В търсене на баланса край Арда: Трима от временното бюро на ДПС влизат в битка за лидерски постове

Кадир Мустафов или Мустафа Ахмед – един от двамата в събота ще стане лидер на най-силната в страната младежка структура на ДПС.
Както вече писахме, първият сериозен сблъсък на конференция на ДПС е за младежки лидер в Кърджали.
120 делегати трябва да изберат измежду бизнесмена Мустафа Ахмед или служителя в Областния информационен център Кадир Мустафов.
Мустафа Ахмед е и член на 11-членното временно оперативно бюро, което бе назначено от лидера на движението Ахмед Доган.
Първоначалните нагласи на делегатите сочат, че лидерът ще бъде излъчен с победа 60:40, но не е изключено резултатът да се обърне на самия форум, когато двамата претенденти изложат платформите си.

На 30 юни пък е изборът на ново ръководство на ДПС в Кърджали. Първи кандидатурата си за лидер обяви Мухарем Мухарем, който е кмет на Повет и шеф на временното оперативно бюро. Най-вероятно срещу него ще се изправи Байрям Байрям, досегашен младежки лидер на ДПС в Кърджали, който е и шеф на отдел „ГРАОН" в Общинска администрация – Кърджали. Той също е във временното бюро.
Не е изключено в битката да се включи и областният председател на МДПС Ахмед Хабиб.
Ще припомним, че Бедрие Газиюмер и Хюсеин Мустафа бяха преизбрани за лидери в Черноочене и Джебел. В Ардино надделя Изет Шабан. В Кирково новият шеф на партията е д-р Ерджан Фърънджъ.


Кандидатът за младежки лидер на ДПС Мустафа Ахмед:
Ще развия формулата за успех - единство, екипност, целеустременост!

Мустафа Фахри Ахмед е роден 26 април 1981 г. в Кърджали, женен с две деца.
Завършил е ТУ-Габрово, инженер-икономист по образование. Работил е в различни сфери на стопанския живот, като през последните осем години се занимава със собствен бизнес в сферата на строителството и услугите.

- В момента вървят отчетно-изборните конференции на ДПС в Източните Родопи. Първият по-сериозен сблъсък е в събота в Кърджали, когато ще се избира новият лидер на Младежкото ДПС. Вие сте един от кандидатите. Какво послание бихте отправили към по-възрастните в най-коментираната структура, за да стигнат до прословутия баланс, който им бе рамкиран от лидера Ахмед Доган?
- Общинската структура на ДПС в Кърджали е най-голямата в България и смятам, че процесите на обновяване и промяна, които започнаха в нея са показателни. Целта е все повече млади и можещи кадри да намерят реализация, като естествено трябва да има баланс и приемственост. Младежката конференция в събота ще бъде едно толерантно съревнование, от което структурата ще излезе още по-сплотена и единна. Ако аз бъда избран за председател, ще поискам по-голяма свобода на действие и по-големи възможности за реализация на млади кадри, защото в по-голямата си част членовете на младежката структура са хора с добро образование и подготовка.
Нашият апел към по-възрастните ни съпартийци е да се вслушват в съветите на гражданите, за да удовлетворят техните очаквания, да продължат да работят за развитието и просперитета на общината, да бъдат пример за другите, за да можем ние младите да се гордеем с тях, както сме се го правили до сега.

- Младежката организация на ДПС в Кърджали е най-голямата в България. На почти всички форуми г-н Доган ви дава за пример. Каква оценка си давате вие за свършеното до сега и какви са новите цели на организацията?
- Човек няма как да оцени себе си, защото малко или много няма как да направи това обективно. Радващо е, разбира се, че нашият лидер дава висока оценка за работата ни. Мисля, че можем да покажем и по-добри резултати като цяло. Безспорно най- важната цел са предстоящите парламентарни избори, сплотяване на организацията в буквалния и преносния смисъл, подготовка на кадри за реална политическа битка, конкурентноспособни за политическата сцена с иновативни решения.

- Защо делегатите на конференцията трябва да гласуват за Вас?
- Както казах, започнаха процеси на обновяване и аз вярвам, че мога да бъда катализатор, който да ускори и помогне на все повече млади хора в намирането на успешна реализация. Смятам се за личност, която е диалогична и имам способност да видя ситуацията от различни ъгли. Аз предлагам реална алтернатива, нов подход на работа-прозрачност, откритост, искреност, толерантност, търпимост към различието, вземане на решения с консенсус. Ще работя за това можещите да намерят сцена за изява, за създаване на условия за реална конкуренция, ще подкрепям нови идеи за развитие на организацията, за демократична среда, в която всеки свободно да казва собственото си мнение и да отстоява своята позиция, без да се притеснява от това дали на някого това ще му хареса или не.

