ПРАВО НА ОТГОВОР

                       

Уважаеми господин Мюмюн, позволете ми като ваша съгражданка най-напред да ви поздравя по случай свещения религиозен празник Курбан Байрам и да ви пожелая здраве, активна обществена деятелност и преданост на националната кауза, елемент от която е и подписката на Инициативния комитет за удостояването на ген. Васил Делов с орден „Стара планина". В дните на мюсюлманския празник, които повеляват прошка и смирение, ми се ще вие и вашата партия, която в продължение на 45 години проповядваше атеизъм, да имате повече вяра в гражданите на Кърджали, в тяхната зрялост и мъдрост и да уважавате правото им за защитят историческата истина. А тя е, че ген. Делов е Освободител на Източните Родопи и заслужава достойното си място в пантеона на националните герои. Моята роля в случая е съвсем скромна и не бих искала да я натрапвам, ако не бяха неловките ви опити да търсите противоречие между инициативата за ген. Делов и посещенията ми в съседна Турция. (бел. ред.: Общинският съветник от БСП Назми Мюмюн заяви, че генерал Делов е „жертван" от политиците заради дребни интереси, а от ГЕРБ се „изкарвали" като най-големите защитници на българското докато „същата тази партия бе на конгреса на ислямска партия в Турция" и „същата Цвета Караянчева беше на мазните борби в Одрин").

Като български депутат отстоявам и ще продължа да отстоявам българските национални интереси. И недоумявам раздразнението ви от присъствието ми в Одрин и на конгреса на управляващата партия на справедливостта и развитието, където, уточнявам, съм била по покана на официалните турски власти. Контактите ми с  изселническите организации там са в синхрон с политиката на ПП ГЕРБ да не дели хората по етнически произход, вероизповедание, майчин език и местоживеене, и българските изселници са живото доказателство, че човек носи родината в сърцето си, а не в паспорта. Нещо, което вие, социалистите, не разбрахте 20 години. Огорчена съм от нападките ви и несръчните упреци в псевдопатриотизъм. Та нима лично вие не тръбите перманентно в медиите, че БСП прави пробив сред изселниците?! Не от вчера вашата партия припознава ДПС като коалиционен партньор  и паралелно с това се опитва да играе ролята на коректив. Не ГЕРБ, а БСП е тази, която страда от политическо раздвоение, припознавайки ДПС ту като съюзник, ту като враг. Левицата не успя да се отърси от бремето на партия-възродител в очите на българските турци и не съумя да изживее изживее своя политически катарзис. Не на мен, а на партията с която сте в съглашение в ОбС, трябва да държите сметка за скандала с почетното гражданство на ген. Делов. 20 години си затваряте очите за политиката на натиск, която ДПС провежда в Кърджалийско, позволихте им да мародерстват над свободната воля на хората и да ги държат в зависимост. Сега се упражнявате в риторика на мой гръб и говорите за политизиране на една гражданска инициатива. Ако наистина милеете за родния си край, покажете достойнство, покажете съпричастие и не позволявайте на коалиционния си партньор ДПС да опозори името на един доблестен българин, заради вътрешно-партийните си  противоборства. Останалото е дребнотемие.   

 

 ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА

Народен представител

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

35 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/10/12 14:41

    Браво, Цвете, кажи им го на тези червени безродници!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/10/12 14:46

    ЧЕСТИТ ДИМИТРОВ ДЕН НА ЦЕЦА КАРАЯНЧЕВА,ДА Е ЗДРАВА И ДА НЕ ЗАБРАВЯ, ЧЕ КОЛКОТО И ДА СЕ КАРА С БСП В РЕИОНА,ТЯ Е ЗАДАЛЖЕНА КАКТО И ТЕ(ОТ БСП) ДА ИГРАЯТ ЗАЕДНО НАВСЯКАДЕ....ЗАЕДДДНО,ЗЗАЕДДНО,ЗАПОМНЕТЕ ГО,ИНАЧЕ ЩЕ ПЛАЩАТЕ СКЪПО И ПРЕСКЪПО

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/10/12 15:22

    Поздравявам Ви Г-жо Караянчева с вашето изявление.Толкова сте точна и ясно изразявате това, което кърджалийци мислят и искат на висок глас да го кажат.И тъй като на лъжите на БСП вече никой не вярва, както и на тяхната нечувана демагогия, молим ви да бъдете все такава смела и справедлива.Поздравления за вашата позиция и за това, кое сте написали и изразили блестящо!БРАВО!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/10/12 15:28

