Кърджали има републикански шампион по бокс до 14-годишна възраст. Синан Сейхан разби конкуренцията в категория до 76 кг на провелото се в Ямбол Държавно лично първенство. По този начин нашето момче дублира титлата си, след като през май той се окичи със златото, но без да стъпи нито веднъж на ринга. Както 24rodopi писа тогава, мениджърът на „Арда Бокс" Стоян Узунов се пошегувал с колегите си в Русе, ден преди турнира, че Синан е шампион на Турция, което отказа останалите състезатели в последния момент. Този път обаче кърджалиецът показа на какво е способен. След много тежък полуфинал, в който Синан получи нокдаун още в първия рунд, момчето успя да победи противника си от Русе и се класира за мач за титлата. Там срещу нашето момче се изправи представител на домакините и... съдията на мача. „Няколко пъти противникът му бе в нокдаун, но съдията се направи, че не вижда, като спираше мача, поради „нечисти удари" на състезателя ни. Не издържах и се скарах с него, а той ме изгони от ъгъла и Синан остана без треньор. Това обаче го надъха още повече и в последния трети рунд опонентът му просто бягаше от него на ринга. Нямаше как съдиите да не отсъдят в наша полза", коментира мениджърът на клуба Стоян Узунов.

180 състезатели от 36 клуба в страната взеха участие в турнира. „Арда Бокс" се представи с пет момчета. Стефан Асенов до 34 кг стана трети в своята категория.

„Искам да благодаря за съдействието на общинските съветници Веселина Юрукова и Илия Илиев за помощта, която ни оказаха. Бяхме подготвени финансово за 4-дневен турнир, но поради големия брой състезатели трябваше да останем още един ден. Нямахме достатъчно средства и тогава именно Юрукова и Илиев ни помогнаха", заяви треньорът Узунов. Мениджърът добави, че вече са взети размерите на ринга, който от клуба ще изработят сами. Когато съоръжението е готово, Кърджали ще може да домакинства кръг от републиканския шампионат.



-----------------------------------------------------------------
Гражданска отговорност – Цените на компаниите
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/6/12 10:50

    Браво на момчето!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/6/12 10:55

    Тука вече се вика САМО АРДА!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/6/12 11:07

    браво на синан и узунов.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/6/12 11:36

    щом е за трепане нема начин да не сме №1

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/6/12 13:13

    Остава федерацията по бокс да загърби тесногръдието и предразсъдъците си, и да забележи таланта на момчето, което е хубаво, но малко е ... турче !

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/6/12 14:35

    bravo na mom4eto

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/6/12 15:26

    RQ:Остава федерацията по бокс да загърби тесногръдието и предразсъдъците си, и да забележи таланта на момчето, което е хубаво, но малко е ... турче !

    Дискриминацията е на всякъде! Какво като е турчин
    живее в България и се състезава за страната, ако продължат нещата така и той ще избяга като Наим Сулейманоглу :)

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/6/12 15:32

    БРАВО И НА ТРЕНЬОРА.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/6/12 15:36

    !!!!!!! БРАВО !!!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/6/12 15:44

    Защо не вземат да направят и БОКС-бебешка категория...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/6/12 15:46

    dano tova da e parvoto stapalo kam varha BRAVO...

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/6/12 17:01

    si4koto hubu ama tur4in boksior ne sum sre6tal oburkalo e sporta mom4eto :)) po dobre nekude pehlivanin da se hvane na kirtacite toia sport ne se otddava purviat put izlugali vtoria minal metur i na tretia 6te mu naturtiat krivata manerka :)))))))

    ОтговорИзтриване
  13. Turchin,bilgarin,nash sie,sistezava se ot imeto na Kirdjali.Da mu e chestito pirvoto myasto i da mu pojelaem vinagi da bide zdrav.A golemtsite da ne si zatvaryat ochitei da si zaravyat glavite v pyasika che se poluchava neudobna stoyka,i da podpomognat sis vsichko takiva talanti.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен19/6/12 21:14

    mmmmmm, sexy boy, bravo!!!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен19/6/12 23:05

    Какво ви бърка толкова, че това момче е турче. Вместо да се зарадвате, че се е представил добре на турнира и успява да се класира на първо място от името на Кърджали, вие тръгнаха да го плюете. Човешката завист няма край, това е видно !!! Браво Синан, само така......

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен21/6/12 08:36

    ami...balgari ve4e nqma v kadjali-taka 4e,kokto ostanalo-bravo i na nego deto si misli ,4e nqkoi v taq darjava 6te mu pomogne.edin savet ot men...izpolzvai dokato moje6 i ostavi baba ti da se zanimava s BB :D v taq darjava. Skoro 6te molqt pensionerite da se boksirat i da igraqt futbol....pri vse taq ,da kaja samo...dobre 4e vse o6te ima i tur4eta, 4e samo manali ostanaha v kardjali...

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен21/6/12 10:42

    БРАВО НА МОМЧЕТА
    НО НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ВЗЕХМЕ РАЗМЕРА НА РИНГА И ВЕЧЕ КЪРДЖАЛИ ЩЕ Е ДОМАКИН НА РЕПУБЛИКАНСКО ТОВА ДА НЕ НОВ РИНГ НА МАРС

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.