Досегашният директор на театъра в Кърджали Пламен Панев е почти сигурен победител в конкурса на културното министерство и ще ръководи „Димитър Димов" още 4 години. Това довериха за 24rodopi източници от ведомството, ръководено от Вежди Рашидов.
Както вече писахме, трима подадоха документи - Пламен Панев, Владимир Бурилков и Димо Димов, а последният етап е в понеделник. Тогава тримата трябва да защитят пред 7-членна комисия концепциите си за развитието на театъра.
Панев работи в екип с бившия директор на театъра Димитър Игнатов, който пък е близък с Вежди Рашидов. Игнатов изигра ключова роля при закриването на турския театър "Кадрие Лятифова".
На снимката: Панев (вдясно) и Игнатов
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/2/13 21:36

    Да има някой, който да не знае изхода от конкурса?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/2/13 23:19

    Мъжката любов е голяма работа.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/2/13 23:54

    Единият беше 20г. директор,сега на другият е ред на направи няколко петилетки стаж като шеф.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/2/13 08:07

    Конкурсите се правят, за да влезнат или останат "нашите" хора! Аз лично смятам, че конкурсите за работа/ независимо каква е тя/, са си пъъъъъълна пародия! Ако се решават тестове, то те се знаят предварително от "нашите" хора, които са се постарали да си назубрят отговорчетата, защото капацитет нямат, за да се изложат на риск, да си ги попълнят без да ги имат предварително! Ако е физическа подготовка им се завишават показателите, ако е интервю им се задават въпроси, на които и децата от 2 клас знаят отговорите или пак им се казва какви ще са те, за да се подготвят!
    П.П.: Който е кандидатствал за работа с обявен конкурс /най-вече за държавана работа/ знае за какво говоря!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/2/13 08:38

    Всички конкурси в България са нагласени. Да се чудиш на акъла на акъла на единия от тримата, на какво разчита. Конкурсът е за Панев, а един е човек на Панев, но играе просто за участието и за заблуда на третия.
    Направете си труда и ще разберете, че за другите театри в страната има по един кандидат. Хората на са балами.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/2/13 09:12

    Ушев- директор на театъра

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/2/13 11:41

    Kемал Директор на театъра,поне ще вади ушна кал и ще забавлява хората с нещо смислено.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/2/13 17:04

    ЗАЩО ? НЯМАШЕ ЛИ ДРУГИ КАНДИДАТ-ПЕДЕРАСИ ЗА КОНКУРСА ?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/2/13 20:59

    СЕГА ДВАМАТА ЩЕ ИЗИГРАЯТ КЛЮЧОВА РОЛЯ В ЗАКРИВАНЕТО И НА БЪЛГАРСКИЯТ ТЕАТЪР! СТОЙ ТА ГЛЕДАЙ!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/2/13 21:11

    БСП СЕ СТЯГА ЗА ИЗБОРИ!СЛАГАТ СВОИ ХОРА КЪДЕТО Е ВЪЗМОЖНО И РАЗЧИТАТ НА КОРПОРАТИВНИЯ ВОТ!ТАКИВА СА УКАЗАНИЯТА НА ДРУГАРЯ СТАНИШЕВ! И ВСИЧКО ТОВА В МАНДАТА НА ГЕРБ!!! БРАВО ВЕЖДИЧКА!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.