Най-голям процент на безработица в Европейския съюз има в районите със смесено население в България, твърди в коментар за AjansBg бившият депутат от ДПС Ахмед Юсеин.

Той посочва, че винаги представителите на турците в България са имали проблеми, но от три години ситуацията е станала много тежка.

Цялата вина в ДПС ли е? Този въпрос си задава Юсеин, който е съветник в централата на движението.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

34 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/1/13 22:23

    bezrabotisa ima za nas obiknovenite hora, za depesarskite livove vinagi se namirat rabota,daje se izmisliyat dopilnitelni shtatove kato naprimer RAIF I RASIM, EKSPERTI- HA HA HA, BOKLUSI

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/1/13 22:36

    abe ti 4uva6 li se kakvo govori6 be pomak li si tur4in ;li si ve4e i tova ne znaem q si vij palatite deto postroi v mom4ilgrad pak da ne govorim 4e va6te hora ot DPS sa navsqkade na rabota ne te e sram da laji6 mrasnik mrasen prodajnik,donosnik

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/1/13 23:05

    TOYA SISHTO E AGENT

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/1/13 05:07

    Какво е направил агента на ДС Доган за да не е така ? Къде са биволите ? Вижте колко работни места е открил Касим Дал в избирателния си район Търговище и вземете пример от него, вместо да лъжете хората от избори на избори.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/1/13 08:38

    Няма фондове за пенсиите и здравеопазване и всички пари набутват в един кюп. После от него си вадят както си искат и за каквото си искат. Например милиони за нови коли на депутатите и министрите, а пари за лечение и за пенсии няма...
    Дюните в несебър си усвоява фирма на президента с подставено лице. Дали верно Бойко ги спасява или е поредния театър?
    Повече от овце сме щом седим и гледаме сейр на наш гръб ,пък и си траем отгоре на всичко... ДПС е виновен тук като гледам драскачите нямат и съвест култура незнаят какво значи правителство или партия вашето е само завист нищо друго но да знаете в редовете на ДПС няма място като вас изнудвачи помияри ние сме били винаги с народа заедно между нас имало и не компетентни но сме ги остранили и ако ги има още ще има почистка и млади ще се включват в редовете ни.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/1/13 08:39

    Голяма лъжа! В северозападна България е най -зле , но понеже са свикнали по етнически признак да ги дундуркат и комунистите при социализма и тройната коалиция - нещо са огладнели ! А кой им плаща тютюна сега - всички ние от данъците си , защото Европа за наркотици повече субсидии не дава ! А тия по нивите и те са безработни нали?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/1/13 08:51

    Вече 4 години слушаме от герберистите как ГЕРБ нямала алтернатива. С други думи народът отново трябва да гласува за тях, защото всички останали са доказани маскари.
    Аз пък си мисля, че всички други са по-добра алтернатива от ГЕРБ !
    Толкова зле като днес не сме били никога. Обедняхме. Глобяват ни и ни проверяват като престъпници на всяка крачка. Животът ни не стана нито по-спокоен, нито по-лек. Проблемите на България с циганизирането и застаряването на нацията останаха и се задълбочиха при ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/1/13 09:00

    Сега вече камйоните на Касимчо дал/взел и бившият шофьр/настоящият бизнесмен енвер хатиплията ще вършат работа в булгаристан до изборите.След изборите и тези ще идат в бунището на историята като предшественниците им. Всички знаят кой ги хрантути за сега, но и толкова мама( храна демек) няма да им стигне до изборите, зере те са свикнали да лапат големи залъци. Касиме проклятието на хиляди угнетени, унижени и унищожени от тебе тегне над тебе...Ти си знаеш..Нали си знаеш ?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/1/13 09:03

    Каквото и да правите, както и да го правите истината не може да се скрие, а тя е, че народът е гол! Държавата абдикира от всички свои задължения! Държавата харчи на широка нога милиарди левове незнайно как! Държавата рекетира строителните фирми с 10% от задълженията им, за да им изплатят отработеното! Финансите се управляват еднолично в разрез с всякакви закони необезпокоявано! Държавата демонстрира явна омраза към населението и създава конфликти и интриги! Такова чудо досега е нямало! Долу ГЕРБ

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/1/13 09:07

    според мен най голяма безработица има цяла България

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен4/1/13 09:14

    ГЕРБ ни докара до поредна нац. катастрофа

    ОтговорИзтриване
  12. Марин4/1/13 09:19

    Сега от 3 години ли са проблемите. Къде спахте господин народен представител другите 20 години, нали точно ти беше народен представител е голяма част от тези години. Сега се сетихте за електората си. Нали точно Вие унищожихте тютюна. Даже вашия народен представител които се опитваше да на направи нещо по въпроса го кръстихте "Хасан тютюна" и го изхвърлихте от партията си за сметка други идиоти които ни най малко се интересуват за обикновените хорица. Мълчи си и си натискай парцалите не се прави на загрижен защото управляващите днес дават малко по голяма надежда на хората и този отрасъл. Отново искате да спечелите гласове за това. Не Ви ли е срам.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен4/1/13 09:32

    Амед ага, бягай докато е време Касим Дал идва !