    Голема си за тва сам ти фен

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/10/12 15:34

    чупката мадам

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/10/12 16:16

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/10/12 16:23

    А Вие ,г-жо,сте заблудена от бивши депесари.
    По нищо не се отличавате от тях,това разбрахме.
    Герб=ДПС благодарение на Вас в К-ско.
    Благодарение на Вас Герб много загубиха в К-ския район.
    "Заслуга" за това има и обл.управител.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/10/12 16:43

    Поздравления г-жо Караянчева, както винаги сте точна и коректна! Желая Ви успех!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/10/12 16:47

    24Родопи, отново сте супер. Пуснали сте реклама за метариала за имотите на Сейфи Неджиб. Поздравявам ви, но дали наистина НАП го проверява. Нали любовницата му още работи в НАП-Кърджали. Сигурни ли сте, че НАП ще посмее да провери най-големия кърджалийски крадец, който открадна и много земи на изселници.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/10/12 16:49

    Ние Турците в България не сме против че е освободил Кърджали от Османското владичесво и не сме против на ген Делов за почитен гражданин но са били убити мирни граждани по селата точно това как щяха да обеснят на хората

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен26/10/12 16:51

    Ние Турците в България не сме против че е освободил Кърджали от Османското владичесво и не сме против на ген Делов за почитен гражданин но са били убити мирни граждани по селата точно това как щяха да обеснят на хората съветниците

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен26/10/12 16:53

    koi oblasten selqn4eto ot egrek

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен26/10/12 17:03

    А да ви питам какво ще кажете за мирното населиние по това време

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен26/10/12 17:13

    АЛООООООООО , КАРАЯНЧЕВА ! КАТО КАЗВАШ , ЧЕ РОДИНАТА Е В СЪРЦЕТО , А НЕ В ПАСПОРТА , ЗАЩО ВИЕ - НЕКАДЪРНИ ГЕРБАДЖИИ РЕШИХТЕ ДА ПРОДАВАТЕ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО НА СУЛЬО И ПУЛЬО ЗА 200 000 ЛВ. ?

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен26/10/12 17:17

    Значи тая Цвета Караянчева в последно време колокото повече се появява в медиите , толково повече глупости ръси ! Не съм от дпс - даже ги мразя !

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен26/10/12 17:52

    Г-ЖО КАРЯНЧЕВА,КЪДЕ Е ПОЗИЦИЯТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ПО СКАНДАЛА ?ПОДПИСАХМЕ СЕ,А ПО-НАТАТЪК?

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен26/10/12 17:56

    НАЗМИ,БРАВО НА ТЕБ!ТАКА СИ ПРИТЕСНИЛ НАРОДНАТА ПРЕДСТАВИТЕЛКА,ЧЕ ТИ ОТГОВАРЯ И ЧРЕЗ МЕДИИТЕ!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен26/10/12 18:06

    Не знам защо ,но с каквото се захване г-жа Караянчева все се излага.
    Голяма падърдия и накрая нищо.Защо си мисли ,че така се прави политика?С неграмотни хамелеони от др. партии и най-вече от ДПС няма да стане нищо.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен26/10/12 18:20

    а 2-ри Юни, кой го пожертва?

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен26/10/12 18:24

    Абе, ахмак, по цял свята се продава гражданство. И всички правителства след 1989 година го продават. Искаш ли да станеш американски гражданин? Нямаш грижа, вкарваш 1 млн.долара, откриваш работни места и си готов, нее нужно да чакаш зелена карта.Няма страна която да ти откаже гражданство, но сиренето е с пари, приятелю.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен26/10/12 18:29

    Г-жо Караянчева, достоен отговор от достоен човек. Само с ГЕРБ можем да се изправим на крака в тая държава!

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен26/10/12 19:07

    Цеца да инициира референдум вместо за Белене - за или против двойното гражданство на турците!!!Къде го има това в Европа???? Да започнем подписка и за смяна името на града с хубаво българско име.Тук е България а не Турция)Защо търпим това положение все още?????

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен26/10/12 19:39

    "човек носи родината в сърцето си, а не в паспорта" Г-ЖО КАРАЯНЧЕВА ИСКАМ ДА ВИ ЦЕЛУНА РЪКАТА ЗА ТЕЗИ ДУМИ. ОТ 20 ГОДИНИ НЕ СЪМ БИЛ В БЪЛГАРИЯ, НО ТЯ МИ Е В СЪРЦЕТО - МОЯТА РОДИНА БЪЛГАРИЯ.

