Писмото, в което имамите се призовават да гласуват за партията на Касим Дал, е фалшиво. Това обявиха от Главно мюфтийство по повод разпространяването на листовката в джамии и месчити.

Подправен е подписът на главния мюфтия, пише Ажанс Бг.  

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

21 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/3/13 18:43

    С това писмо и без това писмо пак ще гласуваме за партията на Касим Дал, а не за доносниците на ДС в ДПС !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/3/13 19:59

    Юдеомасонът Доган държи турците в подчинение! Не гласувайте повече за мафиотското ДПС!

    ОтговорИзтриване
  3. Мюфтията на Кърджали7/3/13 20:09

    Разбира се, че ще гласуваме за Касим Дал! Та този Доган ни е продавал и предавал! Аллах белясънъ верир, иншаллах!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/3/13 21:04

    Nahıt ı tı lı se predade na K.Dal be Dallama.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/3/13 22:21

    Tozi e 4ovek na volen ahmed i DS iskate li dokumentni dokazatelsva

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/3/13 00:28

    tozi da kaje kak e kupil ka6ta v kavala

    ОтговорИзтриване
  7. Марин8/3/13 09:04

    Това е нормално и да не е фалшиво, предвид алкохолните изпълнения на Доган и всички терористични методи /подкрепата на терористите от възродителния процес с откриването на паметна плоча за тях в Бургаско, убиството на двамата депутати от ДПС, Ахмед Емин и Свилен Капсъзов, Пластмасовото пистолетче в НДК, и т.н/ за укрепване на власта си в партията си и държавата. Не на последно място е и етническото напрежение което сее в смесените райони граничещо с тероризиреане на нетурското население в тези райони. Нормално е мюсюлманската общност да се разграничи от подобна организация.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/3/13 09:07

    Аз не подкрепям Дал, защото той няма моралното право да иска да гласуват за него защото беше Ни подвел веднъж с Мария Капон и Б.Булката,понеже докато беше зам.председател около 15 години мълчеше като риба и си гледаше келепира.Чак когато му отнеха поста, тогава стана "голям демократ".

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/3/13 09:08

    Касим Дал прибираше от разни фирми пари, а сега се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. С Б.Борисов коалиция и на власт пак.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/3/13 09:09

    Кадим Дал най-много милее за паричките...... Обича той най -много да взема, затова по му приляга да е Взел ама НЕДал. Повече от парите обича само малцовото уиски от по 100 лева... Аха още една причина да обича паричките... Подлога на Бойко Борисов. Обича да се вре у властта.... заради паричките...:)

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/3/13 09:10

    Касим Дал се надява на Борисов на изборите сателитната партия, нали всичката над 400 тежката машини работи при Б“Борисов нон стоп елате по нашия край да видите на Касим Дал машинте дали има лъжа а народът сиромах нинесини сиктим.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/3/13 09:11

    Нали Касим Дал ни подвете миналата година как ни излъга с Мария Капон и Б.Булката къде отидоха гласовете ами сега пак тръгнал да ни лъже .

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/3/13 09:13

    Касим Дал нали беше плътно до Ахмед Доган ,защо той нищо не направил за турците сега ли се сети за турците след като го изгониха от партията с свои кражби и комисиони че мисли само за своя джоб.ДПС не е само турска партия тя обхваща цяла общност всички Български граждани.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен8/3/13 09:20

    Солидно имотно състояние е придобил синът на Касим Дал Исмаил, докато ДПС беше два мандата в управлението на страната.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен8/3/13 09:20

    На 21 г. синът на Касим Дал взел 9 имота, докато татко е на власт.Солидно имотно състояние е придобил синът на Касим Дал Исмаил, докато ДПС беше два мандата в управлението на страната.

    Бившият втори в движението бе изключен миналата година заради отправени персонални критики към лидера Ахмед Доган. Дал учреди неотдавна своя формация - "Народна партия свобода и достойнство", и стана един от петимата зам.-председателите.
    Едва 21-годишен, по времето на кабинета на НДСВ, неговият син Исмаил Дал се е уредил с множество имоти в столицата, показва справка от Имотния регистър. Затова са му помогн

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен8/3/13 09:21

    Син на зам.-председател на ДПС бърка бетон
    Синът на Касим Дал – Исмаил е съдружник във фирма, която произвежда бетонови и варови разтвори, установи проверка на БГНЕС в съдебно-правните регистри. 26-годишният Исмаил Дал притежава 25 процента от фирмата, намираща се във варненското село Тополи.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен8/3/13 09:22

    СИНЪТ НА КАСИМ ДАЛ ЗАЖИВЯ С ЖЕНАТА НА АХМЕД ЕМИН!


    Синът на заместник-председателя на Движението за права и свободи Касим Дал – Исмаил приюти вдовицата на Ахмед Емин, чува се от сараите на Доган. Наречената му връзка била наложена от баща му да приютят бедната и изстрадала жена, а според повечето външни познавачи, да й запушат устата. Към днешна дата съпругата на умрелия в сараите на Сокола политик, заедно с децата му са настанени в луксозния апартамент на Исмаил Дал в дипломатически комплекс в София. Той изобщо не е познат на обществеността, но от негови близки разбрахме, че се занимавал

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен8/3/13 09:22

    СИНЪТ НА КАСИМ ДАЛ ЗАЖИВЯ С ЖЕНАТА НА АХМЕД ЕМИН! Той изобщо не е познат на обществеността, но от негови близки разбрахме, че се занимавал с бизнес и бил познат в средите си като изключителен женкар. Явно целта на баща му била не само да намери начин да усмири очернената жена на Емин, но и да върже здраво сина си в хралупата, шегуват се наши колеги.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен8/3/13 09:23

    От Касим дал можеш д очакваш всичко навремето най големия рекетор беше

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен8/3/13 09:40

    Вече нито една изселническа организация не подкрепя Касим Дал

    Партията на Касим Дал остана без подкрепата на нито една изселническа организация в Турция. Лидерът на изселническото дружество BAHAD Ешреф Кахраман обяви, че се отказва да подкрепя Касим Дал.

    Очаквахме създадената от Касим Дал и оглавявана от депутата Корман Исмаилов Народна партия „Свобода и достойнство“ да бъде различна, каквито бяха обещанията. Голяма група изселници от Бурса специално бе дошла за учредителното събрание на партията в НДК в София. Всъщност голяма част от хората в залата бяха от Турция. Касим Дал дори не е благодарил на тези хора.

    Не може да говориш постоянно за промяна, а да не намериш време да размениш няколко думи с тези хора. Бях възпрепятстван и не можах да пътувам до София. Касим Дал по-късно се обади да се извини, но вече е късно, каза за Кахраман.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен8/3/13 12:57

    Партията ДПС може да започне да работи за елекстората си само и само ако има вътрешна революционна протестна чистка на беовете и чорбаджиите от САРАИТЕ.,иначе АЛЛАХ да ви е на помощ.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.