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен4/1/13 09:46

    отказвам да гласувам на каквито и да е било избори или референдуми .

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен4/1/13 09:53

    през далечната 99 година Португалия закупува 25 самолета втора ръка от сащ за сумата от 268 милиона долара през 2013 година правителството на боко се готви да закупи 9 от тези самолети вече 3 та ръка на по 30 години за сумата от 700 милиона евро и то при положение , че консорциума които произвежда юрофайтър ни предлага 8 самолета чисто нови за 850 милиона евро плус изграждането на 2 завода със над 2000 работни места е как да не теглиш една на боко и герб по нагли няма, няма и да има долу герб.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен4/1/13 10:27

    DO 09:00 TI YAVNO SI OT HORATA KOITO LAPAT NA GIRBA NA TURTSITE KATO TVOYA SHEF AGENTA SAVA.HARAM ZEHIR OLSUN TÜRK DUSHMANLARI.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен4/1/13 11:01

    Кабинетът "Борисов" с нови коли.
    Обявена е поръчка за 20 нови автомобила.
    Така министрите на Бойко Борисов ще се сдобият с нови возила за оставащите им няколко месеца до края на мандата.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен4/1/13 11:22

    Партията на Дал, която гласува единодушно всички законопроекти на ГЕРБ, ще се яви самостоятелно на вота. Нещо повече - Касим е обещал на ГЕРБ 12 избираеми места в листите си за следващия парламент, разказаха депутати. Така Бойко Борисов щял да си гарантира мнозинство, без да разчита на лоялността на други партии.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен4/1/13 11:27

    ДПС е марка за БГ Турците, никоя друга партия не може да я измести. Те Герб да оправят положението на гражданите вътре в БГ , с тая мизерия едва ли хората ще гласуват за тях. А изселниците си знаят работата, герб да не леят крокодилски сълзи. А май герб сега ще си създават спътникова партия чрез касимчо,както едно време бе направил костов с гюнер тахирчо. Avucunu yalarlar...

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен4/1/13 11:34

    УРА вече са намерили алтернатива на ГЕРБ.
    Казва се касим дал и курман исмаилов
    и лъжел по-малко от Борисов,
    говорил само истини ?
    Честито ха ха ха ха.

    ОтговорИзтриване
  21. Марин4/1/13 11:36

    Забравихте Цанков камък и Водното огледало господа от ДПС или имотите на Местан в Момчилград. Те дойдоха от бабата на Месан дето всяко лято сее тютюн нали? Не говорим за Делов и паметните плочи на терористите от Възродителния процес в Бургаско които откриваше по рано Доган. 20 години какво правехте с хората които работеха тютюн? Плашехте ги по време на избори и започна преселението за Западна Европа и страната ни за 3-4 години искате да качи доходите на тези хора и то по време на криза. Не сте ли много нагли?

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен4/1/13 14:12

    Кметовете от Разградско разбрахараха, че Доган е един доносник на ДС, който с доносите си на офицери от ДС е почернил много семейства и преминават в партията на Касим Дал.Сега е ред на Кърджалийските кметове да отсвирят този доносник.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен4/1/13 16:38

    АХМЕД ЮСЕИН Е ЕДИН ОТ АКТИВИСТИТЕ - ВЪЗРОДИТЕЛИ И ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ НА БКП ! АЗ СЪМ БЪЛГАРИН РАБОТЕЩ В ПЕРПЕРЕК , МУРГОВО И ШИРОКО ПОЛЕ И МНОГО ДОБРЕ ПОМНЯ ХЪСА И МЕРАКА ДА ВЪЗРАЖДА ТУРЦИТЕ КАТО БЪЛГАРИ ПРЕЗ 1985 ГОДИНА ДР.АХМЕД ЮСЕИН !
    ТОГАВА ГОЛЯМА АКТИВНОСТ ПО ВЪПРОСА ПРОЯВЯШЕ И СЕЙФИ НЕДЖИБ ! ГОНЕХА ТУРКИНИТЕ ЗА ШАЛВАРИ И ВЪОБЩЕ ТУРЦИТЕ ЗА ГОВОРЕНЕ НА ТУРСКИ !
    С ЕДНА ДУМА - МАЙМУНЯЦИ , НО НАМАЗАЛИ ИНТЕРЕСЧИИ !
    А ВИЕ КАТО СТЕ ГЛУПАЦИ ГЛАСУВАЙТЕ ПАК ЗА ТЯХ

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен4/1/13 17:49

    ВСИЧКО ДЪЛЖИМ НА "КОМПЕТЕНТНОТО" И "МЪДРО" РЪКОВОДСТВО НА ДПС ! С ОБЩИНСКИ РЪКОВОДИТЕЛИ ЗАВЪРШИЛИ ПРЕДИМНО "МИННОГЕОЛОЖКИЯ ФИЛИАЛ" КАКВО ДРУГО ОЧАКВАТЕ !! ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ДПС ДОКАТО БЕЗРАБОТИЦАТА СТАНЕ ПО–ГОЛЯМА ДОРИ ОТ ТАЗИ В АФРИКА !!!

