Трима действащи и един бивш министър се разследват за конфликт на интереси, като единият е трайно свързан с Кърджали.
Срещу екоминистърката Нона Караджова, образователния шеф Сергей Игнатов, културния министър Вежди Рашидов и бившия енергиен шеф Трайчо Трайков има постъпили сигнали в Инспектората на Министерски съвет. Те вече са изпратени в Комисията за конфликт на интереси, както е по закон, пише "Стандарт".
Екоорганизации обвиняват Караджова, че фирма, в която е работела, печели проекти в сектора на отпадъците. Игнатов ще бъде проверяван за участието му в бордове. Трайков се разследва за облагодетелстване от частни фирми, когато е бил министър, а срещу Рашидов има жалби заради обществени поръчки.
В момента комисията работи по още 400 сигнала срещу депутати и висши чиновници.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/12/12 08:24

    Амчи той само с тва се занимава три годин и кусур. Търгове и търгове, колкото повече може дайте на сина ми.Друго не е правел. Нещо строително. направи си беше не министър на културата, а на строителството. От етническата квота. Не по заслуги, а защото е трбявало да има някой и с небългарско име.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/12/12 09:22

    ТЕ ЕДИН НУРДЖАН ЮСЕИН НЕ МОГАТ ДА ХВАНАТ,ПА КАМОЛИ ДЕЙСТВАШ МИНИСТЪР...ДРЪН ,ДРЪН.....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/12/12 10:07

    Вежди Рашидов, Нурджан Юсеин и Сейфи Неджиб трябва да станат почетни гражданин за Кърджали ЗА ОСОБЕН ПРИНОС КЪМ БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ И ЗЕМИТЕ И ПАРЦЕЛИТЕ В КЪРДЖАЛИЙСКО.
    Ако не бяха тези тримата всички хубави парцели в района щяха да си останат на изселниците. А както знаем изселниците са долни твари.
    Освен това Рашидов ни спаси от фирмите Саварано и Ардастрой. Министърът урежда с обекти сина си и ни спасява от тези долни депесарски фирми.
    Моля режим на гласуване за тримата хърсъзи

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/12/12 10:21

    Кервана си върви а кучето си лаеееее............

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/12/12 10:28

    За Вежди Рашидов,
    единственият в света който носи званието.
    КУЛТУРНИЯТ МИНИСТИР БЕЗ КУЛТУРА

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/12/12 10:54

    Нали закри турският театър. Сега вече може да го изгонят като мръсно куче.Сина му не могат да го съборят,той вече е едър бизнесмен.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен10/12/12 11:14

    Ако Вежди рашидов беше мюсюлманин, щеше да има малко страх и да поразреди кражбите и поне един ден в седмицата да е трезвен, ама кво да ти кажа като е неверник.

    ОтговорИзтриване
  8. гражданин10/12/12 11:15

    А,от БСП и ДС,които изнесоха половин Б-я,за тях няма ли конфликт на интереси?Доган,гушна 1,5 милиона:Масларова,се облажи с няколко милиона:Гоцевите синове и жена построиха СПА хотел,а Овчаров и Костов,са най-богатите крадци на Източна Европа--какво е положението с тях,или,който крал,крал...опрощава им се--май това е поредният Театьр,до сега не е имало осьден министьр

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен10/12/12 13:13

    Най-големия крадец на Кърджали и Смолян се казва ДИМЧО МИХАЛЕВСКИ. Има доказателства, но има и още страх от БКП за да се изнесат. Рано или късно това ще стане.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен10/12/12 13:47

    Удорма на ДПС.Всеки умен и интелигентен турчин КОЙТО е против тях , трябва да се очерни.Не им прави чест. Умните и интелегентни сме с Касим Дал,човека който казва истината и мисли за нас за всички мюсолмани в България)
    ДА КАЖЕМ ВСИЧКИ ...НЕ...НА ДОНОСНИЦИТЕ НА ДС КОИТО СМИНИХА ИМЕНАТА НИ. А СЕГА ТЪНАТ В РАЗКОШ.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен10/12/12 21:05

    А когато Ахмед Доган каза истината за обръчите от фирми, гравитиращи около политическите партии, независимо от това кои са те, веднага се намериха хора които и до днес злорадстват по адрес на ДПС. Но практиката, не само в България, показва че това си е точно така! Тези които злорадстват много добре го знаят това, и не само че го знаят, но и го и прилагат, което от време на време излиза на бял свят около хората с властови позиции!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен10/12/12 22:20

    gospodi kolko, kardsi imalo v bg ne znaeh,az dosega sim spala, nau4avam ot komentarite za vsi4ki golemsi koito, kradat a te sa bili mnogo i mnogo mi e jalno za bilgaria ,4e taka ya okradoha i skoro ako virvi taka ot bg nyama da ostane i sleda:((

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен11/12/12 20:59

    piyanica-sarhos-nevernik= vejdyuradishev

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.