- Кои са плюсовете и минусите на опонентите Ви, ако ги знаете, разбира се?
- Опонентът ми не е контактен, иновативен, експедитивен, не е обединителна фигура, няма необходимия опит и за съжаление трудно се ориентира в реални ситуации, когато трябва да се вземе конкретно решение. Разбира се, той има и своите плюсове. Заедно сме работили на местните избори и мога да кажа, че тогава той беше много активен, изпълнителен, приемаше нещата присърце. Това се потвърждава и от успеха, към който сме се стремяли и за който работихме заедно. Тук отново отварям скоба за работата в екип и колко важна е тя за структурата ни. Смея да твърдя, че това е нашето ноу хау за успеваемост. Силният екип, единство и целеустременост. Формулата, върху която аз ще продължа да работя и в бъдеще.

Сцециалистът по европроекти Кадир Мустафов също иска да е №1 в МДПС край Арда

Кадир Мустафов е другият кандидат да оглави младежката организация на ДПС в Кърджали. Той смята, че за него ще гласуват 80 на сто от делегатите.
В момента Мустафов е зам.-председател в кърджалийската младежка структура на движението. Беше „дясната ръка" на досегашния председател Байрям Байрям
25-годишният Мустафов е дипломиран икономист от университета в Свищов. Беше в звеното по проектите в Общинска администрация, но в момента работи в екипа на Дора Христова в Областния информационен център.
Извън ДПС името на Кадир Мустафов нашумя покрай нощната атака на полицаи в жилището на семейството в кърджалийския квартал „Възрожденци".

Бележка на редакцията: 4-те въпроса, които бяха зададени на Мустафа Ахмед,  бяха предоставени и на Кадир Мустафов. Той не се възползва от предоставената трибуна и заяви, че ще даде интервю след съботната конференция.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

101 comments so far,Add yours

  1. Реджеб21/6/12 22:45

    УТРЕ ЩЕ ПРИСТИГНЕ ФАКСА НО В ОБЩИНАТА НЯМА ДА ИМА ТОК

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/6/12 22:50

    Mustafa ti koga si rabotil s mladejite na izborite adjaba???Kogato mladejite obikalqha selata i grada ti se podmazvase na kmeta i praveshe pazarlytsi za postove, a posle mu zabi noj v gyrba!Sega mi kaji kak da ti ima doverie chovek??? sled 30.06 si stiagai bagaja i begom kym mastanli.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/6/12 22:52

    ееее това е образован човек. Бравооооо Мустафа Ахмед, бъдещия председател на МДПС в Кърджали

    ОтговорИзтриване
  4. Кецалкуатл21/6/12 22:52

    Любопитно ми е да видя безпристрастни коментари, кой е по подходящ за този пост?
    мисля че там трябва да е личност с лидерски качества, който действително да води и да отстоява позициите на младите.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/6/12 22:54

    Кадир действително е послушен и изпълнителен. Ще слуша кака си Бахар (която го лансира) и ще изпълнява нарежданията.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/6/12 22:55

    Кадир ти можеш ли да направиш таково изказване, май още много цигари ще изпушиш до събота.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/6/12 22:57

    KADIR PRODALJAVAY DA LIJESH OTIVATI DA ZNAESH

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/6/12 22:58

    ЕВАЛЛАААХ на Мустафата е това се казва "ВСИЧКО".

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/6/12 22:59

    DAVAY MUCI DANO DA SPECELIS PONE STE HAPNEM DET SE VIKA TAZI MUHUMORKA OT NEGO KAKVO EDNO GOLQMO NISTO TA TOY FAYDA ZA SEBESI NYAMA

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/6/12 23:01

    Kadir yol yakinken vazgec kardesim, bu cocuk seni ezerrrr

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/6/12 23:01

    неразбирам защо медийни звезди като кадир излизат за лидери има един лидер и той е ахмед доган кадир скрий се че се излагаш

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен21/6/12 23:03

    така погледнато май този мустафа е по читавия кандидат доказал е поне че е успял а този кадир доколкото знам все му търсят работа