    Изселник от Измир

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен26/10/12 19:41

    Незнам какво ще гласуват моите комшии изселници от България тук в Бурса, но аз ще гласувам за ГЕРБ, само заради Караянчева.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен26/10/12 20:00

    ТОЯ ОТ 18:24 И 18:29 /ТОВА Е ЕДИН И СЪЩ / Е ПЪЛЕН ОЛИГОФРЕН ! АЗ НЕ НЕ ПИША , ЧЕ ЗА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО КАНДИДАТИТЕ ТРЯБВА ДА ИНВЕСТИРАТ 1 000 000 ДОЛАРА И ДА ОТКРИЯТ РАБОТНИ МЕСТА .
    СУЛЬО И ПУЛЬО БРОИ 200 000 ЛВ. /НЕ ЕВРО/ И ПОЛУЧАВА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО . КЪДЕ Е КИРО НА КИРИЯ ? КЪДЕ СА ОТКРИТИТЕ РАБОТНИ МЕСТА С ИНВЕСТИЦИЯ 200 ООО ЛВ. НА ПАСПОРТ ?
    ПЪЛЕН ГЛУПАК !!!
    НИКАКВО УСЛОВИЕ ЗА НОВИ РАБОТНИ МЕСТА НЯМА .
    ПЛАЩАШ ПАРИТЕ И СИ БГ. ГРАЖДАНИН .

    ОтговорИзтриване
  26. георги кючуков26/10/12 22:19

    Г-жо Караянчева, как в в ГЕРБ тълкувате "гражданско обединение" начело с депутат от която и да е политическа сила!? Това първо, второ до там ли си нямат работа българските депутати, че са започнали да тълкуват позицията на всеки друг партиен активист, и трето кога ще дадете отговора, който много хора очакват, а именно, защо ДЪРЖАВАТА В ЛИЦЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА, ОСТАВА БЕЗУЧАСТНА ЗА СЛУЧАЯ КЪРДЖАЛИ!?? До кога ще подценявате българския народ или по-точно- до кога ще надценявате себе си!?

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен26/10/12 22:25

    Поздравявам Ви Г-жо Караянчева с вашето изявление.Толкова сте точна и ясно изразявате това, което кърджалийци мислят и искат на висок глас да го кажат.И тъй като на лъжите на БСП вече никой не вярва, както и на тяхната нечувана демагогия, молим ви да бъдете все такава смела и справедлива.Поздравления за вашата позиция и за това, кое сте написали и изразили блестящо!БРАВО!

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен27/10/12 00:15

    da ima krai na dvoinoto grajdanstvo, ili tyk ili tam ,vseki da re6ava..

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен27/10/12 01:01

    CVETE NE BLESTISH NITO S INTELEKT NITO S KRASOTA

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен27/10/12 08:33

    evallah naborke da si jiva i zdrava..

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен27/10/12 09:38

    ГЕРБ СА ГОЛА ВОДА !

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен27/10/12 09:55

    А самите гербери що отвориха офиси в турция ....стига с тая мръсна политика от 20 години насам нищо не направихте за бг а за 4 години пък хептен зле народа гладива а те си мислят само за себеси

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен27/10/12 12:00

    Брех, какво ли е "дребнотемие" в речта на депутат. Помислих, че нещо изпускам в стария и новия речник. Дали темата е дребна или темето, не е ясно. Учете се госпожо, като отговаряте на Мюмюн по-честичко и езика си ще усъвършенствате. Иначе има кой да иследва що преписани изрази имате и как все един и същ човек ви хвали в коментарите

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен27/10/12 18:41

    до 12:00
    всички знаем,че я хвали набора й т.е.Далаверата от Джебел
    Кажи ми кой е приятелят ти, за да ти кажа какъв си.
    Така е г-жо-вечна дружба с мюмюнчо,той е с висок "интелектуален потенциал"

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен28/10/12 08:10

    да инициираме референдум вместо за Белене - за или против двойното гражданство на турците!!!Да се поеме от ГЕРБ, БСП ,ВМРО,СДС,АТАКА,всички български партий и не правителствени организаций . Да започним подписка и за смяна името на града с хубаво българско име.Тук е България а не Турция)Защо търпим това положение Българи?????

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.