Мъжът, който скочи от 9-тия етаж на болницата в Кърджали, постъпил за лечение преди ден. Той имал неврологични проблеми. Вчера и днес е разговарял с близки, но нищо в поведението му не показвало, че е решил да сложи край на живота си.
58-годишният мъж полетя от над 25 метра височина и намери смъртта си на плочките вдясно от входа на МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски". Както вече 24rodopi писа, трагедията се разигра пред други болни и дошли на свиждане граждани малко преди 19 часа в неделната вечер.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/5/13 00:30

    nyakoy znae li koy e coveka?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/5/13 02:49

    де си оди вече таз директоркъ на рзи, като не може да управлява лудите извън лудницата.защо тя не скочи ша се радват бедните граждани.щото е доценка с купената диплома.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/5/13 09:15

    Към 02.49 - неграмотен нещастник, да му се чудиш защо и какво пише ......................

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/5/13 09:39

    истината пише не виждаш ли че неграмотното му писане е подигравка към директорката защото всички знаят за купената диплома

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/5/13 09:45

    неграмотен е, ама знае, че е "доценка"! Все по-често се чудя защо си губя времето да чета простотии! Сигурно, защото съм от село.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/5/13 09:54

    Брей, много сте наясно с това кой си купил диплома все едно вие сте им ги продали. Доцентката може и да не ви се харесва, но точно тя не е с купена диплома, тъпаци неграмотни.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/5/13 10:58

    Каквото и да пишете, тя си е "доценка"! Пък как се сдобила с дипломата, знаят и кучетата в тоя град.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/5/13 12:14

    До 09.54
    Агент Маринова ли си Тончева ли си стига лиза дърто говедо нещастно!!!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/5/13 16:30

    ДО 10:58. ЩО Е ТО "ДОЦЕНКА" И КАК Е КАЦНАЛА В КЪРДЖАЛИ !

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/5/13 19:06

    верно че е не само доценка а и доктор по медицина защитена титла защото докторката е завършила хеи училище в съветския съюз а не медицина а относно дипломата има ли значение там при нея всичко е менте

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.