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен21/6/12 23:04

    Муцииииии колко пари даде да публикуват тази новина

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен21/6/12 23:04

    MUCI HAYDE DAVIDIM DALI SHTE PREBORISH VELATIN BAHAR EHLITO I DRUGI SYSHTESTVA

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен21/6/12 23:06

    tozi kadir ne e li kombina s dcemkata svodnika may imase nesto takova e i takva ako gi pravyat lideri evala na dps

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен21/6/12 23:06

    хеййѝѝ Муциииии ще те видим на конференцията кой ти написа това интервю ти толкоз капацитет нямаш. маййкоооооо и парите няма да ти стигнат

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен21/6/12 23:07

    Изказвания от Мустафа, младежта от Ферчо. Кадир оттегли се, после много ще съжаляваш.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен21/6/12 23:07

    eeeeeeeeeeeee gasi farsa kadir i predcedatel ama da mu se cudis na akila na kadir toy se e pobyrkal may ta toya mustafa shte go napravi na puh i prah ama razbirase ako bahar zastane zad kadir i may e taka nestata sa slojni

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен21/6/12 23:07

    Мойто мнение за резултати след конференцията:
    Мустафа Ахмед-85%
    Кадир Мустафа-15%

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен21/6/12 23:09

    най накрая да видя достоен човек за достоен пост напред мустафа та кадир не може да мине дори и покрай теб каде е тръгнал за лидер

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен21/6/12 23:10

    Ферчо и Кадир извън линия.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен21/6/12 23:11

    Муци Муци ти толкоз ли си иновативен и обединителен та ри не ножеш да пишеш правилно български теб и ти само можеш да обединиш с парите си някой

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен21/6/12 23:12

    bah mu maykata,az sam za Mustafa, tva momche e za postowe.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен21/6/12 23:12

    все за пари говорите та нали са задали същите въпроси на кадир не маниполирайте хората нека да гледаме реално на двамата кандидати и дет се вика това че кадир няма пари не е вина на мустафа който може го може тожа е истината

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен21/6/12 23:13

    БРАВООООООООО Мутцииииииииии

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен21/6/12 23:13

    кадир колко пари даде на арданюс за днес

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен21/6/12 23:14

    как можеш коментираш опонента си много си жалък на конференцията ще видиш как ще ти смажат това голямо голямо самочувствие

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен21/6/12 23:14

    Mustafa dogrusu ben sasirdim, seninleyim sonuna kadar.

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен21/6/12 23:15

    кадир кой ти плаща за нож живот тези публикации безплатни ли са да бяхте поне споменали името на мустафа така се издавате да ви кажа сигорно от заплатата на мехмед мехмет а :)

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен21/6/12 23:18

    поне казваш истината муци браво

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен21/6/12 23:18

    Как няма да има самочуствие, зад него има 20 младежи от Ферчо.

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен21/6/12 23:20

    Абе Кадир ли е специалист по проекти!? Питайте колежките му дето се жалват че са го носили на гърба си. Какъв некадърник е.Аз съм служител на общината и го знам от личен опит. оправяхме му сумати дивотии и му вървяхме зад гърба.. "СПЕЦИАЛИСТ" хехехехехехехеееее

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен21/6/12 23:20

    всеки работи за победа но аз ще подкрепя муцито поне знам че има собствено мненние

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен21/6/12 23:21

    давай муци ти си само така натрий им носовете

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен21/6/12 23:21

    Днес във всички вестници имаше платена материали, че само Кадир Мустафов е кандидат, което не прави чест на същия този Кадир и на журналистите.

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен21/6/12 23:22

    спец по живо месо е да ама за европроекти е спец по седене на опашки за подаване на документи

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен21/6/12 23:24

    ееее най накрая да им се опълчи някой браво муци подкрепямете дори и да загубис поне се опитваш да оправиш нещата

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен21/6/12 23:26

    то се знае че муцито ще е председател на мдпс какво мъчите толкоз

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен21/6/12 23:26

    Mustafa ste ti vidim falsivata fizonomiq sled kato zagubis na konferenciqta !!!

