„Мръсни номера", които си правеха дни преди националната конференция на ДПС партийните лагери край Арда, станаха причина включването на още един кърджалиец във „върха на ДПС" да бъде отложено за времето след парламентарните избори. Това разкриха за 24rodopi източници от централата.
Досега Ахмед Доган имаше 5-ма заместници, а новият лидер Лютви Местан, въпреки препоръките на стария лидер да даде път на още хора от Кърджали, остана с 4-ма. В Централното оперативно бюро пък влезе само Исмет Исмаил от кърджалийското село Скалище. Землякът на емблематичния бивш областен лидер на ДПС Мехмед Ходжа ще отговаря за изселниците.
Местан бил готов да посочи на заседанието на ЦС на ДПС, състояло се на 8 февруари, имената на 5-ти зам.-председател и още хора от Кърджалийско в ЦОБ, но бил шокиран от „кърджалийските мръсни номера".
„Идва една делегация от Кърджали, която предлага един човек за член на ЦОБ. Часове по-късно в централата пристигат други, които са категорично против номинацията", разказаха служители от централата.
В един от дните преди заседанието на ЦС, Местан трябвало да приеме 30 делегации от страната във връзка с номинациите за ЦОБ. Две от групите били от Кърджали и Черноочене. Хасковлии пък настоявали Юнал Лютви да си подаде оставката като зам.-председател на ПГ на ДПС и като член на ЦОБ.
Кърджалийци в ЦС на ДПС:
Председател - Лютви Ахмед Местан;
Област Кърджали:
Бахри Реджеб Юмер
Байрам Юзкан Байрам
Ремзи Дурмуш Осман
Неджми Ниязи Али
Юнал Тасим Тасим
Ердинч Исмаил Хайрула
Хюсеин Хюсеин Мустафа
Изет Изет Шабан
Бедрие Яшар Газиюмер
От квотата на Младежкото ДПС:
Айхан Ахмед Етем
От квотата на председателя на ДПС:
Салиха Хакиф Емин
Мукаддес Юсуф Налбант
Айдън Ариф Осман
Акиф Мехмед Акиф
Ерджан Юмер Фърънджъ
Мухаррем Наим Мухаррем
Ресми Мехмед Мурад
Сали Бекир Рамадан
Себихан Керим Мехмед
Хасан Азис Исмаил
От София:
Едиз Баязидов Саидов, областен лидер на МДПС
От Турция:
Исмет Исмаил Исмаил
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/2/13 20:18

    Vsichki te sa boklutzi

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/2/13 20:35

    kam 20.18.Zashto im zavijdash be

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/2/13 20:44

    BREEEEEEEEEY, TA TAKOVO NEJTO PRI - TATOVO VREME NYAMAJE, KAKVO PRAVYAT TIYA AGENTI- MAY JTE VIZTANOVYAT CLEN [PIRVI] V NRBILGARIYA? E BASI KOMUNISTICESKIYA SROY ? A I IMAT OTGOVORNIK ZA TURTSIYA/ A BE KOY JTE SLUJA TAKIVI AGENTI , NE MI E YASNO>HAYDI GULE- GULE OT VLASTA??????????????

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/2/13 20:52

    MNOGO HUBAVO--- TE SA VIV DIRJAVNIYA SIVET, A KIDE SA POLIDBURO NA [DS]-? HAAAAAAHAAAHA?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/2/13 21:26

    Всички знаят кой искаше да влезне, но неговия съгражданин го прецака,сега и депутат няма да стане.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/2/13 22:03

    Знае се разбира се, който винаги говореше за квота на а....те. самозабрави се този боклук смята, че само а...ите имат право на квота а малата кво да кажем даваме над 3000 гласа а никой не дава квота това е ДПС

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/2/13 22:08

    Da jivee Turskata komunisticheska partiya na Balgarskite sotsialisti. Ura drugari! Napred drugari! Yurush na maslinite osht, osht vnimatelno s prosoto...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/2/13 23:07

    Неджми да се готви, младите идват и не търпят двуличници!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен11/2/13 23:11

    Неджми и неговите лакеи начело с Мухарем да се готвят, Местан трябва да каже до тук с некадърниците

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен11/2/13 23:29

    11/2/13 21:26
    бравооооооооооооооооооо

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен11/2/13 23:37

    Хасан изпълнявй решението на партията, остранявй ги от Общинската Администрация тия общинари:
    1.Орхан Кадиров
    2.Фахри Хасан
    3.Юсеин Раим
    4.Кера Станчева
    Всеки изминал ден се отнася за тебе една голяма нула "0".

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен12/2/13 09:11

    Къде пак се натискал Неджми

    ОтговорИзтриване
  13. Марин12/2/13 09:21

    Какви права и свободи? Какъв нов лидер? Нека Местан отговори на въпроса защо е в коалиция с БСП и защо семейството му е основен възродител на хората от Груево и Домостроителен комбинат за Възродителния процес. Колко и какви са му имотите в Момчилград. ДПС ще продължи да работи за просперитета му. Вие овце ли сте или още шилета? – или само избирателите Ви са такива. Накрая нека отговори на въпроса е ли годен генерал Делов за почетен гражданин на Кърджали и ако не защо? Защо Ботев и Левски се почитат а г-л Делов не? ДПС партия на Българските турци ли е или не? Какво е правел г-н Местан като агент на ДС? – нека каже жертвите си от онова време. Това което се случва с бунта на младите от ДПС Кърджали е хубаво. Точно те ще видят сметката на тези крадливи червени идиоти не от ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен12/2/13 09:35

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  15. мусти12/2/13 09:51

    OДо 23.37 На кого си обещал тези места
    накрая ще вземете и на изборите голяма 0

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен12/2/13 14:45

    Ало, редакцията! Колкото и да премахвате коментарите, колкото и да не ги публикувате и колкото да ви е терсине, ДПС-то си отива лека полека! След това ще ви видим! А разплата ще има, бъдете сигурни!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен12/2/13 15:02

    PITAM- VIPROS; ZAJTO PREZ 1997G. ,DPS i BSP NE ISKAHA OTVARYANETO NA DOSIETATA NA [DS]. ? NIYE ZNAEM, NO VSE PAK - NIYE OT [BALGQC, I DR. ORGANIZATSII] ISKAME DA KOMENTIRATE, ZAJTOTO IDVA IZBORI- DA NE SE OKAJE OTGOVORNIKA[ISMAIL] DA NE OSTANE S EDIN GLAS OT TURTSIYA, MAY KATO GLEDAM TAKA JTE STANE. GLEDAM VSIGKI IZSELNITSI SA BESENI KATO OKTAY[ GEROYAT NA AGENT [SAVA], I MAY JTE STANE NA TSYALATA VI POLITBURO- ZAEDNO S IZPILKOMA VI ? PISAL CLEN OT [BALGQC].

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен12/2/13 15:23

    Аз пък питам изселническите организации,сега ли научихте,че ДПС-елита са доносници на ДС? Защо досега гласувахте за тях? Какво се промени от няколко месеца? Да не би аз да пращах автобусите от Турция?

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен12/2/13 16:50

    stari boklutsi ,mladi namali v tova dupese laynari...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.