Кой е виновен за кризата в ОЦК – Иван Костов или Цветелина Бориславова? Това беше един от акцентите в предизборния дебат в Кърджали, организиран от националната телевизия.
За разлика от предаването на ТВ7 преди седмица, този път се получи дискусия, а предаването продължи повече от предвиденото време.
5-ма кандидат-депутати участваха в „Диспут на колела" тази сутрин. Цвета Караянчева от ГЕРБ закъсня, но включването й вдигна адреналина на опонентите й.
Другите участници бяха Милко Багдасаров от БСП, Неджми Али от ДПС, Корман Исмаилов от Коалиция „Свобода и достойнство" и Мухарем Мехмедов от СДС.
Караянчева посочи, че е направена голяма грешка при приватизацията на ОЦК по времето на Иван Костов. Държавата трябвало да запази дял в капитала на дружеството, което давало препитание на 2-3 хиляди семейства. По този начин щяло да се запазят работните места и да има дълъг процес на модернизация.
Милко Багдасаров посочи банкерката Цветелина Бориславова за ключова фигура в процесите, които се случвали в ОЦК. Той добави, че по същия път вървяло и друго кърджалийско предприятие – „Бентонит".
„Ако не беше Бойко Борисов, ОЦК щеше да се нареже за скрап", заяви Караянчева.
Неджми Али обвини ГЕРБ, че правителството на Борисов провеждало икономически геноцид в Кърджалийско. Заради това избирателите в региона щели да подкрепят мощно ДПС.
Багдасаров посочи, че е голям оптимист и този път БСП ще има депутат в 9-ти Кърджалийски многомандатен район.
Караянчева подчерта, че основен опонент на ГЕРБ е ДПС, а от БСП нямали притеснения.
Корман Исмаилов се оплака, че активисти на партията му не можели да лепят плакати в Кърджалийско, защото били плашени.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

22 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/4/13 09:24

    Истински дебат ще има, ако съберат в едно студио Местан, Караянчева и Багдасаров. И без тези агитки.
    поздравления за БНТ, че ги държаха на прилично разстояние.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/4/13 09:28


    С такива циментови глави -представителите на ДПС и БСП дебат няма, има говор на диалекти и празни думи.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/4/13 09:39

    Хубаво е че виновникът е намерен ... и е същия както и преди 12 г ... Сякаш през това време никой не е управлявал и е невинен за погрома в страната

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/4/13 09:52

    Диалект и акцент са две крайно различни думи.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/4/13 10:04

    Мухарем Мехмедов не е от СДС, а от ДСБ. Радо и Стоянчо да си му берат срама.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/4/13 10:04

    Хахаха,един и същ рефрен вече 12 години.Ми кой друг да е виновен,ако не Костов?Как не им омръзна на тия комунисти да я повтарят тази лъжа.Толкова плиткоумни хора са тва комунягите,че няма на къде повече.Схванали са Гьобелсовата тактика,една лъжа повторена милион пъти си е чистата истина.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/4/13 10:13

    Проблема не е нито на Радо нито на Стоянчо.Проблема е генерален и показателен за това с какъв "човешки материал" разполага Кърджали!Положението е плачевно драги ми съграждани.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/4/13 10:49

    Не ми говори за човешки материал. Трябваше някой от тях да води листата, ама не им стиска. Водача на ДСБ не знае български. До там ли я докараха. Като нямат подходящ човек да не участват. Пишеха се за големи българи, но май ще разчитат на гласовете на Недим Генджев от Турция.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен23/4/13 11:00

    А ТАЗИ ЦВЕТА С КОГО СЕ НАДВИКВА НЕПРЕКЪСНАТО.НЕ МОЖЕ ЛИ ПО-СПОКОЙНО ДА ГОВОРИ И ДА БЪДЕ ПО-УБЕДИТЕЛНА !!!!!!11

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен23/4/13 12:09

    Като не е проблема на Радо и на Стоянчо, защо някой от тях не застана начело на листата, ами сложиха този неграмотник. Нали са големи българи, а сложиха за водач един Мухарем, който нито разбира, нито може да говори български. Сигурно и те разчитат на гласове от Турция. Срам. Довиждане ДСБ.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен23/4/13 13:05

    Корман Исмаилов и Касим Дал по родопите търсят смотани турци да гласуват за тях по северна България неможаха да намерят да гласуват за тях и са решили по родопите са сигурни да намерят знаели се може и да намерят както намериха предишните избори за ГЕРБ и Мария Капон.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен23/4/13 13:08

    до 09.39 браво съГражданино !един умен коментар .плебса явно не може да разбере, че ГЕРБ и БСП са си все комунисти .Костов винаги ще им е виновен ,защото така им оттърва.А техните управления не носят вина за ншщо, те само са по цоцането.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен23/4/13 13:22

    Госпожа Караянчева,
    Миналия вторник на пазара Момчилград лицето Ш.В.Х. се разкарваше с кандидат депутата Сали Шабан и правеше агитация за него.
    Сега в неделя дойде в Звездел Ш.В.Х.и ми каза ти ще бъдеш застъпник от Герб ,но ще гласуваш за Сали Шабан. Как така му викам,така е вика няма значение дали за герб или за лидер ще гласуваш.Важното е вика да избираме Сали Шабан за депутат.
    На един друг на когото е дал дърва казал,че ако не гласува за партия лидер,след изборите щял да вземе за дървата ,което дал на човека още по 26 лв на кубик.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен23/4/13 13:38

    SAMO GERB selo 4ernoo4ene vzimame 2000 glasa okadar

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен23/4/13 14:22

    Всички не ставате, и за чеп не ставате...

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен23/4/13 14:40

    Касим Дал идва !

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен23/4/13 15:01

    Az ne razbiram na taq g-ja ot GERN ne e li stana neudobno osven da zakusnee da prekusva i vsciki drugi ? Ami to naglost i lipsa na vuzpitanie.

    A mladejkiqt im lider pak vie v ushite na govereshtite hora, kato vulk

    i sega shte doidat tuk i shte obsqnqvat kolko mnogo pari sa nalqli v obshtinata i oblsatta, shte obsnqvat za MAKAZA< wtf toi ne e otvoren, hodete i se skritee, moje da izharchite 200000 mln za kvoto i da bilo, no kato ne raboti kude e smisula ?

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен23/4/13 15:02

    CIGANINA KOSTOV ,TAZI GAD E VINOVNA ZA VSICHKO.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен23/4/13 16:32

    Към 23.04.2013г. Завислив човек си какво пречи на теб Ш.В.Х. затова ,че той в момента дойи две крави.А именно герб и лидер.Вие го завиждате.Той не работи нито за герб нито за лидер.Неговото присъствие в политиката в района на Момчилград -помага на ДПС за това защото никой не иска него от ден на ден превържениците и симпатизантите на герб се отказват от герб, заради него.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен23/4/13 16:48

    Боже, намерили виновници, обединили се, всички останали-в бяло, светена вода ненапита

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен23/4/13 16:56

    16:32 NEGRAMOTEN CIGANIN, SAMO GERB, OKADAR!!!!

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен23/4/13 18:19

    Видяхте ли сте какви половината в града-като този мохарем,дето не може да говори български,дори не разбираше какво го питат,но се беше изтипосал да го гледа и да му се смее цяла България?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.