Смятам, че правата на Октай Енимехмедов са потъпкани, той не е ранил никого, но него го пребиха. Това каза в "Часът на Милен Цветков" приятелката му от Бургас Мария Желязкова, която вчера за първи път се появи по време на делото срещу него. Мария разказва, че има две деца, разделила се с мъжа си и година и половина била с Октай. След като той бил приет да учи в София, двамата се разделили. Това станало в началото на лятото на 2012 година. Мария твърди, че нападателят на Доган винаги е бил галантен и внимателен, никога не е избухвал и не е недоволствал. Бил уравновесен и много точен към приятелите. Чувствал се българин и се чудел как истинските българи търпяли положението в България.

Никой не може да му внуши да извърши такова нещо, още повече за пари, коментира възможността за поръчителство Мария.  Тя допуска, че е възможно Октай да е бил несъгласен с някои от действията на Доган и затова му е посегнал. Според приятелката му той нямал комплекси, че не е забелязван, нито пък държал да бъде на първа линия на всяка цена.

Мария не отрича, че като непълнолетен, Октай е имал неприятности с полицията заради притежание на наркотици, но твърди, че никога не го е виждала да употребява дрога, нито пък да прекалява с алкохола.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

36 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/1/13 17:49

    тая мадама сигурно е от АТАКА или действуващ агент на тайните служби.По времето на Живков такива красиви момичета се използваха като агенти на тайните служби,защото мъжете хормона като ги чукне се откриват и майчиното си мляко казват пред такива красиви създания,или другия вариант е дъщеря на някой генерал от тайните служби/спомнете си за жената на доносника Доган. Таня бившата жена на Доган е дъщеря на генерал ТАНЕВ от тайните служби.Таня и Доган имат син,казва св ДЕМИР.Ако момичето е от АТАКА значи момчето е направило нещо като размяна.Доведения му баща чука майка му а той чука момичето на АТАКА>

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/1/13 18:09

    Няма смисъл да ни разправяте за Октай той си показа лицето задръш си мнението за себеси момиче.Той си показа лицето като посяга на един лидер но къде е гарнцията да не ви идват на вратата Ви и вижте как върви правосъдието това е унижение.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/1/13 18:11

    Вижте младите не издържат вече разбира се че е ГЕРБ е виновен за всичко. Като някои бавноразвиващи са в парламента! ГЕРБ забиха всички останали по простотия и цинизъм! Абе, я се вземете в ръце в парламента! Какви са тези глупости с тази дефиниция що е опозиция! Всички партии, различни от ГЕРБ и несъгласни с глупостта, некадърността, лицемерието, алчността....на ГЕРБ трябва да отстояват правата на избирателите си за по-добър живот в собствената си държава, а не да ми измислят всевъзможни глупости за разни договорки, каквито няма! Тези трябваше отдавна да бъдат изметени от властта чрез вот на недоверие, но алчността при всички май е огромна!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/1/13 18:17

    е,е,17*49,тази ли умнотия успя да ти роди главата,че даже и го коментираш,да разберат всички,колко си "умен"...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/1/13 18:20

    Ужасно е! Мъчително е само като я гледаш! Не може да има по-точен символ на българската съдебна система от тази гротеска - разплуто, раздуто, бавно, самодоволно, задушаващо се, самоунищожаващо се, безпардонно, вредно, ненужно, ненаситно...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/1/13 19:00

    С ГЕНЕРАЛ ДЕЛОВ НЕ ХВАНА ДИКИШ СЕГА НАПРАВИХА УЙДУРМА С ОКТАЙ ЕНЕМЕ ПАК НЕ ХВАНА ДИКИШ ДПС Е В ПАНИКА ПРАВИ ГРЕШКА СЛЕД ГРЕШКА ИЗБОРИТЕ НАБЛИЖАВАТ ОЧАКВАИТЕ ОЩЕ ИЗНЕНАДИ"ГЕШКИ" ОТ СРАНА НА ДПС.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/1/13 19:21

    Всички да защетим това момче Октай.Той е жертва на политиката на ДПС която показа лицето си в участниците в линча спрямо Октай.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/2/13 00:18

      Brato parvo se nauchi da pishesh,sled tur razbrahme che si ot Dal,a posle nedey samo da prepisvash chujdi mneniya.izvinyavayte za bg to

      Изтриване
  8. Анонимен31/1/13 19:54

    to4no taka-vsi4ko e sindjir marka

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/1/13 19:54

    Стига си писал глупости? Да не би да си някой от гъзомийниците на доган. Не ти ли пука,че такива като тебе се оставят да ги правят на маймуни само,защото този дето им нарежда е турчин 150см.,а сега вече е малко по-висок,но същия българомразец.(става въпрос за доган и местан,ако не се сещате).

