Здраво „трепане" в турнир по „Сounter-stike 1.6".

 

Слава, признание, желание да се похвали със своите успехи и да получи одобрението на околните – това са неизменни в продължение на векове потребности на човека. Тук се крият и корените на съвременната популярност на социалните мрежи. Както е известно, геймърите най-много искат слава и признание, а самият процес на играта в много отношения е базиран именно на тези „основни инстинкти". Така възникването на социалните мрежи за геймъри беше предсказуемо.

Всичко в пакет, а и нещо в повече за кърджалийските играчи осигури фирма „4 вендета" ООД. На 3 ноември тази година за пореден път тя е организатор на турнир 5vs5 на любимата на милиони геймъри по света „Сounter-stike 1.6". Турнирът ще се проведе в зала Game Zone в кв. „Възрожденци". От фирмата организатор-„4вендета" съобщиха, че записвания се извършват до 26 октомври тази година в магазина на „Технолукс", а също и по електронен път на http://cs.4vendeta.com/lan/. Тук геймъри ще се запознаят и с правилата на турнира. Наградният фонд е осигурен от „Самсунг България", които са и генерален спонсор на мероприятието.

„Самсунг България"е не само водеща IT компания в България, тя е и отворена към подпомагане на подобен род мероприятия, нашето желание е турнира по „Сounter-stike 1.6" да се превърне в най-мащабното за цялата страна", заяви управителят на „4 вендета" Ивайло Боянов.

За отбора победител е осигурена награда от 400 лева. Класираните на второ и трето място ще получат по 200 и 100 лева. „Постарали сме се всичко да е по световни стандарти. По време на турнира участници ще бъдат облечени в луксозни тениски осигурени от нас", допълва Боянов.

„Имаме и още изненади. От понеделник феновете на играта „WOW" ще могат да премерят сили в международен турнир организиран онлайн. Записванията ще се извършват със смс, повече информация може да се намери тук http://wow.4vendeta.com/.

За най- страстните геймъри от „4вендета" представят и обновения хостинг на „Сounter-stike" под наем. Той предоставя голямо разнообразие на функции, пълен контрол от самите играчи при атаки към сървърите им.

За цени и информация как да си вземете собствен сървър е необходимо да се кликне на http://rent.4vendeta.com/.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/10/12 20:35

    Браво! 4вендета отдавна са доказали, че предлагат качество. Играя при тях от 3 год., и мога да кажа, че са уникално добре направени сървъри. Успех и все така напред. Поздрави на Бибата :)

    От: Justicar

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/10/12 22:51

    Ай стига бе! Добре,че влизам да чета новини. Ам момчетата от 4 вендета да вземат да направят малко реклама де. Ако не беше родопи24 щях да пропусна турнира. Бягам да се записвам.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/10/12 22:52

    Т'ва не мога да повярвам,че и в наше село ще огрее слънце. За последен път участвах в подобно мероприятие преди има няма 10 години.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/10/12 22:54

    Всичко хубаво, само не разбрах самсунг какво общо имат?!?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/10/12 05:41

    До анонимен 5/10/12 22:54

    Ясно личи, че са спонсори на събитието. Не е толкова сложно да се досетиш.

    ОтговорИзтриване
  6. ApM | Twister6/10/12 20:19

    Как ме е яд само, че не съм в Кърджали.
    Щях да събера отбора и да вземем 1-то място както го правехме преди.
    Весело изкарване и успех на всички участници.
    :)))

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/10/12 00:05

    ApM | как разбра че ще останете парви е ?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/10/12 01:41

    абе хора какво е 5vs5 и какво е esl ?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен7/10/12 17:38

    5 срещу 5 бе кратунчо

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен7/10/12 18:32

    ApM сигурно преди 10 години бяха най-добрите :D

    А къде по-точно е това Game Zonе? Да не би да става въпрос за connecta или escape ?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/10/12 00:11

    Да, за connecta става дума:)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.