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен21/6/12 23:27

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен21/6/12 23:27

    дано поне накрая да не изяде боя кадир че май на там отиват нещата не го разбирам защ изобщо се е кандидатирал кадирчо да си гледа бизнеса с месото

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен21/6/12 23:28

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен21/6/12 23:28

    Запознах се с Мустафа преди няколко седмици. Направи ми страхотно впечатление-визия поведение, речник-всичко беше на ниво, каквото не очаквах. Възхитена съм от този млад човек, говорещ прекрасно български език и със собствено мнение, които рядко депесари биха произнесли на глас.Считам, че именно с хора като него може да се осъществи промяната на партията. Иначе ще изберете поредния послушко,който ще козирува на тези които са стояли зад кандидатурата му и всъщност няма да има право дори на мнение.Ако искате кукла на конци отново, не гласувайте за Мустафа, а за Кадир!!!

    ОтговорИзтриване
  44. Анонимен21/6/12 23:29

    tozi mustafa may im razvali smetkite tova pone e yasno e nay nakraya nyakoy da se opita da napvi nesto bravo muci

    ОтговорИзтриване
  45. Анонимен21/6/12 23:31

    eee toya gi napravi ludi taya vecen nyama da mogat da spat bravo muci

    ОтговорИзтриване
  46. Анонимен21/6/12 23:32

    v momenta da vi kaja ne mucito e kadirco izglejda jalak toya muci may shte izleze golyam zalik za kadir

    ОтговорИзтриване
  47. Анонимен21/6/12 23:34

    e nedeyte maha istinata ne premahvayte komentar s istina za sajelenie e istina kolkoto i nepriyatno de e

    ОтговорИзтриване
  48. Анонимен21/6/12 23:40

    Мустафа е мъжкар. Личи по интервюто. Също е можел като мишка да се скрие или да се откаже от неудобните въпроси. Питането за опонента е провокация. Ако беше нагласено интервю или очерк, щеше да изглежда смешен.
    Можеше просто да каже, че полицаите влязоха в апартамента на Мустафови, защото преследаха сводника Джем, първи приятел на Кадир. Мустафа обаче не е кокошкар, нито пък е страхливец, затова дума не продумва за криминалния период на Кадир.
    Кърджалийските делегати ще подкрепим Мустафа Ахмед

    ОтговорИзтриване
  49. Анонимен21/6/12 23:41

    mustanın seçilmesi DPS için şans olacak

    ОтговорИзтриване
  50. Анонимен21/6/12 23:44

    Алоооо “бъдещето" на ДПС нещо не мога да ви разбера???за какво се борим??? Истината е ,че и двамата не ставате, но лично аз бих избрал по-малкото зло - Кадир. Мустафата вчера излезе на сцената, а вече се мисли за звезда! Мустафа за едно съм сигурен - че си по-голям подмазвач от Кадир.

    ОтговорИзтриване
  51. Кецлкуатл21/6/12 23:45

    Като следя коментарите до тук и си правя преценка
    - Кадир е подлога на някои известни корунпирани личности, за които се радвам че се отдалечиха от партията(Велайдин, Бахар и сие)
    - Мустафа е младеж който се е реализирал сам и май действително има лидерски качества, ще преценя на конференцията.
    Но в момента моя глас и още на 7 младежи ще е за Мустафа Ахмед

    ОтговорИзтриване
  52. Анонимен21/6/12 23:46

    lan stremciden de oy var sana Musti, bu kadir sade got yalayor

    ОтговорИзтриване
  53. Анонимен21/6/12 23:47

    Ben En4ec tenin, ama bu Mustafayi desteklecam

    ОтговорИзтриване
  54. Анонимен21/6/12 23:48

    Arkadasla Kadire soz verdim ama bole korkasa oyumu 4ek4am

    ОтговорИзтриване
  55. Анонимен21/6/12 23:48

    kadir bana 50 teklif etin ama baskalarina 100 vamisin

    ОтговорИзтриване
  56. Анонимен21/6/12 23:51

    sega iskam da vidya fizionomiyata na ..... ..... ....zastoto naistina reportaja e strahoten may kadir e zbirkal ce ne e otgovoril na vaprosite

    ОтговорИзтриване
  57. Анонимен21/6/12 23:52

    Vaj vaj, Kadir i lider a . lan ben sana vercam ama borcunu dondur. 2 yildir saklaniyorsun

    ОтговорИзтриване
  58. Кецлкуатл21/6/12 23:56

    колеги без злостни нападки моля!
    За Кадир това което пишете може да е грешка на младостта, а кой от нас от време на време не се съблазнява от лесни пари

    ОтговорИзтриване
  59. Анонимен21/6/12 23:57

    bize yokmu 100 lik Kadirrrrrrrrrrrrr

    ОтговорИзтриване
  60. Анонимен21/6/12 23:58

    bahti kolko ste jalki ve hora Kadir ne e vinoven, te go natiskat da izleze za posta

    ОтговорИзтриване
  61. Анонимен22/6/12 00:01

    MDPS beli plast biktik haziranciladan ve gotverenlerden, Kadir go....unu koru, bu kadar da olmaz

    ОтговорИзтриване
  62. Анонимен22/6/12 00:05

    Mutsi stiga si plastal!

