5-мата съучастници на Мегера, които са неоткриваеми от нощта срещу петък, вероятно са в Гърция, пише столичния вестник „Труд".
37-годишният Славчо Мегеров-Мегера бе задържан в Кърджали при неуспешен опит за обир на 32 касети от обществен трезор в 1.30 часа на 4 януари. Когато бандата атакувала сейфовете, алармата се задействала. Обирджиите хукнали да бягат и разпилели парите. Мегера бил заловен с черна маска и ръкавици близо до трезора.
Както вече 24rodopi писа, роднините на Мегера в Пловдив са категорични, че той не може да е влязъл в трезора.
"Не сме се чували със Славчо, не се е обаждал от ареста. Никой не ни е уведомил, че е задържан. Разбрахме от медиите. Той не е престъпник, какъвто го изкарват. Не вярвам да е замесен в грабежите и обирите, които му преписват", твърди сестра му Бистра.
Мегера е от Пловдив, но от няколко години се преместил в София. Сестра му Бистра живее в родния им град със семейството си и майка си. Бащата на Мегера е починал преди няколко години. Близките останали шокирани, като разбрали за ареста.
"Гледахме телевизия с майка ми, когато чухме, че са го задържали, а после изброиха много престъпления. Настръхнаха ни косите! Обявиха го дори за лидер в престъпния свят, което не е истина. Никой не е чувал името му като бандит. Хубав мъж е, висок и строен", казва Бистра.
Магеров е семеен с дете на 6 години. Рядко се прибирал в Пловдив, по Коледа и Нова година също не бил идвал. В ареста в Кърджали се е видял съвсем за кратко с жената, с която живее под един покрив.
Както 24rodopi писа, спътницата на Мегера в живота бе в Кърджали в петък в 8 часа, едва половин час по-късно вътрешният министър Цветан Цветанов съобщи за среднощното му арестуване.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/1/13 13:43

    Човекът дошъл в Кърджали да види "Водното огледало", а пък те взели та го "окошарили". Няма правда на този свят.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/1/13 13:59

    kakvi semeystva ima samo, kakav kradec i prestapnik sa vazpitali.

    ОтговорИзтриване
  3. Сестричката7/1/13 14:48

    Славчо дойде в Кърджали да скача за кръста на Йорданов ден ,а те не му дали тази възможност

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/1/13 15:39

    Той скочи ама не във водата ,а в трезора с мангизите,не е будала.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/1/13 16:36

    какъв трезор? разграден двор ..... като се има в предвид кой е собственике и охраната за какво говорим?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.