    ОтговорИзтриване
  10. Бай Шиле31/1/13 20:02

    Ти не разбрали,че всичко е разработка на военните и тайните служби? Момчето има чип. И му казват какво да прави. Тази приятелка му го е сложила. А тя не е тя,а той. Майор Желязков. Ахмаци. Нищо не разбира те. В Русия съм...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен31/1/13 20:17

    Ръководството на Европейския парламент е одобрило включването в програмата на сесията в Страсбург следващата седмица на темата за върховенството на закона в България, съобщиха за БТА източници от парламента.

    Точката е заложена в дневния ред за 6 февруари. Днес бе последният срок, в който това предложение на председателя на групата на Алианса на либералите и демократите в ЕП Ги Верхофстат можеше да бъде утвърдено или отхвърлено.

    Предложението имаше подкрепата на групата на социалистите и демократите.

    По-рано този месец Верхофстат съобщи, че предложението му е свързано с нападението срещу пожизнения почетен председател на ДПС Ахмед Доган. "Подобно нападение срещу председател на партия поставя по-широкия въпрос за състоянието на демокрацията в България", поясни тогава той.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен31/1/13 20:35

    анонимен 17:49 писаното от тебе е 100 процента вярно само с едно уточнение приятелката на Доган тост генералската дъщеря се казва ТАНЯ ЖЕЛЯЗКОВА.Дали случайно или не фамилията на тая жена също еЖЕЛЯЗКОВА.Виж сега Таня Желязкова-Мария Желязкова какво ще кажете за комбинацията.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен31/1/13 20:44

    Аз ли нещо не разбрах или тази жена лъже? Нали Октай е студент последна година в София. Как така са се разделили като го били приели да учи в София в ...началото на 2012 година? Взел е всичките 4 години за една ли, или дамата има бели петна в паметта си. А може и аз да не съм разбрал де, ама живо ме интересува каква е истината.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен31/1/13 21:04

    На това дердже докараха хората правителството безработицата всеки ден престелки убийства кражби не си сигурен по улицата това нормален живот ли е.А някоии гъзолижците до вчера лижеха на ДОГАН гъза сега се прехвзрлиха при Касим Дал той по висок е бил ха ха ха смотани турци има да Ви юркат и лашкат като сте тъпи трепете се това се иска от вас.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен31/1/13 21:29

    Разбрах те,че си от ДПС. А ти кой задник лижеш?

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен31/1/13 21:44

    тоя Октай избива комплекси за това че майка му се чука с един от АТАКА и родата на майка му се е отрекла от нея.Съжалявам момчето заради майка си се е побъркал момчето.

    ОтговорИзтриване
  17. шеф-диригент31/1/13 21:56

    АЗ съм пътрак от габрово ШЕФ - на младешкото каво ще ми направиш?

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен31/1/13 22:33

    Тази сутрн получих от щерка ми в САЩ “предупреждeние”, че е “хванат платен форумен драскач на ГЕРБ+Касим Дал”. Позачудих се на нелепото определение “хванат” (къде ли са го задържали…) и не по малко наивната комбинация на уж готов коментар, който трябвало само да изкопира без инструкцията как да звучал (как ли пък зазвучават по друг начин неща, които вече са написани?). Дори и да имаше нещо вярно в нескопосаната глупост, не схващах "новостта" на подобно действие, което по невинността си бледнее неимоверно пред явните измами, разиграващи се ежедневно пред очите ни. Напомних на щерката да не забравя, че в България Андрешковщината минава за добродетел, а губенето на чуждото време с упорито повтаряне на глупави постановки за омаскаряване на другите е любим прийом на точно определена партия.



    Още по-голямо беше учудването ми, когато малко по-късно в блога прочетох, че и други са били “предупредени” за “хванатият платен драскач на ГЕРБ+Касим Дал”. Което идва да покаже, че “предупреждението” e разпратено ОРГАНИЗИРАНО ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ, а не е резултат от наблюдателността на изпращача, както бях заблуден от мейла на щерка ми, която беше пропуснала да ми напише, че линка й е бил изпратен, а не е лично нейна находка.



    Случката веднага ми припомни, че тези дни се видях принуден да забраня коментарите в блога си заради неприятната прилепчивост на коментиращ, който зад претенцията за репресиран от комунистите ми е губил дни да опровергавам комунистическите му клевети в блога ми. Що за плюнка трябва да е човек, че да разчита на разсеяността на хората, за да се представи за политическия си противник, и да му припише собствените си отвратителни гадории?



