Искаме биячите на Октай Енимехмедов да бъдат съдени – това заявиха фенове на нападателя на Ахмед Доган, които се събраха пред бившия Детмаг в центъра на Кърджали днес.
18 човека дойдоха на протеста.
Настояваме за справедливо правосъдие и за покушението срещу Доган, и за линчуването на Октай, заявиха протестиращите. Обръщение от името на групата направи компютърният инженер Еминали Тасим.
„Групата ни във Фейсбук е от 250 човека в Кърджалийско, от града Кърджали сме към 50 души. Заради снеговалежа не можахме да се съберем всички", поясниха организаторите на протеста.
 
Очаквайте подробности
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

30 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/1/13 11:40

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/1/13 11:43

    Съд за Октай. Съд и за ....... Кадир и ... ...... Исмаил, които биеха Октай, когато вече бе задържан. По-тъп от тези двамата е само циганинът Джамисет от пловдивския квартал "Столипиново".

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/1/13 11:48

    съд за биячите и лабут за тиа които ги защитават айде таман сте в КЖ овършейте ги едно хубаво съд и цялата етническа и незаконна партия ДПС !!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/1/13 11:49

    Брей, цели 18 човека, машала, евала, ашколсун, и не снега е пречка ако някой иска да направи нещо нищо не може да го спре, просто на хората не им се занимава с тъпотии, ако Октай го съдят за опит за убийство тогава да съдят и биячите, но щом сега го съдят за хулиганство дето ще получи най-много условна присъда няма за какво да закачат делегатите, едни хулигани набили друг хулиган който ги предизвикал, голяма работа станала хахахахахахахахахахахаха

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/1/13 11:51

    11.43 часа - сто пъти се каза - един човек се смята за задържан чак, когато има поставени белезници на ръцете, а такива нямаше, така че гледай си работата и не се бъркай в неща, с които не си наясно, капиш?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/1/13 12:08

    Нападателят срещу Ахмед Доган Октай Енимехмедов бил импотентен, пише в. Всеки ден.

    Според приятелката на 25-годишния студент от УАСГ той бил апатичен и въпреки че двамата излизали заедно над 20 пъти Октай нито веднъж не е поискал да правят секс. Енимехмедов дори е отклонявал отклонявал предложенията на 23-годишната си колежка от същия университет за интимни ласки, допълва вестникът. Студентът бил много консервативен и веднъж направил забележка на момичето, защото се появила с къса пола на тяхна среща.

    Едно от обясненията за липсата на мерак у бившия боксьор е, че той взимал анаболи. Неуспелият атентатор приемал хапчета за натрупване на мускулна маса, допълва изданието.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/1/13 12:15

    ами тогава да бием всички докато им се сложат белезници или докато дойде полиция. кажете бе амунджи? или не може да се примирите с мисълта че тези участвали в линча се изложиха тотално пред цяла европа и целият свят и се разбра що за демократична партия е ДПС и какви методи използват за саморазправа защитавайки доносници на бившата ДС ?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/1/13 12:18

    Vijte samo klipa , bulgarska partiq , a nikoi ne govori na rodniq si ezik. SRAMOTA!
    Uchenik ot Gimnaziq Hristo Botev.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/1/13 12:26

    настоявам за следствен експеримент Октай срещу биячите от ДПС.Дали няма да има легни стани ,прибежки припълзявания, кълбета кълбета.Чакам коментари.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/1/13 12:31

    12.15 часа: не съм амуджа, престанете вече веднага да определяте по няколко изречения етническия произход на човек. Тебе ще те питам, ако нападнат с пистолет да речем твой приятел, ти как би реагирал? Ще му удариш най-малко един тупаник и тогава ще викнеш полиция, или просто ще викнеш полиция и ще го пазиш от гнева на нападния си приятел. Има и други варианти на тази сценка, няма да ги изборявам. Факт е, че щом някой не е с белезници не се счита за задържан. Аз питам защо НСО оставиха само един да пази Октай и защо никой не се намеси да го опази. Всъщност, Бисеров, Местан и още един се опитваха да спрат достъпа до него. Иначе си прав само за едно - беше си излагация, и на Октай се изложи много яко, и биячите. Само че това е въпрос на морал, ако те си признаят, че са се изложили и прекалили това ще е достатъчно за мен, че са осъзнали грешката си. А последните думи от предългото ти изречение нямат никакъв смисъл. Приятен ден и по-малко злоба вкарвай, че ще направиш някой инсулт.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен26/1/13 12:35

    Октай- Председател на Общинския съвет

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен26/1/13 12:44

    oooo mnogo depesar tuka.uyandinizmi lan pezevenkler,sofra bitti galiba,oleceksiniz acliktan

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен26/1/13 12:45

    Майка ви да е...а и на 18 те души без вазалин

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен26/1/13 12:45

    Историята се повтаря. След "самоубийството" на Емин,Доган го нарече мъжка секретарка. Сега Енимехмедов бил импотентен. Нали турците били хора с голям морал? Е какво стана. Момичето гювендия,а той импотентен. А как щеше да се тълкува ако беше член на ДПС? Постъпи като истински мюсюлманин. Стига глупости! Въпросът е защо се стигна до това деяние? Коя е причината? Кой има интерес от това? Какви са мотивите?

