СОУ „Петко Рачов Славейков" в Кърджали даде старт на коледните и новогодишни празници с рекордно голяма елха. Високият 10 метра коледен исполин вече пръска радостни светлини в декемврийския студ. Илюминации озариха небето над „Възрожденци" по време на тържественото запалване.
Няколко са елхите в най-голямото училище. Тържеството, в което грейна главната, започна с химна на училището. Учениците, заедно с директора Милко Багдасаров, запяха: „Имаме си прекрасно училище, за него пеем, с него се гордеем". Овации обраха изпълненията на децата от вокалната група „Светкавиците" от 4-ти клас на Екатерина Бакърджиева с художествен ръководител Мария Загорова. Тайнствен Дядо Коледа разтвори вълшебната си торба. Вместо липсващите снежинки, към учениците полетя нейното съдържание – вълшебните бонбонки – хапваш и ето ги шестиците. „Шампиони сме", финализираха с химн „Б" тонизираните Славейковци. Накрая „Светкавиците" запечатаха мига в компанията на Дядо Коледа. „Всичко беше прекрасно", доволни са организаторите от Ученическия парламент.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/12/12 10:16

    Що малко не се стараят за по хубаво украсяване на тоя елхи

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/12/12 13:27

    На Милко му дай само фишеци и фойерверки за фукане пред обществеността.По-добре ще бъде да обърне поне малсо внимание на реда и дисциплината в училището.Малко ми прилича на "рязане на лентички" от друг един по-висшестоящ човек...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/12/12 23:24

    Започна се!!!!!!!!!
    Край с обучението в това училище!
    ВАКАНЦИЯ!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.