Октай се прави на луд, обръща се към съдии с „Уважаеми народни представители"
 
Нападателят на Ахмед Доган - Октай Енимехмедов, остава под стража. Това реши състав на Софийския районен съд, който не уважи желанието на Енимехмедов да бъде пуснат под домашен арест.
Енимехмехедов няма право повече на обжалване.
Пред съда той се обърна с думите: "Уважаеми народни представители, за мен сте такива, защото в края на решението си казвате „В името на народа". Живеем в демократична страна, в която всеки има правото да изказва своето мнение. Не смятам, че съм заплаха за обществото и нямам намерение да извършвам друго престъпление. Ако мярката ми бъде изменена в домашен арест, това ще бъде добре за моето развитие, защото ще мога да се подготвям и да завърша образованието си. Относно деянието ми, различните култури налагат различни ценности. Вярвам в бъдещето на България, нищо, че сме малка държава, това не ни пречи да бъдем най-добри".
На влизане в съда Октай бе посрещнат с аплодисменти от фенове.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/1/13 13:52

    И тоя капут смята, че изразяването на мнение трябва да става с пистолет в ръката. А още по-жалко е, че му ръкопляскат.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/1/13 13:55

    Май вече са му дали акъл да се прави на луд. Или пък се опитва да остроумничи. Другият път може и да запее. Митко Пайнера може да му издаде албум. И без това гейовете в чалгата са все чернилки и има дефицит на бели г....е

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/1/13 13:59

    До: 29/1/13 13:52 - коментар 1 :
    Ами, хайде тогава ти кат' си презерватив покажи как трябва, при положени, че богоизбраните в парламента не чуват?! А?
    Да, може и да не е постъпил правилно, но все пак той направи нещо, за да разберат ония мухльовци, че не са недосегаеми! Ти можеш ли да направиш и 1% от това, което той направи, т.е. да покажеш на парламентарните пиявици, че са недосегаеми?!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/1/13 14:13

    3 000 000 е хонорара на Октай, затова което стори! А вие си злобейте, жалки активистчета! Човека ще лежи макс 9-10 месеца после както се пее в песента "Стягам багажа и ДИМ да ме няма"!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/1/13 14:27

    за анонимен 13.59 часа голЕм адвокат се извъди ти на тоя бургаски блондин бе, като не знае как да се обърне към съдиите да не си отваря устата, ама е по-добре за него да се прави на шашав и да излезе бързичко навън.Това че "богоизбраните" не чуват, не е проблем на българския съд.Недей бърка двата щата.
    Аз съм пацифист, не смятам, че някой с оръжие в ръка трябва да бъде аплодиран и да се превръща в национален герой. А по принцип всеки един политик може да бъде застрелян без никакъв зор, срещу съответна сума, едва ли някой се смята за недосегаем. Ако тоя бунак му беше лепнал два шамала на Доган щеше да заслужи моето уважение, но сега е просто престъпник и то доказан и с предишни присъди. Боготворете си го щом искате, по това се съди колко му е акъла на някой. Аре, със здраве.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/1/13 14:45

    Vsi4ki sadii sa komunisti ,do edin trqbva da budat smeneni,ne vijdateli kakvi smeshni prisadi davat,a Oktay e edin pi4 az drug ne vidam taka publi4no da protestira kato nego,daje i az sigurno nqmashe da moga

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/1/13 14:50

    blagodarrim na Oktay ot imeto izselnicheskkata grupa BALGOC.....saygilarimizi iiletiyoruz burada ....ti si kato Vasil Levski ..bllagodaria

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/1/13 15:01

    Аз 2 пъти ще си режа хуя ако атентата не е подготвен от тайните служби а тоя боклук е бил много лесна плячка за тайните служби защото е наркоман и побойник,те просто без много зор са го оплели в мрежите си.

    ОтговорИзтриване
  9. Бай Шиле29/1/13 15:38

    Прав си! Всичко е разработка на военните и тайните служби. В Русия съм....

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/1/13 15:55

    Октай--вътрешен министър

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/1/13 17:05

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен29/1/13 17:09

    Браво 13:59 омръзна им на хората.никой не чува народа.само с шамари не става май мирния ни преход е причина за това 20г.да не сме се реформирали дори на 20%. Нема такава държава нема.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен29/1/13 17:27

    тоя изрод да ви ...мамата тогава..дупелизачи..тоя си е пълен терорист

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен29/1/13 22:26

    Колко са жалки дето са аплодирали един терорист всеки който го аплодира това покаъва недораслото му положение липсват им пирвите 7 години.На всеки гражданин може да му се случи това погледнете днес какво се случи ами вчера къде е гарнцията за утре.Най добре охранявания човек това му се случи помислете за нормалния човек колко е зашитен.Затуй има една турска поговорка недей се смее на съседа утре теб може да те сполети

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен30/1/13 14:20

    zajto horata na dogan kradiyaha 23 godini nijto neim praviyat a tova momche iskat da go sidiyat zatova che ne ubil dogan toy ne e iskal

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.