След като председателят на Народното събрание Цецка Цачева и вицепремиерът в оставка Цветан Цветанов признаха, че голямата грешка на ГЕРБ са били ниските доходи на населението и натискът върху средния и малък бизнес в България, и депутатът Димчо Михалевски срази с цифри бившия министър Симеон Дянков.
Тежките дни за България тепърва предстоят, страната се нуждае от правителство на спешните реформи, което няма да бъде в симбиоза с олигарсите и няма да жертва народа, заяви в интервю за софийска медия депутатът от коалиция за България и бивш зам.-министър на регионалното развитие Димчо Михалевски. Според него кабинетът в оставка коства над 9 млрд. лева, от 4 млрд. няма и следа. Така след предсрочните парламентарни избори страната ще трябва да възкръсва не от нулата, а от минуса, каза той.
„В момента фискалният резерв е 4 млрд. лева, а новите взети заеми на консолидирана основа за държавния дълг са 4,4 млрд. лева. Т.е. в момента фискалният резерв, в сравнение с това, което Борисов наследи, е минус 400 млн. лева. Тройната коалиция го остави на 7,7 млрд. лева, плюс-минус 400 млн., което значи, че от фискалния резерв са изядени 8,1 млрд. лева. От държавните предприятия пък са изтеглени 1 млрд. лева извънредни дивиденти дори за неразпределени печалби за последните 20 г.", посочи Михалевски.
Според депутата излиза, че ГЕРБ коства на държавата 9 млрд. и 100 млн. лева. „Това означава, че 4 г. сме яли резерви за сметка на натрупани отпреди пари и за сметка на поети огромни задължения над 4,4 млрд. лева, които завещаваме на следващите правителства. Дори тезата на Борисов, че той плащал високите пенсии, решени от Станишев, не е вярна, защото пенсиите са платени с резервите отпреди и с дълговете занапред. Толкова ли беше зле положението, че да стигнем дотук? Отговорът е не, не беше, независимо от световната криза. Защото държавата имаше работеща икономика, имаше резерви и дори в тази ситуация се събираха повече данъци, индексираха се доходи", подчерта Михалевски.
Той направи сравнение на харчовете по показателя разходи за крайно потребление и облагането им с ДДС. „Като сравним данните – 153 млрд. лева са били за 3 г. при Станишев, събрани са близо 20 млрд. лева,, докато при Борисов заедно с инфлацията крайното потребление е 174 млрд. лева, а събраните средства са пак 20 млрд. лева. Т.е. едни 4 млрд. ги няма, а те трябваше да влязат в бюджета, както и още едни 2 млрд. от увеличените акцизи. Изводът е, че за пръв път имахме правителство, което крадеше приходите на държавата, не комисиони и рекет, а приходите директно се отклоняваха", заяви депутатът. Според него с тези 2 млрд. годишно правителството спокойно е можело да индексира доходите и да захрани капиталовите разходи. „А капиталовите разходи са тотално пробити – при Станишев бяха 14 млрд. лева, а при Борисов ще бъдат не повече от 11 млрд. лева. Излиза така, че ако го няма рекетът, натискът върху малките и средните предприятия ежедневно, и ако не се отклоняват приходите, държавата има ресурси при повече свобода на икономическата активност да се стабилизира. Но затова ще трябват много болезнени реформи като рязане на парите за някои структури, буквално източващи държавата и пренасочването им към продуктивни разходи за разкриване на работни места", каза той.
Помолен да коментира препоръката на еврокомисаря Кристалина Георгиева да бъде изтеглен 1 млрд. заем за стимулиране на бизнеса, Михалевски я определи като напълно приложима технология, но не безусловно. Според него ако няма реформи и орязване на средствата в определени държавни структури, „този заем ще бъде едно безумно изливане на вода в пясъка". Той припомни, че по времето на кабинета на Иван Костов държавният дълг е бил 120% от БВП, при Царя – 40%, при Станишев – под 14%, а в края на миналата година се е покачил до 19%. „Решение за нов заем би било оправдано, но само при спешни реформи, които ние сами да си направим, а не да викаме МВФ, който само ще ореже доходите и пенсиите. Може да се изтегли дългосрочен заем, но с много ясен консенсус къде се насочват парите за продуктивни разходи, които да задвижат процесите у нас и след 2-3 г. да имаме визия за резултатите. Впрочем, предлагам Кристалина много да не говори сега, защото ни докара един корифей от Вашингтон и видяхме какво стана", уточни Михалевски.
За участието на гражданите пряко във властта и за собствения им контрол върху решенията на структурите й депутатът подчерта, че всички закони в момента дават формите за обществен контрол, но държавата не ги изпълнява. „И в момента, в който гражданинът влезе във властта, той вече не е такъв, той е политик. Гражданите трябва да разберат, че участието във властта е поемане на отговорности и оценка после на избори. Ако те си въобразяват, че без избори могат да влязат във властта, значи нямат легитимност", каза той. Михалевски определи като напълно логични протестите срещу енерго-монополите. „Капката, която преля търпението, бяха сметките за тока и то напълно логично, защото имаше непремерени действия от страна на ЕРП-тата. Те трябваше да покрият загуби, натрупани миналата година заради неграмотното и глупаво смятане на ДКЕВР и правителството. Цената на тока трябваше да се увеличава не толкова заради фотоволтаиците, те бяха само единият елемент, а заради това, че Дянков обезкърви НЕК и БЕХ с изтеглените над 650 млн. лева от енергийните държавни предприятия и ги постави в колапс. Затова беше вдигната цената на преноса. После управляващите дадоха карт-бланш на трите ЕРП-та и те нанесоха удара с новогодишните сметки, за да си покрият загубите. Цялата далавера не е без санкцията и протекцията на правителството", подчерта още депутатът.
Според него предстоят много трудни дни, защото икономиката е на колене, резервите са изядени, малкият и средният бизнес ги няма, ликвидиран е предприемаческият дух, приходите на държава са източени. „Така, че е крайно цинично оправданието на Борисов за грешката, че докато опазвал финансовата стабилност, не обърнал внимание на доходите. Финансова стабилност няма. Предното правителство вдигна фискалния резерв с 4,6 млрд. лева, това го сви с 4 млрд. на номинална основа. Намаленият с 6 млрд. лева външен дълг сега се покачи с 4,4 млрд. лева, ликвидирани са 450 000 работни места. Само 4,1 млрд. лева са новите преки инвестиции, от които половината са за фотоволтаици, при 24,5 млрд. евро преди", уточни Михалевски.
Ако следващият парламент бъде силно фрагментиран и не успее да излъчи силно реформистко правителство, без да жертва хората, България ще затъне тотално, прогнозира депутатът.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