    ОтговорИзтриване
  63. Анонимен22/6/12 00:06

    Браво на агитката на мустафата много са активни...поне на лафове го докарват. 5-ма пишат коментари цяла вечер,но само с Фееерчо няма да стане твоята работа. Ако изкараш 40 гласа на конференцията ще е голям успех за теб.Имаш само един вариант за победа - ФАКС ОТ ЦЕНТРАЛАТА

    ОтговорИзтриване
  64. Анонимен22/6/12 00:17

    eeee dano da e za hubavo ama may ne e za dobre dano da se razberat do sybota tova e nay dobroto za partiyata

    ОтговорИзтриване
  65. Анонимен22/6/12 00:19

    До 22/6/12 00:06 - имаш грешка приятел 3-ма са. Един селски Кмет,адвокат с купена диплома и един пълен неграмотник,който цяла вечер пише на Турски.Муса,Мухарем и бай Ферчо.

    ОтговорИзтриване
  66. Анонимен22/6/12 00:22

    kadir sedni naistina na masata zastoto se ocertava da zagubi ili nay malkoto rezultata ne e yasen vzemete se v race i ne samoizyajdayte zastoto pariyata ima nujda i ot dvama vi

    ОтговорИзтриване
  67. Анонимен22/6/12 00:23

    KADIR V KOLKO PROEKTI SI U4ASTVAL, I KOI SA TE, S KAKAV EKIP. VEROYATNO S BAHAR, VELYAYTIN I EHLITO, I TO SAMO, DA SMETNES PO KOLKO PARSA SE PADA NA 4OVEK, PLUS BENZINA ZA VELAYTIN, NO6TUVKATA PRI BAHAR S ASISTENTKITE NA DJEM I MASTIKATA NA EHLITO, BEZ DRAYFANIYA VARHU BAHAR.

    ОтговорИзтриване
  68. Анонимен22/6/12 00:28

    За Кадир не знам откъде го измъкнаха,това,че вземал дейно участие на миналите избори не означава,че трябва да му бъде даден пост в партията.Десетки и стотици младежи се раздават докрай в организационна работа покрай изборите,да не е бил само Кадир?На всеки ли ще осигурите пост?Факт е,че в ДПС не е важно кой, какво и колко може, а кой стои зад гърба ти.Което прави лоша услуга на самата партия.Затова никога няма да стана член на ДПС,заради цирковете , които се правят при всеки избор.В момента ДПС е най-малко на два лагера и никога няма да се разберат, до пълното унищожаване на единия.Това е истината.И все пак ако трябва да избирам,че избера Мустафа,доказал се млад човек,има си бизнес, семейство, достатъчно зрял да носи и политическа и чисто човешка отговорност за постъпките и действията си.Нищо лично към Кадир,но трябва още много хляб и сол да изяде, за да бъде достоен за този пост.Тепърва може да расте в партията, доказвайки се, а не като кадър на този или онзи.Не харесвам и хората,които стоят зад него.

    ОтговорИзтриване
  69. Анонимен22/6/12 00:30

    geleceğin DPS milletvekili adayları oylanacak.Ufak hesaplara takılmayın,arkadaşlar.Mavi gözlü kurtta gelecek var

    ОтговорИзтриване
  70. Анонимен22/6/12 00:49

    e znaci tryabvalo da izleze material s mucito za da moje da se vidi ce i toy ima golyama podkrepa naiistina se ucudvam no mi e i priyatno zastoto poslaniyata i vijdaniyata mnogo mi dopadnaha da vi kaja cesno i az sim delegat i shte glasuvam za nego s tova koeto procetoh toy me ubedi ce e pravilniya covek

    ОтговорИзтриване
  71. Анонимен22/6/12 00:59

    Sabota ste stane qsno dali mladejite izbirat parite(Mustafa) ili uspesnoto razvitiena na MDPS(Kadir)