    И такива плюнки искат да ме управляват???

    Истинският проблем за мен отдавна не е само в измамата и превръщането й в политика, с която честният човек бива оклеветяван като измамник, а загубата с години наред се нарича “печалба”. Защото, щом бабите и бандюгите били гласували за “убавото мумче” то значело, че измамите и клеветите му били напълно в реда на нещата, дори когато попадат под ударите на закона (щом имаме партия зад гърба, винаги можем да накараме феновете си да погазят правосъдието, като например, обявят неотложните реформи за корупция, а демокрацията за диктатура, даже свирепа диктатура, колко му е да се затръшкат едни партийни активисти, а поетичните натури да ги вземат за многострадални чада на народа?).



    Още по-големият проблем е, че същите организирани злостни клеветници и измамници нагнетяват общественото пространство с лъжите и клеветите си, за да “обосноват” нуждата от “СМЯНА НА СИСТЕМАТА”. Защото настоящата “СИСТЕМА”, която е повалила България е не друго, а ПРЕВЪРНАТАТА В ПОЛИТИКА АНДРЕШКОВЩИНА, целта на която е да потъне България в блатото. С тази идея се изчерпва цялата представа за политика на Андрешковците, а тактиката за осъществяването й са клеветите и омаскаряването на всичко читаво и годно, което би помогнало на България да излезе от блатото на Андрешковщината.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен31/1/13 22:49

    Toq ,Oktaj gospoda prydlyuvci Vi pokazva,che syvremennata mladej ne dava da q shibat tyj lesno,a pyk vie ste sviknali oshte ot Jivkovo vreme....ashkolsun na momcheto..pich e .kakvo napravi Dogan za horata na selo...oshte jiveqt vse edno sa predi 100 godini,a onq pomiqr si kara qhti ,shiba mladi korpeta i haka shotlanska rakiq...yeter artik uyanin,amada prost miletmisiz..
    avtor: /OVERUM/

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен1/2/13 00:07

    Към... 31/1/13 22:33

    Много моля,...престанете да копирате един и същ пост под всяка статия, във всички електронни издания. Няма смисъл. С тези дълги писания, ако смятате,че сте новатор и се взимате за интелегентен..грешите. Просто изморявате нас..коментиращите. Дълбоко се съмнявам някой да ви прочете. Съветвам ви да синтезирате копираният от вас текст и тогава да го публикувате. Да се свърши това тего...и най-после да сте прочетен.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен1/2/13 07:28

    до 00:18.тъпанар пиши за кой коментар става въпрос .

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен1/2/13 08:34

    Пътрак от Габрово, шеф диригента на МДПС в Черноочене, е лизач на Белла!

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен1/2/13 09:47

    Всички да подкрепим Октай.Това момче е символ на новото, никой вече не понася стари муцуни като Доган и Местан.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен1/2/13 09:57

    Kak toy e ubies po ocite mu lici ce e narkoman,huligan

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен1/2/13 10:36

    анонимен 09:47ще ми достави удоволствие да те подкрепя отзад или да подкрепя майка ти,съгласен ли си,какво ще кажеш??

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен1/2/13 11:38

    a be tazi da ne e ot nanovica myasa na kokardja

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен1/2/13 11:39

    Към 10:36 Нищожество бетонирано. 24г.Доган и кликата около него ти правят това което коментираш .Хубаво че има достойни хора като Октай , който иска да спаси и теб и майка ти .Трябва да му благодариш.

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен1/2/13 11:45

    a be tazi da ne e ot nanovica myasa na kokardja

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен1/2/13 13:04

    Октай, за какво ти беше да се занимаваш с доносника на ДС, вместо всяка вечер да спиш с тази хубавица и да й се наслаждаваш.Като излезнеш взимаш я тази хубавица и хоп в леглото и наваксаш пропуснатото.

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен1/2/13 17:40

    Октай е вербуван НС както Касим Дал.И двамата правят каквото им се казва.Така е драги който обича парите дава задника си.

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен1/2/13 18:57

    Доган е вербуван от офицерите на ДС за да донася за настроенията на турците.Донасял е под псевдонимите агент Ангелов, агент Сергей, агент Сава.Така човек като е мръсен и подъл доносник.

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен1/2/13 22:09

    Сега този Октай да стане женичка на някой си Ага в затвора и да види какво значи гьотверенлик

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен2/2/13 13:02

    ДО ТАМ ЛИ СТИГНА ТАЯ МАСТИЯ , С РЯЗАН ДА ТРЪГНЕ !

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен3/2/13 11:59

    bojeeee vsicki ste se pobirkali............

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.