55 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/3/13 11:37

    Неслучайно Бойко Борисов обяви, че колкото и да му се натиска Дянков той няма да види повече министерство.
    Бедата за България е, че ББ остави малкия антипатичен човек с големите комплекси Симеон Дянков да си прави каквото иска.
    Ако знаете колко много дела на данъчните падат, просто заделете още един милиард лева за обезщетения в следващите 5 години.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/3/13 11:38

    Интересно ми е защо на дребни кърджалийски фирми се правят актово след актове а на видните крадци от ТВБ-димитровград не се прави нищо.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/3/13 11:42

    Едни смешници от Пловдив, които са храненици на ГЕРБ строят пътя за Маказа. Аджамии големи - нито техника имат, ни пътища са строяли. Наложи се да вземат под наем за седмица голям багер от фирма "Саварона" и Иванка Таушанова започна да ги плаши, че са ползвали услугите на ДПС.
    С това изкривено мислене на 12 май ГЕРБ ще получи един голям х.й. Не става дума за онова прътовидно нещо, от което на повечето им става хубаво, колкото и навътре да им влиза, а за нещо от което ще ги е срам да излизат из улиците на Кърджали.
    После всичко се знае и за новите апартаменти, парцелите, доставките на храни, мебели, строителни поръчки, дървободив и т. н. и т. н.
    Бая жалби и писания ще паднат след 12 май.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/3/13 11:47

    Димчо пак почна да мечтае за нови мащабни кражби, май огладнял, и приятелят му Лютви, ей наяждане няма

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/3/13 11:52

    Михалевски защо не попита за водното огледало.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/3/13 12:03

    този измамник стана много активен за да се класира в предстоящото крадене.препоръчвам му да не обикаля България и да се чуди от кои друг град да го номинират защото не знаят какъв крадец е,а да се бори в Кърджали.Нали е направил много за града.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/3/13 12:04