    ОтговорИзтриване
  72. Анонимен22/6/12 01:14

    какъв специалист по европроекти той не знае за какво става въпрос та той дори не седи на работното си място кадир сложи си рака на сърцето и признай че мустафа е по достойния кандидат не вярвай на всичко което ти казват прцени сам ситуацията и когато правиш срещи поне бъди с трезвени хора и когато ти кажат че не ставаш не се обиждай а си вземи поука

    ОтговорИзтриване
  73. Анонимен22/6/12 02:15

    Аз го познавам това момче ::Ферчо::,наистина има голяма връзка с младежите,недейте да унищожавате момчето. Той по време на изборите беше сред най-активните младежи.Това момче голяма роля ще играе на конференцията

    ОтговорИзтриване
  74. Анонимен22/6/12 02:18

    Kadir senin arkadaslarin Fer4oyu lekelemeye cok caba gosteriyolar ama bu cocuk konferensin kaderini degistirecek, bu sozumu unutma.

    ОтговорИзтриване
  75. Анонимен22/6/12 02:23

    До днес бях за Кадир, разбарах вече за какво става въпрос, от днес съм зад Мустафа и ще гласувам за него + 2 души.

    ОтговорИзтриване
  76. Анонимен22/6/12 07:23

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  77. Анонимен22/6/12 07:33

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  78. Анонимен22/6/12 08:30

    Ясно шом Бахар подкрепя Кадир по-далече от него.
    Мустафа е много интелегентно момче. Сега ще видим младежите оценяват ли това качество. Кадир това момченце оня ден го слушах на едно представяне на ЕП. Момчето има още много път да извърви . Трябва да научи българския.Не знам как е завършил с този речник. Мустафа щом и собствен бизнес има значи и способен .Има една приказка "Който не може себе си да оправи,не може на никой да помогне". Напред Мустафа Мисля, че младите хора са на ниво и ще те изберат теб пред посредственността.

    ОтговорИзтриване
  79. Анонимен22/6/12 08:59

    ФАКСА ,ФАКСА ИДВА

    ОтговорИзтриване
  80. Анонимен22/6/12 09:07

    Момчета на масата слагате им по една бутилка ракия и който оцелее - Така поне иска Доган.

    ОтговорИзтриване
  81. Анонимен22/6/12 09:14

    Не ме интересува кой ще е лидер, защото са един дол дренки- нагаждачи, службогонци и интересчии!

    ОтговорИзтриване
  82. КЕЦЛКУАТЛ22/6/12 10:37

    КОЛЕГИ, БАХАР, БАТКО ВАЛЬО, АЛКАША И ДР. ГИ ОТДАЛЕЧИХА ОТ ДАЛАВЕРИТЕ И СЕГА КАТО ГЛЕДАМ ЧРЕЗ КАДИР МАЙ ИСКАТ ДА СЕ НАМЕСТЯТ НА ЯСЛАТА.
    ТЕЗИ ХОРА СА АГЛИ И БЕЗОЧЛИВИ, АЛЛАХ КОРУСУН ОНЛАРДАН.
    ОСТАВЕТЕ МЛАДИТЕ САМИ ДА РЕШАТ, НЕ СМЕ ПО-ГЛУПАВИ ОТ ВАС!!!

    ОтговорИзтриване
  83. Анонимен22/6/12 10:42

    kat 4eta dosta nesto e izpisano, ama naj dobre 6te pretzenq kato gi 4uya i dvamata utre

    ОтговорИзтриване
  84. Анонимен22/6/12 11:09

    Smeha e palen,nqma komentari pod nqkoq tajna novina,a tuk lizachite i putiovcite se karat koi da stane lider i koi da qde i piee na garba na naroda..nikoga nqma da se opravim ei,koito i da stane e edin dol drenki,hora koito na balgarski imenata si edvam kazvaha sega shteli lideri da stanat,ai siktir we malko za naroda mislete,za bezraboticata,za mladite koito vseki den bqgat navun-a nqkoi ot tqh sa mnogo po kadarni ot tezi putiovci..

    ОтговорИзтриване
  85. Анонимен22/6/12 12:57

    Много важноооооооо!!!
    Кой щял да бъде лидер на младежката дпс!

    ОтговорИзтриване
  86. Анонимен22/6/12 13:10

    Toya Mustafa Ahmet koga e stanal DSP`sar che i se kandidatira za postove v partiyata??? Daje ne e bil vav mladejkata organizacia na Kardjali... May nqkoy sedi zad tazi kandidatuka....

