от ГЕРБ. „Половин милион се похарчиха за ремонти, а нито шахти монтираха, нито канализация. Живеем в 21 век, а улиците ни са като след бомбандировка", твърдят местните хора. Иляз Мемиш се оплаква, че отпадните води са заустени в дерето, точно до къщата му, и през лятото вонята е непоносима. Според Мустафа Исмаил, местната власт безотговорно прахосва парите на данъкоплатците, давайки пример с недовършената детска градина в селото, за чиито груб строеж са похарчени над 600 000 лева.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/6/12 15:21

    Догана да ви я оправи нали той е избран на мажоритарния вот от Кърджали

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/6/12 15:23

    адем да ви ги направи тъпанари такива

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/6/12 15:38

    Такава е политиката на Асан, по-зле е само в Резбарци, но там пък кмета се избира от селяните на Петлино. Оправдания няма, отговори също. Преде време "Скат" правиха някакъв репортаж, за това как са усвоени над 200 000лв., за 250 л/м наредени бордюри. Бордюрите си стоят още в Резбарци, всеки може да иде да ги види, но парите.......ги няма!
    Ул. "Деде-Агач" на която живее Асан.
    Правиха ремонт и я асфалтираха, почти два месеца. Резултат:
    Неописуемо! Липсва отводняване, няма шахти дори.Всичко остана под асфалта. Терасите на живущите на първия етаж, се извисяват на 25-30см. над тротоарните плочки, които не знам дори, кой и как е успял да нареди там.
    Моля, екип на Редакцията, да посети на място улицата, има какво да се види, снима и пита, най-малкото "Има ли проект, кой е "устата" на изпълнението, колко струва целият масраф, колко е гаранцията.......?"

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/6/12 16:13

    До 15:23 защо да са тъпанари?Хората искат елементарни неща улици, канализация,улично осветление, водопровод такива са определено исканията на хората те в крайна сметка са данъкоплатци и съм сигурна,че и редовно си плащат
    данъците.Ама тъпанари защото не са от твойто политическо пространство.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/6/12 17:10

    Tova vashto e bql kahur ,elate da vidite nie kvo pravim bez voda v kmetstvo Povet,Pancevo i Zimzelen

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/6/12 18:45

    Трябва към Б.Борисов да се обърнат той е N:1 по магистрали и пътища

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/6/12 19:37

    Абе,гербери нещастни от Глухар,които са бивши депесари, защо не се обърнете към вашия сегашен вожд Асфалт паша.Га ядохте филийте с мас не ревахте, а сега ревете.Нали сте управляващи искайте и за нас малко асфалт.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/6/12 20:09

    ДО СЕРСЕМА 15.23 АДЕМ Е ПИЧ ИЗПРАВИ СЕ САМ СРЕЩУ МАШАТА ОТ ЯСЛАДЖАИИ И В ПРАВ ТАКСТ КАЗА НЕ ТАКА БЕЗОЧНО ДА ЛАПАТЕ И ТО ЗАКРИТО ЗАСЕДАНИЕ НА ДПС ВЕДНАГА ГО ИЗГОНИХА И ЛЕПНАХА ЕТИКЕТА ПРЕДАТЕЛ ТОЙ ИСКАШЕ САМО СТАТУКВОТО ДА СЕ СМЕНИ И УСПЯ ДПСарските ШМЕНТИ КАПЕЛИ В КЬРДЖАЛИ СЕ НАЖЕЖИХА ДО ЧЕРВЕНО Е КАТО МЕ ЯДОСАТ И АЗ СРИЧАМ С.А Е КАЗАЛ ВАЖНОТО Е НАМЕРЕНИЕТО

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/6/12 20:16

    Винаги сьм имал Кьрджалийците за будни. Абе ДАЛЬЛАР на ви ли се ОТВОРИХА ОЧИТЕ БИВШИТЕ ШАЛВАРДЖИИ СЕ ПРЕВЬРНАХА ВЬВ ФИНАНСОВ ЕЛИТ

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/6/12 20:34

    15.23 Адем е пич а тези като теб са лой

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/6/12 22:57

    Kmeta da ne se razkarva s Muharem4o kato jeneni a da doyde v seloto ni i da se griji za nas da popita nas nie 6te mu kajem kide e re6enieto a toe nito glas na izporite za DUPEte SE.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен22/6/12 02:26

    abeeee kato vidite zor gerb kato doidat izbori dps i kvo praim aaaa? mai vi e hubavo da va ebat ot 2 mesta sedite si s dupkite malko li ;PATRONI; imate vseloto da pomislqt te ili te mislqt su6to kato vas ;eh da doidat izbori;

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен22/6/12 02:29

    Tva v Gluhar ima simpatizanti na Gerb? molq vi 6e umra ot smqh xaxaxaxa!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен22/6/12 10:31

    Голям майтап са отцепниците на Взел-Дал и Корморан.Сега и Адемчо бил пич.А като папкаха от
    софрата на ДПС не риваха.Не ги съжалявайте-те имат пари и за внуците си,а за нас се сещат по избори.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен22/6/12 15:57

    oooooooooo, kakav e smisal da ima kmetstva, kmetove, zaplati,razhodi, kato obstite pari na horata otivat za izdrajka na marzelivtzi i lentyai slujiteli, deto ne sa polezni na obstestvoto, na horata?!...tezi kmetstva i kmetove sa samo sredtvo za iztochvane na parite na horata, ot tyah nyama faida kato gledam - nito asfaltirani novi i stari ulitzi, nito trotoari, nito savmestno parno otoplenie prez zimata za vsichki hora, nito sportni tereni, plostadki,stadioni,zali,turisticheski marshruti , turisticheski hiji, vili, kolibi, baraki!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен22/6/12 16:15

    bravo, vestnik R24x7!
    bravo, bg narode za smelostta da si kazvate problemite i da tarsite barzoto im reshenie za hubav stastliv jivot!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен22/6/12 23:23

    http://results.cik.bg/tur1/mestni/0916_15216.html

    Другия път пак за тези да гласувате !

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен23/6/12 12:52

    СЕГА СИ ОПРАВЕТЕ УЛИЦИТЕ САМИ. ДА ВИ ДОЙДЕ АКЪЛА В ГЛАВАТА. КАТО 23 ГОДИНИ СТЕ ОСТАВЯХТЕ ДОГАН И ДПС ДА ВИ ВОДЯТ ЗА НОСА. И НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ПАК 95 % ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ДПС. АМА ТО ОНАЯ РАБОТА МОЖЕШ ДА ВКАРАШ,НО АКЪЛ -НЕ!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.