„Гласувах с „Не" на референдума, защото смятам, че не трябва страната да се заробва със строеж на нова ядрена електроцентрала заради излъскване на имиджа на една политическа партия. Електроенергията, която произвежда България е достатъчна за нуждите ни. Средствата, които се отделиха за провеждането на референдума можеха да отидат за много по-важни неща. Винаги гласувам защото правото на глас е свещено за всеки един гражданин на страната".

Това обяви народният представител Цвета Караянчева след като упражни своя вот в секция №51 в сградата на кърджалийското СОУ „Петко Р. Славейков". По думите й областният управител е направил всичко възможно да се осигури нормално протичане на референдума.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/1/13 21:20

    ...Карачанчева на тъмно....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/1/13 21:22

    Bravo GERB, smelo napred!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/1/13 21:50

    Цвете, не обръщай внимание на злобарите, действай, както до сега, само си поогледай хората, умна си, ще усетиш двуличниците и интригантите, изолирай ги, ние те подкрепяме.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/1/13 22:54

    Цвета вече аут,алилуя,вижте резултатите

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/1/13 00:35

    Понеже Борисов е в депресия,е дал думата на Дянков.А Дянков не може да каже нищо по-умно от Борисов.
    Много ясно политолозите напомниха с колко % е избран Борисив за кмет/около 20/.А също сегашната кметица с още по малко. И то не при тези зимни условия.Управляващите спрегнаха цялата държавна машина. Мобилизираха хилядите си платени жърналисти които убеждават хората в безмислието на този референдум...В безмислието и пагубноста на проекта Белене. И въпреки тази отровна атмосфера и сурови зимни условия над 20% отидоха да изразят мнението си. А то е повече от 60% са за Белене.Сега ще се наслушаме на демагогия и грозно говорене. Вместо да се свият в ъгъла противниците на Герб и да стоят като наакани,те ще изкарват сега бялото 4ерно и 4ерното бяло. В цивилизованите държави загубилите поздравяват опонентите си...Да,но не и тук на Балканите

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/1/13 13:31

    Тоя на Цвета гайтанлията ли е?Разбрах,че г-жата е гласувала с "не",което ме накара да гласувам с "да".
    до 21:50
    Не съм на същото мнение.Колко време вече не разбра кои са двуличниците и интригантите.Когато разбере ще е много късно.А това какво показва според Вас?
    че е...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/1/13 13:37

    ЗАПОЧВА НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ГЕРБ !
    САМО НФСБ /НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ/ И ТВ. СКАТ ! ! !

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/1/13 14:58

    И ти кога пък стана такава специалистка,че по всички въпроси си много компетентна.Увеличихте си заплатите на гърба на целия мизерстващ народ.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен28/1/13 18:24

    Izlagaciq palna :)

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен28/1/13 18:25

    Нормално за губеща партия

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/1/13 10:00

    Една посредствена личност, с още по - елементарно мислене ....Глупоста на елементарните няма край. Затова им се вижда края!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.