    ОтговорИзтриване
  87. Анонимен22/6/12 13:14

    Ei moderatora,laino grozno pusni komentara..

    ОтговорИзтриване
  88. Анонимен22/6/12 13:28

    Винаги сме със Мустафа,на Кадир не трябва да ми дават пост.

    ОтговорИзтриване
  89. Анонимен22/6/12 13:30

    Mustafalaniz sonuna kadar hepimiz

    ОтговорИзтриване
  90. Анонимен22/6/12 13:49

    Младежите на г-жа Филиз Хюсменова са къде къде по силни и компетентни от тези в Кърджали! Така, че вместо да всявате интриги в МДПС - Кърджали и региона...вземете се в ръце младежи за да станете достойна конкуреция на колегите си от Северна България !!!

    ОтговорИзтриване
  91. Анонимен22/6/12 13:53

    Илхане давай новини от Европа, по света за спорта, да види народа и да чуе за какво става въпрос стига вече сте ни занимавали със тия чобани.

    ОтговорИзтриване
  92. Анонимен22/6/12 14:01

    Türk milletine hayırlı,uğurlu olsun.Benim oyum Mustafa Ahmete

    ОтговорИзтриване
  93. Анонимен22/6/12 14:20

    Ya bu Mustafa neredeymis simdiye kadar para verip lider mi se4ilirmis?Bu yalamalar para karsili yaziyor Muzi icin arkadaslara haber vermiler iyi bi seyler yazilsin Mustafa icin diye.

    ОтговорИзтриване
  94. ПЕЙЗАНА22/6/12 14:47

    Сульо да поеме ръководството на движението, на всеки по един велосипед и напред към бъдни низини

    ОтговорИзтриване
  95. Анонимен22/6/12 15:44

    Ya da poglednim koy e po intelegenten i koy moje da upravlqva.. Utre 6te vidim rezultata, Da ti e 4estito Mustafa Bey!

    ОтговорИзтриване
  96. Анонимен22/6/12 16:43

    към РЕДЖЕБ

    ha ha alem adamsin...днес наистина нямаше ток в общината, но дали факса ще пристигне утре рано сабахлен или не им пука какво се случва тук

    ОтговорИзтриване
  97. Анонимен22/6/12 20:30

    bravo na DPS shtom izdigat svodnici kato tova Lain..... KAdir4o

    ОтговорИзтриване
  98. Анонимен23/6/12 07:51

    !!!NA TOZİ KADİR MAYKA MU MIÇEŞE HORATA OT SELATA V ZEMEDELİETO İ BAŞTA MU E AGENT NA DS.MAYKA MU BEZ AVANTA NE VIRŞEŞE RABOTA NA BEDNİTE SELYANİ TOZİ KADİR ŞTE E SIŞTİYA ZATOVA OT TAZİ RODA FAYDA NYAMA ZA DPS.TEZİ NAİSTİNA SA OGLADNELİ.BU AĞİLEDEN TÜRKLERE FAYDA YOK BU KADİRİN AĞİLESİ PARA İÇİN ANA.INI SATAR YAZIK OLUR DPS YE.....

    ОтговорИзтриване
  99. Анонимен23/6/12 09:54

    ...NA TOZİ KADİR DOSYATA ZA SUTENYO.STVO KIDE GO KRİHA BAŞTA MU E V DS.TOY Lİ POMOGNA YAZIK ZA TURTSİTE TAKİVA DA SA RIKOVODİTELİ...

    ОтговорИзтриване
  100. Анонимен23/6/12 14:12

    MUSTAFA AHMED E BLIZIK COVEK NA RAIF I RASIM TIYA DVAMATA NAROCNO SIZDAVAT NAPREJENIE NA HASAN AZIZ VSE GLEDAT OKOLO KRIGA DA SA TEHNI HORA ZA DA MOGAT DA PRODILJAVAT DA KRA,,,,,

    ОтговорИзтриване
  101. Анонимен23/6/12 23:17

    MUSTAFA AHMED STISKAM TI PALSI.TI SI MLAD,UMEN,TALANTLIV .NEKA HORA KOITO NE GO POZNAVAT DA NE PISAT GLUPOSTI ZA COVEKA.POZNAVAM GO MNOGO DOBRE STABILYAGA E...USPEH CANLAR,,,,,,

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.