Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ Цвета Караянчева и Иванка Таушанова бяха гости на Традиционния пролетен събор в джебелското село Припек. С тяхното съдействие през последните четири години бяха реализирани важни за селото инфраструктурни проекти – модерна детска площадка, построена с доброволен труд, асфалтиран площад, ремонт на улици и подпорна стена, асфалтиран 4-километров път до Лебед, проект за водоснабдяване и изграждане на пречиствателна станция.

Кметът на Припек Стефан Джуванов благодари на Караянчева и Таушанова за безрезервната подкрепа и пожела на припекчани родното им място да става все по-благоустроено и привлекателно."Благодаря ви, че сте тук, защото вашето присъствие идва да покаже, че селото ни е живо, че са жилави корените ни и непоколебима вярата. Ние, припекчани сме сурови и безстрашни хора. Неведнъж сме преподавали уроци по мъжество и родолюбие на цяла България. Като гора от стомана сме се изправяли срещу всеки, който се е опитвал да посегне на свободата и достойнството ни. Силни сме, защото сме единни и в делник, и в празник. Защото живеем в пазвата на Родопите и тази хубост никой не може да ни я отнеме. Благи и щедри сме към всеки, който идва при нас с добро. Честни и трудолюбиви сме и само с двете си ръце можем да направим чудеса, а пред последните 4 години държавата показа, че милее за село Припек и неговите проблеми", подчерта Джуванов. Цвета Караянчева поздрави местните хора по случай Великден и им пожела да са здрави, мъдри, с висок дух и свободна воля, да съхранят селото като гнездо на българщината и да запазят своя автентичен фолклор, талантливи деца и самобитни традиции. Караянчева и Таушанова бяха посрещнати изключително топло от всички жители на селото и от жените-самодейки, които пазят пъстротата на родопския бит и фолклор.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

24 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/5/13 22:03

    а защо мюмюн далаверата не е с г-жите,нещо се губят герберите или вече са към други партии?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/5/13 22:12

    Браво Цвете! Да се пукат душманите!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/5/13 22:51

    браво! Това е селото за което Бойко даде 4 милиона за канализацията! Всички трябва да са благодарни и да гласуват за ГЕРБ!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/5/13 00:04

    golqmata rabota

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/5/13 00:14

    ДА ГО ДУХАТЕ,ДРУГ ПЪТ

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/5/13 02:05

    blagodarni sa i 6te glasuvat sre6tu gerb

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/5/13 07:19

    DA GO DUHAT DPS OT DJEBEL...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/5/13 08:13

    всички от Припек сме за Цвета и ГЕРБ те мислят за нас и децата ни. ще кажем Не на ДПС ортаците на БСП .....и двете партии чеда на ДС ...)

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/5/13 08:26

    с.Резбарци също ще и се отблагодари на 12 май за "асфалтираните" улици

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/5/13 08:36

    GERBERI SRAM NQMATE LI HORATA S KAMANI VI IZGONIHA I VIE PAK ISKATE DA STE NA VLAST

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен6/5/13 09:28

    mumun hodjata kire ne go vijdame pri gerbarite ili pak se mastina druga partiya kat nyakva kurva.toya dalavererdjiya toya mumun i may v djamiyata virti nyakvi dalaveriyi

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен6/5/13 09:42

    браво на герб няма друга партия която да е съградила всички досега само грабеха всички ще гласуваме за бойко и цвета

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен6/5/13 09:46

    колкото и да плюете ГЕРБ ,то е по малкото зло сравнение с ДПС=БСП доносниците и агентите на ДС който е..ха мамата и съсипаха държавата.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен6/5/13 10:22

    към бабите от Припек още една баба Таушанова,като я знам колко е зла тази жена

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен6/5/13 10:47

    Четирите милиона за канализацията на Припек ги даде БСП, ало, герберите. Промийте си празните глави, че да кънтят по силно.Както е тръгнало скоро ще кажете че не Аспарух, а Бойко е основал България.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен6/5/13 14:26

    http://www.otblizo.net
    Без коментар - сами преценете дали ви допадат фактите изнесени в тази статия. Който може нека отрече очевидното!!!

    Мястото на бившия премиер е зад решетките
    ГЕРБ се разцепи. Не заради слухтенето на Цветанов, нито заради закъснялата „принципност" на Мирослав Найденов.

    В престъпния свят подобни случки се срещат често. Когато член на престъпна група попадне под ударите на закона, той се опитва да смекчи наказанието си, като свидетелства срещу съучастниците си. Не е тайна, че двамата в продължение на четири години представляваха две от многото черни каси на ГЕРБ.
    Разговорът между градския прокурор на София Николай Кокинов, Бойко Борисов и Мирослав Найденов поставя дебата за управлението на ГЕРБ на нови основи.
    Сега Борисов и Цветанов се държат като братя Галеви , които, преди да бъдат осъдени, често се шегуваха с журналистите и с обвиненията към тях. Не е лошо главният прокурор Сотир Цацаров да помисли за варианта да повдигне обвинения на Борисов и Цветанов и да ги арестува още в изборната нощ, за да не забягнат зад граница с милионите, които откраднаха, докато се подвизаваха като политици.
    Краят на ГЕРБ е близо, но това не означава, че хубавото тепърва предстои. Напротив, предстои ни да изпием цялата горчива чаша на неуспешния експеримент, в който живяхме през последните години.

    Предстои ни да възстановяваме щетите от погром, с който ще живеем още дълго. Отчаянието няма да ни помогне. Нито хленчът по изгубеното време. Тези, които ще гласуват за ГЕРБ на предстоящите избори, трябва да знаят, че рискуват да бъдат подведени. Този път те няма да гласуват за Борисов, а за всички онези, които ще го предават и ще свидетелстват срещу него. Парламентарната група на ГЕРБ този път ще се разпадне бързо под натиска на съдебното преследване. В ГЕРБ такива като Мирослав Найденов и Емил Димитров има много. Фактът, че вече дори Бареков призовава прокуратурата и Европейската комисия да разследват Борисов, е достатъчен, за да си дадем сметка, че пътят на бившия премиер е към затвора, а не към втория мандат, както беше планирал. Разбира се, не бива да забравяме какви ги вършеше Бареков, докато Борисов командореше цялата държава, защото неговата история е доста поучителна. Не бива да забравяме и друго- един бандит може да бъде премиер, но не е способен на нищо друго, освен да върши престъпления.

    Тома Биков

    ПИК

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен6/5/13 15:22

    boiko sazdade magistralite i to pak po malko ot bsp

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен6/5/13 15:23

    GERB NAPRAI MAGISTRALI AMA ZA VESITO

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен6/5/13 15:24

    NA 12 MAI GERB SE RAZPADA POKANENI STE NA PRO6TALNOTO PARTY NA PODSADIMIQ CVETANOV

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен6/5/13 15:26

    GERB = LAJI = KRAJBI = CVETANOVGEIT

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен6/5/13 19:09

    мноо сте злобни беееее ами ако на 12 май герб спечели ко праим

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен6/5/13 20:37

    САМО ГЕРБ СЕЛО ЧЕРНООЧЕНЕ ще видите на 12 май като вземем 2000 гласа

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен6/5/13 20:38

    kakvi balgari be pomaka si e pomak

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен7/5/13 00:46

    Глупаците нямат собствено мнение. Те само постват чужди. За толкова имат мозък. Трудно се живее с три гънки и два условни рефлекса.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.