Чернооченският „Искра" (в бял екип) продължава отличното си представяне в областното ни футболно първенство за мъже. В неделя на своя стадион възпитаниците на треньора Нури Мехмед победиха подмладения състав на „Юнак" от Ардино със 7:1.
През първото полувреме опасностите бяха изцяло пред вратата на „Юнак". В 12-ата минута силен удар на Раиф Бекир бе спасен от стража на гостите Красимир Василев. Той обаче бе безпомощен в 18-ата минута, когато централният нападател на домакините Самет Рамадан с прекрасен удар откри резултата. Пет минути по-късно Шабан Исмаил удвои, след което треньорът на „Юнак" Ферди Велиев реши да смени вратаря с полеви играч.
Резултатът набъбна до 4:0 след почивката, когато вторите си попадения в срещата вкараха Самет Рамадан и Шабан Исмаил. В 68-ата минута Баръш Раиф се разписа за 5:0. Малко по-късно „юнаците" получиха правото да изпълнят дузпа. Зад кълбото застана опитният Ахмед Солак и не сгреши. В 75-ата минута падна най-красивото попадение в мача. То бе дело на Раиф Бекир, който с мощен удар от 30 метра не остави никакъв шанс на стража на „Юнак, пращайки топката в долния десен ъгъл на Алкан Айдън. В края на мача резервата Ферджан Али оформи крайния резултат – 7:1.
„Стана хубав мач, без грубости. Готвехме се сериозно за този двубой и съм доволен от момчетата, играха с желание. Стремим се да играем добър футбол, а амбициите ни са да завършим първи в края на шампионата", коментира след двубоя треньорът на „Искра" Нури Мехмед.
„Имаме проблем със сформирането на мъжкия състав. Основните ни футболисти се пръснаха да работят по чужбина и във вътрешността на страната. В Черноочене дойдохме с подмладен състав, който тепърва ще разкрива потенциала си и ще се развива", заяви наставникът на „Юнак" Ферди Велиев.
Гюнер ШЮКРИ
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/10/12 09:50

    ardinskite mesheta izyadoha dırvoto:)))))

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/10/12 10:30

    браво на чернооченските тополи

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/10/12 16:39

    Ферди духна ли супата . С две кюфтета мач не се играе дайте на момчетата заслуженото а не ги прибирайте в джоба си.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/10/12 00:46

    v Ardino nikoga nqma da ima futbol zashtoto oniq deto uj darjat kluba galtat moshtno parite...otbora beshe mnogo dobar kogato stanaha shampioni no uvi Ardino nqmashe sredstva da gi izpravi vav V grupa,a pak igrachite bqha nadihani....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.