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен26/1/13 12:53

    12:31 - Прав си. Ако някой извади пистолет на мой близък най-малко ще му дам един тупаник и след това ще извикам полиция. Аз обаче за разлика от делегатите на ДПС ще си понеса последствията след това. Не съм чул някой от въпросните да е бил подведен под отговорност.
    За справка за носената отговорност можеш да погледнеш какво пише в закона по въпросите на неизбежната отбрана и т.н.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен26/1/13 12:59

    do 12.18:
    svetovnite medii kazaha i pokazaha turskata partia dps i turski napadatel na pojiznenia i lider - samo myastoto na deistvieto e demokratichnata BG, poradi nevazmojnost da sastestvuva v TR ili drugade.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен26/1/13 13:03

    12:31. Прав си брато! Ама защо докато Бисеров и Местан го пазеха отпред,друг му свали гащите и се опита да му влезе отзад? Айде сега обяснявай,че нашите не били анадолци. Излагаме се пред чужденците.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен26/1/13 13:03

    Ужас нека има съд и за двете страни,не само за Октай макар че аз съм за НЕГО.Ония боклуци където се пишат за политици събрани от селата и не могат да кажат 5 думи на български кви политици са бе?Всеки може да удря когато другия е на земята стиска ли им ако не е съборен на земята да се бият тия мазни диваци без грам капка култура.ДНЕС ЕДИН от тия уж политици Сафер май се казва че може да не излезе от затвора защото може да се случи някава злополука с него в затвора какви са тия закани бе само в това дпс мога да ви кажа че Доган е по-умен всички други са събрани като овце без капка акъл и го следват и изпълняват нарежданията му.Не става дума за българи и турци от народа всички се разбираме идеално става за въпрос за ония лешове в парламента където се оядоха на ваш гръб а вие им вярвата сляпо ЯЗЪККККККККК за вас...

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен26/1/13 13:26

    I az sum za osujdane na biya4ite na Oktay,takiva sa depesarite natisk,poboishta i zaplahi nad tiya koito im se protivopostavi,vidq se ve4e istinskoto lice i na Dogan i na depese te rabotqt protiv turcite

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен26/1/13 13:34

    Всички наркомани приятели на октай се събраха пред детмаг,нима са само 12 човека наркоманите в кърджали останалите сигурно се лекуват в болницата за наркомани.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен26/1/13 13:37

    ОКТАЙ С ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен26/1/13 14:02

    DA , 12,08 PRAV SI CE E TA KIF, NO VCERA / SNOJTI / VIDYAH PRI MAYKA TI, PITAY NEYA , ILI GLEDAY VIV V. [CUK-CUK]

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен26/1/13 14:06

    За какъв морал говорите в дпс-за анадолски ли? Сега изясни ли ви се какво етническо и фанатизирано движение е дпс-не признава никой който не им върви по гайдата дори и да е турчин? Ако случайно съдят Октай за опит за убийство,то тогава трябва да съдят и всички прости биячи на дпс също за опит за убийство,защото тяхното беше по-явно,отколкото нападението над доган.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен26/1/13 14:23

    Проверка на социалните служби в Брюксел откри българи, живеещи в пълна мизерия

    Проверка на няколко социални служби и полицията в Брюксел е установила, че българи живеят при недопустими условия, съобщи вестник "Дерниер йор", цитиран от БТА.



    В репортажа от посещението на сграда в имигрантския квартал "Моленбек" е разказана история, която авторът посочва като пример за експлоатация на човешки същества. Сградата е съсобственост на Хасан Рахали, бивш журналист от местна телевизия и неговите братя.



    Рахали, подписал договори с наемателите, сред които и българите, е избран миналата есен за общински съветник от партията Социалисти и прогресивни - различни.



    При посещението си на място властите откриват отблъскваща гледка - асансьорът на сградата е изпочупен до такава степен, че дори подът е продънен. В помещението под стълбите откриват Никола - българин на 43 години, който живее с цялото си четиричленно семейство на няколко квадратни метра, без отопление и в нетърпима смрад. За наем той плаща 510 евро, плюс 70 евро битови сметки.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен26/1/13 14:35

    Ave prost moderator zashto ne mi publikuvash komentarite ili te e strah ot dps,podkrepqme Oktay i da vi iznasq i da ne vi iznasq,DPS e edna antiturska partia vidq mu se istinskoto lice

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен26/1/13 14:57

    Октай истински мъж,
    Биячите ,лизачи на ануса на агент Сава

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен26/1/13 15:24

    Биячите може да отърват съда само ако се съгласят на един мач с Октай както му казват / ек еке/ нека ги видим тези бабаити тогава колко им стиска

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен26/1/13 15:36

    Iskam напусна тази мрад булария - турче съм. ама искам да сим дойче человек.писна ми. , не владеъйа турче и не владйе българиче, и не исамка .сергеъ доганнъъъ местанннн юсуфуффф исмаиллл инбрахим сашкаааа . ни немам пари. имам евроо многооо . давам месооо

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен26/1/13 15:47

    Ха ха ха на какъв език говореше нямали преводач за тия младежи товали са хората дето дигат толкова патъртия, поткрепящи я се скийте и не се излагате.По добре хванете пътя при Ердоган там Ви е спасението но и те няма да Ви приемат нито на турски можете да говорите нито на български неграмотни такива.

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен26/1/13 16:36

    ЕВРОПЕЙСКА ДКРП.. Разгласете имената на биячите и снимките им на стълбищата където живеят някои от тях са опасни за обществото, да им се направи психо преглед и да им се отнеме разрешителното за оръжие.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.