Едно уволнение вече е факт заради гафа със снимката в новогодишното обръщение на президента Росен Плевнелиев. Тогава вместо изглед от Пампорово бе пуснат кадър от Аспен в САЩ.

Снимката на Скалистите планини в Колорадо е била на сайта на "Балкантурист" заради "копи пейст" на служителка на компанията, която вече е уволнена. Това съобщи за Дарик директорът на туристическата фирма Нели Сандалска, цитирана от Дарик.

Според Сандалска изображението не подвежда туристите, които избират да почиват в Пампорово, защото е придружено от други снимки, които наистина са от курорта.

Освен това сайтът на "Балкантурист" е само на български език, а българите много добре знаели къде е Пампорово.

Сандалска допълни, че никой не я е потърсил за разрешение снимки от сайта на ръководената от нея компания да бъдат използвани като изображения в клипа с новогодишната реч на президента Росен Плевнелиев.

"Не знам кой и защо е взимал снимки от сайта на "Балкантурист". Никой не ми се е обаждал, не е искал да говорим по този въпрос. Има специалисти, които правят сайтовете. Тази снимка е взета от сайта на Пампорово, никой няма да взима снимки за Пампорово от Аспен. Неприятна ситуация. Никой не го е направил с умисъл. Но не може да сложиш тази снимка и да твърдиш, че това е Пампорово", коментира Сандалска.

Нели Сандалска беше категорична, че всички снимки на сайта на "Балкантурист" ще бъдат проверени, за да не се допуснат нови грешки от страна на служителите й.

Шефката на "Балкантурист" беше категорична, че ситуацията е неприятна, но тя няма да се отрази негативно на имиджа нито на българския президент, нито на страната ни.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/1/13 17:26

    hahahahaha........... bg mafiotski medii i firmi da izhvarlyat li vsichkite lajlivi jurnalisti i programisti, deto vse podpraveni ili izmisleni snimki i videofilmi puskat s falshivi tekstove, dati?!?!?!?! ami bg mafiotski hotelieri, deto lovyat v internet klienti s virtualni izmisleni snimki na nesastestvuvasti hoteli kakvo gi praim?! turshia li?!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/1/13 17:34

    Шопарът Сандалска, която съсипа най-хубавия отрасъл на българия, следва да разбере, че това не е провал на компанията, която тя открадна. Това е гаф на институцията Президентство. И там трябва да има уволнение. Но вероятно някоя куха лейка е сгафила и ще се размени. Или е роднина на някой от герберите или прави свирки на някой от герберите. Пълно е с курви в тази България, които хем правят ........ ,хем държат и някъде да се водят на работа.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/1/13 17:44

    ашколсун,решиха проблема като шитнаха от работа най-обикновена служителка в туристическа агенция, сега да уволнят още няколко пак от там заради продажбата на парцели в Несебър, няколко от бюрата по труда заради високата безработица, няколко от социалните служби и т.н. и т.н и страната ни ще цъфне и върже, да живей президента, да живей Миро Мършата, да живей Боко, да живей Цвъчко!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/1/13 17:48

    Абе майка ви стара, че какво отношение има дебелата Сандалска и служителката на Балкантурист в гафа?
    Този, който трябва да го отнесе е човека от екипа на Президента!!!
    Ай сиктир и тъпата ви държава и управия!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/1/13 17:55

    Проста държава сме и туйто!
    Тъпаци и простаци определят съдбата на обикновения човек, който го отнася заради гафовете на такива некадърници от приближените и служителите на Президента!
    Докога бе ей тъпаци?!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/1/13 18:26

    da se uvolni prezidenta

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/1/13 19:54


    Сандалска да си направи "харакири"!Българите и другите не са идиоти!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/1/13 20:49

    Уволниха служител за гафа ,а за вторият гаф от поздравлението,кой ще уволнят-когато Президента каза:"Светьт е в криза вече пета година,но нашите доходи и просперитети зависят най-много от това,което произвеждаме"-тук се появява кадьр от борсата в Ню Йорк.БНТ ли са виновни или екипьт на Президента,а той не е ли гледал предварително клипчето?Явно "майсторьт" на този клип е злепоставил умишлено Плевнелиев и трябва да си плати.Как ще рьководи дьржавата този човек,като не може да си контролира администрацията?ПО мое мнение много сбьркахме с избирането на Президент.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/1/13 21:25

    kak iskate ka4estvena administracia kato gerp namarda takiva kato kolio ribata na hubavi mesta pak te ot svoa strana da probutvat lubovnicite si tuk tam deto moje da se iskara nekoi lef

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.