    най-големия крадец и менте е Михалевси.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/3/13 12:08

    Димчоооо...комунист нагъл и крадлив! Като зануляваше бюджета през водното огледало ти беше хубаво,ама сега плюеш! Няма власт повече за вас....ще властвате в затвора, комунисти крадливи!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен11/3/13 12:09

    Тоя безсрамен крадец докога ще се пъчи в Кърджали, защо не се изявява в Смолян, нали от там е избран, мекерето му с мекере?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен11/3/13 12:10

    Димчо освен от кражби,от друго не разбира.Та камо ли от финанси.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен11/3/13 12:11

    Тоя Димчо ме изпълни. Никога не съм гласувал за БСП и няма да гласувам, но прави на пух и прах Симеончото Дянков Плъхчо.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен11/3/13 12:11

    Бий бий герберастите по кухите глави.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен11/3/13 12:23

    Ти Дянков го остави,ами кажи как се развива фирма ''Diamond'' от Хасково! Нали сте близки?!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен11/3/13 12:35

    Когато фактите говорят, драскачите на ГЕРБ трябва да замълчат ида се засрамят! Михалевски може да е всякакъв, но тук става дума за цифри и истина. Вместо да вникнете в тях пак търсите под вола теле.
    Не се заблуждавайте хора, ГЕРБ никога няма да докара инвеститори в страната, нито ще направи нещо за вдигане на доходите ни. От това няма как да се крадат пари, но от инфраструктура и строежи се отклоняват милиони, не знам защо още се съмнявате, че гербаджии си пълнят партийната каса и джобовете с народни пари! О, свещена простота!!!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен11/3/13 12:35

    на това хората викат ГЪОН СУРАТ.крадеца се закъхарил кои е откраднал повече от него и това не му дава мира.Михалевски скрии се не знаеш ли какво значат думи като морал,срам,достоинство и т.н.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен11/3/13 12:52

    Mihalevski da obqsni kak te har4eha uj izlishaci v budjeta v kraya na vsqka kalendarna godina pri tqhnoto upravlenie,1 ili 2 miliarda lv vsqka godina v mesec dekemvri udarno har4eha

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен11/3/13 12:58

    Аз също мога да ти кажа как се харчеше излишъка, даваха се пари на общините в цялата страна за СМР, сума читалища, библиотеки и др.общински сгради се ремонтираха, не мога сега с часове да изброявам къде какво се е направило тогава. Факт е, че всяка година имаше излишъци, това е то добрата финансова политика на едно правителство, да има излишъци. Да не говорим, че всяка година се вдигаха заплатите и пенсиите, да не говорим, че всички служби където имаха икономии вземаха накрая и пари като допълнително материално стимулиране! А къде отиваха излишъците през последните 4 години и икономиите? И дали изобщо имаше такива? Хайде, 12.52 часа, отговори ти ако си наясно за финансовата политика на ГЕРБ, след като нападаш предишните!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен11/3/13 12:59

    Абе те хората крадяха,но и за народа мислеха,при тях нямаше такава мизерия,бизнеса се развиваше.Спрете се вече ГЕРБЕРИ задръстени, за вас всеки един преуспял бизнесмен е крадец. Много сеир изгледахме и се наслушахме на глупости!

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен11/3/13 13:49

    За тези цифри и суми които говори лъжеца-крадец Димчо Михалевски,.... Това е заявката за парите които ще открадне тяхното правителство ако дойдат на власт ......!!!

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен11/3/13 13:54


    Димчо, само финансов министър не си бил още.......,

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен11/3/13 13:58

    До 12:35 Поздравления за страхотния коментар ! Остави ги заблудените хора да си гласуват за ГЕРБ. Нашия народ доказа, че съвсем е изкукуригал. Няма матриал тва е положението- читавите хора избягаха навън, а тук останаха само лумпените, които са лесно манипулируеми. 4 г. да не ти индексират доходите, да те лъжат, да те крадат, а ти пак да си подкрепяш некадърниците и крадците от ГЕРБ, значи че или си мазохист или не си наред с главата. Хората с простотията си го избраха ББ и ако отново го изберат хич да не се оплакват и да не ми протестират. Не, че другите партии са китка, ама поне не са чак толкова алчни като сегашните пладнешки хайдуци. Тоя нашия народ е като излъгана мома - вижда, че го лъже Борисов, ама пак си го обича, без обаче да знае защо. Ей на тва му се вика слабоумие. И всички плюят Михалевски, пак по навик. Никой не се интересува от цифрите и фактите, а се ръководят само от емоцията. Изберете си Борисов и Дянков, последния дето чак след 2 г. разбра, че дефицита в България не е на касова, а на начислена основа и вместо да икономиса 200 милиона лева взе, че вкара държавата в 1 милиард преразход. Изберете си ги, да ви е хак...

