За предизвикан скандал на ул."Мара Михайлова" в Кърджали вчера Ж.И./41/ е задържан в полицейското управление в Кърджали. Мъжът се скарал на улицата с 41-годишна жена и ударил мъжа, който бил с нея.
Материалите по случая са по Указа за борба с дребното хулиганство.


-----------------------------------------------------------------
Гражданска отговорност – Цените на компаниите
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/7/12 10:17

    Искам да питам кмета на Кърджали инж. Хасан Азис кога ще бъде сменено името на тази улица.
    Питах много историци в Кърджали, но никой нищо не е чувал за тази Мара Михайлова. Една уредничка в музея ме светна, че Мара Михайлова била много близка с фашистите. Обичала и помагала на хитлеристите.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/7/12 10:57

    Прочети в интернет бе, тъпанар!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/7/12 13:59

    До 10.17 Мара Михайлова е известна в града журналистка и краевед.Още я помнят как се разхождаше надвечер по главната улица облечена в бяло.Много поздрави на "уредничката" от музея
    а пък ти ако не си местен ами"гелме"е друг въпрос

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/7/12 18:07

    Ооооо, свещена простота (разбирай "простотия"). Така е, като не се четат книги, а "културата" идва от чата...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/7/12 19:28

    Skapan selyanin

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/7/12 00:40

    Мара Михайлова е велика Кърджалийка мир на праха и уважава ли са я и Турци и Българи,за Кърджали не е важно дали си турчин или българин важното е да си Кърджалиец.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/7/12 10:09

    СИГУРНО Е ПОМАК,ЗАТОВА НЕ ЗНАЕ КОЯ Е МАРА МИХАЙЛОВА

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/7/12 20:31

    Това е някой тъп КАРТОФ от Кирковско или Ардинско ...или от незнай къде на майната си ....как не те срам бе главоч с главоча ти да не знаееш името на Мара Михайлова. То бива селения и простотия а ма ти си тъп тъп че вдлъбнат.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.