До 25 март областната организация на ДПС в Кърджали ще предаде в централата над 20 имена на кандидат-депутати. Както вече 24rodopi писа, всеки общински съвет може да посочва до три имена за депутати. Централният съвет на ДПС реши лидерът Лютви Местан да бъде и шеф на предизборния щаб.
От Кърджали в екипа влизат още Бахри Юмер, Ремзи Осман, Салиха Емин, Исмет Исмаил и Айхан Етем.
Областният лидер на ДПС Бахри Юмер отрече да е отписвал имена на досегашни депутати от листата, както писа столична агенция.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/3/13 17:12

    Ремзи Осман трябва да е водач на листата.А Лютви Местан като национално отговорен политик да е водач на листата в София.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/3/13 17:13

    Ако не се направи мн.внимателен подбор на кандидатите тази година ще има дръвче за ДПС
    /Кандидати от рода на ненаситните/.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/3/13 17:42

    dolu dps.vsi4ki deputati ob6tinski savetnici ot dps sa za zatvora tova sa biv6i komunisti koeto sa draznili horata v vazroditelnia proces na4elo s raif mustafa.mapusa hepiniz millete sizden hayir yok.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/3/13 18:05

    Ремзи Осран като потъмнее малко, страхува! Да не го оставите вънка момченцето! Че кой освен вас самите ще гласува вече за ДПС бе, неграмотни дрисльовци!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/3/13 18:23

    Ремзи Осман,ако е в листата,моето семейство няма да гласуват на ДПС.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/3/13 18:27

    Ремзи Осман-п.е.н.с.и.о.н.е.р

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/3/13 19:04

    Депутатите от ДПС
    1.Муци Макси Родригез(от квотата на братята)
    2.Ремзи Осман(от квотата на турските националисти)
    3.Мюмюн генерал(от квотата на Сейфи Неджиб)
    4.Селяттин бръснаря(от квотата на Маалата)
    5.Аамет от Възрожденци(защото познава 4000 души)

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/3/13 19:14

    aminisiktimin hirsizlariya ananizi sikem cinsinizi sikem Remzi osman

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен14/3/13 23:07

    Това е караят на началото на ДПС.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен15/3/13 03:06

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен15/3/13 08:38

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен15/3/13 08:58

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен15/3/13 09:44

    NOVİ İMENA İSKAME İNAÇE NYAMA DA GLASUVAME STİGA TOLKOVA STE YALİ

    ОтговорИзтриване
  14. Марин15/3/13 09:47

    Каквото и да коментирате всичко в тази партия е мафия и то каква? Питам Ви кой повдигна въпроса за субсидиране на тютюна в региона 20 години след като ДПС ползват гласовете на тютюнопроизводителите. От тук нататък за тях ще има субсидии. Кой се опитва всячески да пречи на откриване на работни места и се крие зад еколозите. Визирам Крумовград. Там еколози са коалицията ДПС - местната кметица и БСП - Михалевски. В Кърджали е същото. Колко хора в близкото минало работиха в рудниците и преработването на суровините от тях. Днес въпросните по горе еколози смачкаха тези работни места и продължават да дърпат към дъното местното население. Новите работни места които назначават кметовете по общините /по 300-400 работни места в община/ отново са дело на ГЕРБ. Защото при тях бяха спрени еврофондовете бяха спрени. Виовни са ГЕРБ единственно за социалната политика и тук. Не бяха сменени директорите на социални грижи и Бюрата по труда, от там следават и всичките проблеми. Мисля, че така е в цялата страна. Погледнете директорите на тези институции въртят се, мазнят се, опитват се да угодят на хората от ГЕРБ в същото време търчат при общинските лидери на ДПС и Бахри Юмер. А има и такива които са на Багдасаров. Нека от ГЕРБ погледнат тези си грешки! Те са ги видяли но вече е късно. Но за мен лично не е трудно да избера за кой да гласувам. Едно е ясно че мажолитарните камдидати за парламента са мит. Но нека преди ДПС да излязат за предизборна кампания, да се подложи Доган на детектора на лъжата и да отговари на въпросите има ли нещо общо със смъртта на депутатите от ДПС Ахмед Емин и Свилен Касъзов? Има ли нещо общо с атентаторите от Възродителния процес. А новия лидер Местан да декларира имотите си в Момчилград и да публикува декларацията си в пресата. Да не забравяме, че той има и близки които са собственици на голяма част от имотите му там. Така че в тази партия всичко е един голям батак.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен15/3/13 09:56

    DO 17/20--- BRAVO za mnenieto ti, no edna grejka agentite za naroden sid crez obesvane? kakiv deputat jte stane agentPAVEL, SAVA, SIDER, ili tsiganina -HASAN HADJIHASAN- OT B. TIRNOVO? ili yunal lutvi[ sider] .PROSTO VECE NYAMA KAK VSICKI MUSLUMANI DA DADEM UROK NA TIYA DONOSNITSI OT VIZR. PROTSES? RIKA -ZARIRA ZA [NPSD] VSICKI OT TURTSIYA SLED NAS-NIE OT TAM IDVAME- GOTOVI SA KORDINATSIITE - 2/ MESTA SAMO OT KIRDJALI?

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен15/3/13 10:10

    Ако на изборите пак гласуват за Кухата Тиква, българите ще докажат колко глупав народ са!!!!
    Не ви е виновно нито Доган нито ДПС.Нали Боко го избрахте за да ви спаси от турците !!!А какво излезе!!!Осра се и избяга от същия този народ ,който го избра!!!Боко е най големия крадец на прехода.Започна от мутра,бодигард,гл.секретар,кмет,премиер......БУДА!!!!БУДАЛИ!!!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен15/3/13 18:33

    za 10/110--- jte kaja edno; GERB li vinoven za donosnitsite ot vizroditelniya protses, ibrikci jte kaja edno -- tiya AGENTI ZNAEJLI KAKVO SA NAPRAVILI PO TOVA VREME- pitay na mayka si- tya jte ti kaje ? amsalak ?

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен15/3/13 19:40

    AKO REMZI OSMAN NE V LISTATA NEMOJE DA SPELQT 5 OT 5

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.