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен11/3/13 14:01

    Димчо Михалевски премиер ! Хайде на бас, че така ще стане, не случайно Станишев каза, че той самия няма да бъде министър-председател. Браво на Михалевски, той е гордост за нашия град и е пример за подражание за всеки уважаващ себе си експерт !

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен11/3/13 14:33

    Правителството е заварило брутно фискален резерв от 7,7 млрд. лева и задължения от 4,3 млрд. лева. Към днешна дата фискалният резерв е по-голям отколкото към юли 2009 г., при положение, че четирите години бяха най-трудните в европейската икономическа история от доста десетилетия назад.Разбра ли другарю комунист!? Така, че може да поемаш към Централния софийски затвор спокойно! Хахахаа...наглец!

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен11/3/13 14:58

    Ей хора,вие само да плюете по Михалевски май нищо друго не знаете.Явно не виждате по далеко от носа си.Но това е така,не защото сте обективни,а защото освен да търсите кусури друго не знаете.А истината е,че не можете нито вие,нито пък вашия любимец Б.Б. да стъпите на малкото пръстче на Михалевски.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен11/3/13 15:00

    11/3/13 14:01
    ТИ ДРУГАРЮ ПЛАТИ ЛИ СИ ТОКА?

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен11/3/13 15:03

    abe 4erveno prostitutko ne ti li omrazna da govori6 gluposti ne razbra li 4e nqma da si depotat ve4e skapan kradec

    ОтговорИзтриване
  27. Марин11/3/13 15:05

    Димчо ти си само за финансов министър. Но като ти гледам простотийте не вярвам и Станишев да ти повярва. Това май е равносилно да пуснеш гладен вълк в кошатата си. Доказаваш че не разбираш само от водни огледала. Браво но гледам че протестиращите искат депутатите да са без имунитет и тогава всичките ти номера ще ходят в съда, без да се иска разрешение от никой и ще засмучеш бързо въздух.

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен11/3/13 15:08

    Ако положението беше такова,каквото го описва Михалевски,кой идиот би се решил да застане на чело на държавата? Това значи да се провали до няколко месеца,а хората очакват бързи резултати. Нещо не се връзва. Държавата е в разруха,а всички партии искат да вземат власта. Явно истината не е такава каквато е описва Михалевски.

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен11/3/13 15:15

    А така Диме бий ги по кухите глави Тъпите ГЕРБАРАСТИ ! Ще им вземеме акъла на изборите ! САМО БПС! САМО БСП! САМО БСП! Аман от Цветелинки ,Калинки-Малинки и МУТРЕНСКИ ПОДЛОГИ! ВСИЧКИ ГЕРБЕРАСТИ В ЗАТВОРА ОТ НАЙ - МАЛКИЯТ в общински съвети до БОЙКО ТИКВАТА!

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен11/3/13 15:33

    11/3/13 14:58
    ДИМЧО ИМА ЛИ МАЛКО ПРЪСТЧЕ. ЩОТО КАТО ГО ГЛЕДАХ КАК ГРЕБЕШЕ ОСТАНАХ С ЧУВСТВОТО ЧЕ ИМА ЛОПАТИ НЕ РЪЦЕ

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен11/3/13 15:45

    Димчо е най-безочливия крадец и лъжец.Само старите хора може да излъже.Доле БСП=ДПС .

    ОтговорИзтриване
  32. Марин11/3/13 15:55

    Димчо защо толкова много те псуват? Защо не дойдеш на митинга в неделя да видим, може това горе да не е вярно само да тестваме.

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен11/3/13 17:02

    Михалевски сразил Дянков?! ХЕ-хе. За пореден път Димчо се осра. Да иде да си умие насрания г.з на водното огледало и тогава да бръщолеви врели-некипели. Ама не в Кърджали, тука се наслушахме и нагледахме на простотиите му.

