Лице с името Антония Вачева не фигурира в списъка на членовете на ПП ГЕРБ в общините Кирково и Момчилград. И следователно подробният преразказ с елементи на разсъждение, изпратен до медиите от мнимата г-жа Вачева, не следва да бъдe коментиран.
„Абстрахирайки се от махленския стил на писмото и правописните му грешки, ще си позволим да кажем само, че нито едно от посочените твърдения не отговаря на истината и това е лесно проверимо", категорични са от партията на Бойко Борисов.
В ПП ГЕРБ винаги сме уважавали правото на хората да възразяват, оспорват и критикуват, когато го правят от съответната трибуна и когато застават зад думите си с името и с лицето си, се посочва в съобщението.
„В този случай авторът е с профил анонимен, което приравнява писмото до неграмотно написан донос, в който се тиражират конспиративни теории, любопитни за четене, но уви, лишени от здравомислие. Да се втурнем да ги оборваме, си е чиста загуба на време. Оставяме на съвестта и трезвия разум на всеки български гражданин, който е пълнолетен, ваксиниран и психически здрав, да прецени каква е целта на писмото и кого обслужва. На автора препоръчваме да поработи върху езиковата си култура и техниките за словесно внушение /то това си е цяла наука, но събирателният образ на г-жа Вачева едва ли е наясно с това/. А на онези, които удобно са се скрили зад въпросното име, пожелаваме повече упражнения в обективност. Инак творчеството им ще се изтълкува като чернова на домашна работа за 4 клас", подчертават от ГЕРБ-Кърджали.   
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/3/13 15:48

    Антония Вачева е моминското име на един г.й от Младежко БСП-Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/3/13 16:01

    НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, ЖСИЧКИ КОИТО УЧАСТВАХА В УПРАВЛЕНИЕТО И РАЗГРАБВАНЕТО НА НАЦИЯТА СТЕ ЗА БЕСИЛОТО. АМИН.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/3/13 19:01

    Ами то точно ,че е неграмотно написано е най-голямото доказателство , че става дума за член на ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/3/13 19:44

    te geiove samo v gerb drugade horata nqmat pari a i negramotno napisano zna4i 1000 % gerbadjiq go e pisal

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/3/13 20:07

    antoniq va4eva ne e li imeto na stefan zafirov

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/3/13 20:27

    щом е неграмотно написано и е анонимно писмото
    със сигурност авторът е член на герб
    как не го разбирате,уважаемо ръководство на герб?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/3/13 21:29

    А ти чий член си щом не уважаваш препинателните знаци? На кьсите пишоци???

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.