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен4/1/13 19:44

    Не сте келепир и вие от ДПС,по нищо не се отличавате от Герб.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен4/1/13 21:16

    КОГА СЕ СЕТИ ЗА МЛАДЕЖКАТА БЕЗРАБОТИЦА,ДАНО
    ТОЗИ ПЪТ НАЦИОНАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ ДА ГЛАСУВА ЩАТ В ДПС,НЕ СТИГА
    ЧЯ ПОЛУЧАВАШ СОЛИДНА ПЕНСИЯ
    А И ИСКАШ И ЗАПЛАТА КАТО АНТИСЪВЕТНИК -ЗАСРЕМИ СЕ БЕ ПРЕЧИШ НА ПАРТИЯТА,

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен5/1/13 00:27

    Браво г-н Ахмед Юсеин Вие сте велик политик вас Ви завиждат велик Човек е нормално да се завижда дори и клюки да му се каже.Вие казвате едно тука драск4ите пишат друго те са съгласни да живеет по този на4ин за тях май не е им ясно Герб ги докара в това дередже или знае ли се може да са полу4или еьтра добавки от новите обрзуващи партия накой хонорар ха ха ха.На Изборите и аз ще поскам за глава по 2000 лв от курман и касим те понеже изто4иха партие на ДПС.Сега от тях ще се прави пазарлик така ина4е са богати

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен5/1/13 01:19

    Прокуратурата и МВР да започнат незабавно разследване на министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов и на неговата заместничка Светлана Бояна, които веднага да бъдат отстранени от постовете им, а в Народното събрание да се създаде анкетна комисия, която да разследва случая със скандалната сделка за дюните в Несебър

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен5/1/13 08:16

    Браво г-н Ахмед Юсеин като мъж сте излезли на яве с две приказки сте казали положението на България браво и на лидера на ДПС Ахмед Доган нима е всичко е кризата и сиромашията виновно ДПС.Тук наистина се разбра анти ДПС агитаторите нормално е си говорят каквото си искат но имали кой да им вярва.Щом са намерили друга алтернатива нека да идат при тях още нисщо на яве няма от тяхната партия дали е лява или дясна а гледата на езуст повтарят едно и също ако имат капка съвест и наистина са един от родопите да си помислят един път и после да си говорят срещу една нация на езуст да не говорят. Аз досега от партията не съм очаквал нищо и не желая нищо но гледам тук драскачите спрени са им крановете и само лаят срешу ДПС.Идете при ласим дал вас какво Ви интересува ДПС какво прави Ай сиктир.

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен5/1/13 09:13

    ГЕРБ трябва да се гордее и с това "постижение".

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен5/1/13 09:23


    Българчетата са сред най-бедните деца в развития свят

    България е в челната петица на страните с най-висока бедност сред децата. Това показва изследването "Определяне на детската бедност" в развитите страни, извършено от УНИЦЕФ - Детския фонд на ООН.

    Обхващащо периода 2009-2012 г., изследването включва общо 35 държави. Това са 27-те страни членки на ЕС, плюс Норвегия и Исландия, а също шест държави от Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР) - САЩ, Австралия, Канада, Япония, Нова Зеландия. Нивото на бедност сред децата представлява процента деца, живеещи в семейства с доходи под 50% от средното ниво за съответната държава.

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен5/1/13 13:55

    ДО 00:27.
    ГОСПОДИН НЕНОРМАЛНИК , ПРОЧЕТИ СИ ОТНОВО ГАРГИТЕ В КОМЕНТАРА !

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен5/1/13 14:07

    Бойко е пич бе!
    Я да видим к'ва я надроби само за три и половина годинки::
    ИЗТЪРВА ЦЕНИТЕ НА:
    -БЕНЗИН!
    -ДИЗЕЛ!
    -ТОК!
    -ГАЗ!
    -ВОДА!
    -ХЛЯБ!
    -ХРАНА.....и за всичко което се сетиш.
    Опоска осем милиарда резерв, замрази доходите, оглозга здравната каса, а и очилатото му американско счетоводителче /ДянкOOF/ изтегли кредит който и децата ни ще плащат с лихвите!
    УНИЗИ РОДИТЕЛИТЕ НИ, ПРОГОНИ ДЕЦАТА НИ И УНИЩОЖИ БИЗНЕСЪТ НИ.
    Ашкулсум, евалла, аферим!
    Че и за втори мандат мисли.
    Ужас....безкрай!

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен5/1/13 16:36

    ТОЯ ОТ 00:27 Е ПАТОЛОГИЧЕН СЛУЧАЙ , ПО-ТОЧНО ПСИХИАТРИЧЕН ! СЕГА ЩЕ СЕ ПОКРИЕ ЗА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ И СЕТНЕ ПАК ЩЕ СЕ ПОЯВИ ПО НЯКОЕ ВРЕМЕ ДА СИ РЪСИ ГЛУПОСТИТЕ !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.