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен11/3/13 17:26

    15:56 Да не е луд.Нали ще му направят главата малка....)

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен11/3/13 18:01

    Щом Димчо "сразил" Дянков,представете си какъв финансов сме имали!!!

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен11/3/13 18:05

    12 ;58 Zna4i gi har4ehte za remonti na 4italishta i detski gradini 4e az v Karjali ne vidqh pri vasheto upravlenie da se remontirat detski gradini ,obratnoto vie zatvarqhte i prodavahte detskite gradini biva biva ama tolkova da izkarvate horata goveda tova mogat samo komunistite i DPS da pravqt

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен11/3/13 18:30

    Димчо Михалевски генерален директор на пазара на производителите!

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен11/3/13 19:02

    Определено каквото да плюят и пишат срещу Михалевски, тези четири години той доказа на народните избраници от района как трябва да се работи!Михалевски е ниво и заслужено всички ние трябва да гласуваме за такива като него, а не за онези дето разрушиха всичко в региона!Гордея се като го слушам в парламента, умен,винаги аргументиран, професионалист отвсякъде!!

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен11/3/13 19:07

    Димчо Михалевски ни срази с простотията и алчноста си

    ОтговорИзтриване
  40. Иванчо11/3/13 19:47

    19:02,като ти харесва толкова Михалевски,защо не си го вземеш в къщи,ами ни го предлагаш на нас? Не го искам,не разбра ли? Като се харесвате толкова,защо не се вземете?

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен11/3/13 20:39

    19.47 часа - ти па си вземи Дянкаофф и Боко тиквата у вас щом си толкова влюбен в некадърниците, закопали народа ни. Сто пъти предпочитам Димчо пред тези двамата.

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен11/3/13 20:44

    11/3/13 20:39 предпочиташ го, защото си мазохист, роднина на Димчо или ортак в кражбите. може и някоя заблудена наивна овчица да си !!!

    ОтговорИзтриване
  43. В.Янев11/3/13 20:57

    За мен е, да го третират както фудболните хулигани,да не се допуска до стадиона/Кърджали/и да заобикаля града по пътя Смолян-Пловдив,или Смолян-Гърция-София.
    ...Щом пишете тук/като анонимни/значи имате РС и може да напишете името му в някая търсачка+КРАДЕЦ+ДАЛАВЕРИ или нещо подобно,като прочетете всичко вземете 1% за истина!!!

    ОтговорИзтриване
  44. Иванчо11/3/13 21:27

    20:39,и тези красавци вземи у вас,заедно със Станишев,Доган,Местан,Кунева,Сидеров и цялата останала паплач. Вземи се ожени за Димчо. Добра двойка ще сте. Горкият.

    ОтговорИзтриване
  45. Анонимен11/3/13 22:45

    Браво Димчо ! Смело напред , в тебе ни е надаждата ! БОЙКО ТИКВАТА В ЗАТВОРА ! ГЕРБЕРАСТИТЕ ВСИЧКИ СА ЗА ЗАТВОРА !
    ЧЕТЕТЕ И ПЛАЧЕТЕ ГЕРБЕРАСТИ !
    Бойко не може да си прибере милиардите
    11.03.2013 | 13:45 | ПИК

    Бойко Борисов не може да си прибере милиардите, с които слиза от власт, научи ПИК.

    Министър-председателят в оставка е придобил по време на управлението си около 2 млрд. евро, твърдят бизнесмени. Парите са от олигарси, на които държавата раздаде златни обществени поръчки за строежи на сгради и пътища. Огромна част от средствата, които е присвоил Борисов идват от приближен до него банкер, на когото повери съхранението на парите от хазната.

    Откакто слезе от премиерския трон, Борисов не може да мигне, а сърцето му прескача като лудо, защото се притеснява, че подставените лица, които съхраняват парите му, в един момент могат да му обърнат гръб и да не преведат по банковите му сметки нито лев.

    Кръвното налягане на Бойко се повишава опасно и от факта, че през близо 4-те си години управление той изнуди десетки милионери да го дарят с колосални суми – само и само, за да ги остави на спокойствие.

    Други богаташи като братята Дамбовци, Гриша Ганчев, Миню Стайков едва ли ще му простят, че превзе бизнеса им и го раздаде на негови приближени бизнесмени.

