Никой от мениджърите на кмета на Ню Йорк не е разговарял с ръководството на действащото дружество „Оловно-цинков комбинат", съобщиха от екипа на собственика му Валентин Захариев.
Дружеството все още работи, не е обявено в несъстоятелност. С нас разговори от страната на „Блумбърг груп" не са водени, заяви за 24rodopi изпълнителният директор на ОЦК Валентин Манев. Той смята, че това е „предизборна новина".
„Блумбърг груп" вече е подписал договор за купуването на завода за цветни метали, съобщи по-рано "Преса". Сумата, която ще бъде платена за сделката, засега се пази в тайна, но се очаква плащането да стане до 30-ти юни т.г.
Както вече 24rodopi писа, от една година холдингът на милиардера Майкъл Блумбърг проявява интерес към комбината. Ще припомним, че Първа инвестиционна банка придоби повечето активи на ОЦК чрез регистрираното преди година дружество „Хармони 2012".
В момента все още вървят процедури за продажба на цистерни и други активи на ОЦК.
 
Междувременно Първа инвестиционна банка нанесе нов удар на Валентин Захариев – четете по-късно тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/4/13 16:20

    От Хармони 2012 не потвърждават за подготвяна сделка по продажбата на ОЦК, каквато информация се появи в пресата. На въпрос на DarikFinance.bg от дружеството заявиха, че нямат информация за това Блумбърг груп да проявява интерес към оловно цинковия комплекс и припомниха, че и друг път в медиите са се публикували подобни спекулации.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/4/13 16:24

    Хората с Мангали като теб не искат да разговарят!И кой си Ти всъщност с неуважение Господин Захариев?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/4/13 16:29

    Манев президент

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/4/13 16:32

    разбира се,че Захариев нищо не знае както винаги,чакам с интерес да прочета за удара на банката срещу него

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/4/13 16:39

    изравнете го със земята и да се приключва. стига с глупостите на червенушките.

    ОтговорИзтриване
  6. Зюмбил19/4/13 16:55

    Направете още един парк там и всичко ще приключи

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/4/13 16:56

    Че защо трябва да знае В.Захариев, пък и него кой ли го пита, той какво притежава, реално нищо вече, само дългове.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/4/13 17:18

    Наглостта на В.Зах.е равна на наглостта на Р.Овч.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/4/13 18:13

    Нищо смислено не пишете Лиценз МАРка Английска стокова Борса нещо да ви говори.....Захариев е напред с материала...че нищо няма да се случи с Американци..Французи и сие..В България Има две ПАРТИИ КУМУНИСТИ и ПАПЛАЧ..По добре тая даржава да я затриятСТРАДА НАРОДА!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/4/13 19:14

    Ah kakvi familni kashti shteshe da ima po porechieto na reka Arda

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/4/13 23:44

    pitanka kade prilikata mejdu kirkov4an i siriytsi 1 i kirkov4ani i siriytsi teglyat ot mizernisi koito se kazvat esat 2i dvete obchnosti sa ednakvo bedni 3 i ednite napuskat stranata si i drugite 4 no neka badem optimisti i kirkov4ani i siriytsi chte se otarvat i to savsem skoro ot tezi mizernitsi koito se kazvat esat

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен20/4/13 16:36

    Само луд може да инвестира и един цент в ДОЛИНАТА НА ДЪЛБОКИТЕ ГАЩИ.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен20/4/13 18:04

    КМЕТА БЛУМБЪРГ Е НАЗНАЧИЛ МИНГАТА ЗА ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР .

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.