Нападателят на Ахмед Доган – Октай Енимехмедов, най-вероятно ще се размине с ефективна присъда лишаване от свобода. Това прогнозираха днес пред агенция ПИК юристи с богат опит.

В момента срещу 25-годишния студент от УАСГ са повдигнати две обвинения – за хулиганство и за закана за убийство. По първото обвинение максималното наказание, което може да получи, е 5 години затвор, а по второто – 6 години.

Тъй като до момента Енимехмедов няма дори условна присъда за предишно престъпление, е почти сигурно, че магистратите ще му наложат условна присъда. Докато делото срещу Октай влезе в съда, той ще остане в предварителния арест най-малко два месеца, категорични са прокурори.

Днес досъдебното производство по случая бе преместено от Софийската градска в Софийската районна прокуратура.

Очаква се днес в Районния съд в София да се гледа заседанието по мярката за неотклонение на агресора.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/1/13 14:50

    Няма такава държава. Сега остава Октай да го наградят поне с един орден, да пишат и пеят песни за героизма му, да го нарекат "новия Левски и Ботев в едно", а всички които го ритаха и удряха да ги пратят в затвора за поне по една година, белким им дойде акъла в главите.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/1/13 14:58

    Народът избива комплекси и се радва на един глупак като циганче на медна тел. Понеже никой няма куража да излезе на улицата и да обяви недоволството си от управлениета на страната вече 23 години, сега следват всенародни тържества, че един е имал "куража" да извади пистолет макар и газов на политик при това пред очите на цяла България, Европа и т.н. Ама всичко пак анонимно и зад мониторите. И най-вече във фейсбук. Мишоци!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/1/13 15:38

    Ама много ясно,той ако е имал намерение да убива,щеше да бъде със истински пистолет с патрон в цефта и без предпазител така че направете си изводи какви са му били намеренията,аман от сапунки

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/1/13 16:11

    За да се изчисти името на България пред света от спектакъла Доган -Местан компетентните държавни институции и партиите без ДПС и БСП и КУНЕВА да изобличат фабрикувания спектакъл на ДПС.,иначе срама предизвикан от башибозуците трудно ще бъде преодолян.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/1/13 16:23

    мм даааа,орден и сметка в брой...герой.
    срамота позор за Б-я,срам ме е ...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/1/13 17:00

    Ами като Доган налага сексуален тормоз на приятелката му,какво да направи момчето.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/1/13 17:28

    Срам и позор за Българската политика абсурд е целия свят за това говори че Българсаката демокрация е само по думи.На всеки политик може да се случи това.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/1/13 19:10

    Трудно е на г-н Доган да се опази от народната любов!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/1/13 19:14

    Eh, toi efektivnata si poluchi - barz i obilen tekme kutek gratis?!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/1/13 19:24

    ТОВА МОМЧЕ ДА СИ ПАЗИ ДУПЕТО ЩОТО ДЕПЕСАРИТЕ НЯМА ДА ГО УБИЯТ А ЩЕ МУ ПРЪСНАТ ЗАДНИКА,АКО СТЕ ЗАБЕЛЯЗАЛИ ОЩЕ В СУМАТОХАТА ЕДИН ОТ ДЕЛЕГАТИТЕ СЕ ОПИТВАШЕ ДА ГО ОПРАВИ ОТЗАД ЗАТОВА СЪВЕТВАМ ТОВА МОМЧЕ ДА СИ ПАЗИ НАЙ МНОГО ЗАДНИКА.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/1/13 19:30

    АЗ АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА ТОВА МОМЧЕ СЪЩО ЩЯХ ДА ОТКАЧА:МАЙКА МУ СЕ ЧУКА С ЕДИН ХРИСТИЯНИН И ТО ОТ "АТАКА"-БАШ ДУШМАНИНА НА МюСюЛМюНИТЕ И ТУРЦИТЕ А ГАДЖЕТО МУ Я ЕЙБАТ ОТ ДПС ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ КАК ДА НЕ ОТКАЧИШ,НЕ ЧЕ ЩЕ ОТКАЧИШ АМИ ЩЕ ПОЛУДЕШ,ЗАТОВА АЗ ОПРАВДАВАМ ГНЕВА НА МОМЧЕТО.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен21/1/13 20:49

    !9.30
    Ти отде знаеш твоя пък баща дали не е кюрд?Щото на такъв мязаш с тъпите си коментари.То и по-тъпите от тебе разбраха,че театър си разиграват,децата се смеят,той тръгнал простотии да приказва.По-добре мисли сега Местан как ще ви оправя?Да не мислиш ,че ще ви остави сами да мислите?Айде,овцете,яваш яваш под строй и ...квото ви се каже,че...

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен21/1/13 20:57

    19:24 i 1930 SAMO SI ZAPALVATE VREMETO TUK I PISHETE GLUPOSTI-LICHI SI ,4E STE KUHI.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен22/1/13 18:40

    ai...
    kak li sa jiveli drevnite gartzi v demokratia po plostadite?! - nali ot drevnite gartzi se uchi Evropata dneska i nabiva na vsichki v glavite tasi gratzka duma "demokratia"?!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен22/1/13 23:29

    Bravo na tova momche;Oktay:.Taka trabvase da se sluchi,toya Ahmed agenta veche vkusi smartta,vidya Azrahil za malko.Koy e toy/Ahmed Hain/da govori sreshtu Osmanskata imperiya i za Tayip Erdogan.Nie obichame i tachim za Osmanskata imperiya a toy shte kritikuva neya.Toy naistina zaslujava smartta.A sega Lyutvi Mestan pak agent.Koy znae kolko hora zaradi tyah gi zakaraha vav Belene.Veche ne vi vyarvame..!!!!Smartta tryabva da vkusi i Kmeta na grad Djebel Bahri/Zubuk/Yumer.I toya beshe Agent na DS prez totalitarno vreme.Koi ste vie gospoda da kritikuva te Turtsiya.Bratya Turtsi koyto govori sreshtu-Anavatan/Turtsiya/znachi e protiv turskiya narod vav Balgariya a koyto govori srehstu Osmanskata imperia e /Gyavur Dolu/.Vsichki rakovoditeli vav DPS Tryabva da se mahnat,te sa Sionisti i Masoni.Da jive e velika Turtsiya..!!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.