    ОтговорИзтриване
  46. неам нерви11/3/13 22:47

    А бе, другарю Михалевски, като си толкова печен по всички въпроси - от финансите, през пътищата до здравеопазването и кати си такъв местен патриот що не се кандидатираш за поредното ти депутатство от Кърджали? Що отиде в Смолян, а сега си щял да ходиш в Хасково? Или искаш да обиколиш България до пенсия? Щото тука си омразен. Щото знаем какво направи, т.е. краде в Кърджали. Морал ти липсва, Михалевски, морааал! Такива като теб трябва да се скриете, защото просто ни писна!!!

    ОтговорИзтриване
  47. Анонимен12/3/13 00:24

    Каква е тази злоба към г-н Михалевски? Злобата се нарича завист,завист и пак завист. Мишоците от Кърджали,които "плюят" по Михалевски знаят, че никога не могат да стигнат нивото му, ако ше сто години да живеят след него.Отива и се явява на избори където определи и реши партията и отивайки ги печели.Спечели в Смолян,сега ще спечели там където реши Станишев.И знаете ли защо? Няма да ви кажа.Ако имате по не малко мозък - отгатнете.

    ОтговорИзтриване
  48. Анонимен12/3/13 00:35

    Морал нямаш ти,който си застанал срещу Михалевски, ама ти си анонимен, пардон "нямам нерви..."Като си толкова ербап ха се именувай.Не, не го правите, защото така е много лесвно.Ето защо си заслужаваме съдбата и всичко, което ни се случва.Сигурна съм, че пред Михалевски сте по-ниски от тревдата,но когато сте анонимни сте "много велики"

    ОтговорИзтриване
  49. Анонимен12/3/13 08:45

    12/3/13 00:24 знаем защо, но едва ли този път ще спечели! Михалевски е изчерпан вече, остана му само болната амбиция и жаждата да трупа пари в собствените си сметки!
    и малко съм притеснен, той дали успя да погаси заема от 700 х. лева към банка?

    ОтговорИзтриване
  50. Анонимен12/3/13 11:10

    tikvi prosti,genetichno tupi-gerb shte pobedi

    ОтговорИзтриване
  51. Анонимен12/3/13 12:08

    Който е гласувал за Плевнелиев-да си бере ядовете сам. Мен ме вълнува, защо в този проекто-кабинет няма решителни хора, които да потърсят отговорност за всичко, което ГЕРБ направи и не направи

    ОтговорИзтриване
  52. Анонимен12/3/13 12:17

    най-голямото лике и менте е Мехалевски.

    ОтговорИзтриване
  53. неам нерви12/3/13 13:03

    Аз съм анонимен, ами ти какъв си? Да не би случайно да си излязъл с името си? И дали ще съм анонимен или не си е моя работа. Интересното и важното е дали казвам истината или лъжа. А не лъжа и ще ви дам само един факт за морала на Михалевски: ЧЕТИРИ ГОДИНИ ТОЙ РАБОТИ В ОБЩИНАТА БЕЗ ЗАПЛАТА КАТО ЗАМЕСТНИК КМЕТ, ЗАЩОТО СЪДЪТ БЕШЕ НАЛОЖИЛ ЗАПОР, ЗА ДА СИ ИЗПЛАТИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА КЪМ МАСА ХОРА. ПРЕЗ ТЕЗИ 4 ГОДИНИ ТОЙ СЕ ДВИЖЕШЕ СЪС СОБСТВЕНАТА СИ КОЛА И САМО ПРЕДСТАВЯШЕ ПРЕД СЧЕТОВОДТВОТО ФАКТУРИ ЗА БЕНЗИН - СРЕДНО МУ СЕ ВРЪЗВАХА ПО 3-4 ХИЛЯДИ ЛЕВА МЕСЕЧНО. СЛЕД ЗАМ. КМЕТУВАНЕТО ОТИДЕ В СОФИЯ И СИ КУПИ АПАРТАМЕНТ ЗА 120 000лв. Как ти се струва това? И сега ще продължава да ни учи от позицията на вездесъщ по всички въпроси. Ти не се ли обиждаш от подобно държание, което е 100% липса на морал? И затова вече неам нерви!

    ОтговорИзтриване
  54. Анонимен13/3/13 00:27

    aide po spokoino s tona a

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.