Магазинерка й го продала, камерите не я видели!?

13-годишно момиче се натрови, поглъщайки огромно количество алкохол в Кърджали, научи 24rodopi. Тийнейджърката решила да купонясва с приятели и напазарувала бутилка уиски и текила от магазин в „Възрожденци" в областния център. Още преди обед в събота, компанията заседнала в двора на училище в квартал „Гледка" и запоят започнал, разказват съседи.
По-късно младежите заявили, че бутилките надигали само двама души в компанията. След пресушаване на шишетата, на 13-годишната й прилошало. Наложило се да извикат линейка и да я закарат в Спешна помощ. Там пък трябвало да се направи промивка на стомаха. Лекарите извикали полицаи и служители от Отдела за закрила на детето.
Запознати разказват, че органите на реда са направили проверка и глобили магазинерката, продала алкохол на малолетната. Собственикът на магазина обаче щял да обжалва наложената санкция. Въпреки камерите в обекта, липсвал запис на момичето, което си купува алкохола. „Вероятно нарочно е изтрит, защото тя  купила пиенето точно от там", коментираха близки на момичето.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/6/13 16:59

    Магазиът е на Търлигъза. Четири години над този магазин има чадър? Защо? Я се разшетайте и разберете каква е роднинската връзка на търгашина Търлигъз и местния шеф на Агенцията по безопасността на храните.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/6/13 18:53

    За педофилията в някои училища кога ще пишете?
    По тема за тлъстите комисионни на някои директори също може да поработите.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/6/13 19:11

    Kakvo ob6to ima agenciqta s Alkohola be razbira4? Plus tova ne stava vapros za tozi Magazin. Ne ti e dal tarligaza pari na zaem za tova zlobee6 ahmak

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/6/13 08:54

    Ami deteto 6tom e sviknalo da pie ako ne ot tozi magazin 6te nameri na4in ot kade da si kupi,no ne mi se vijda normalno momi4e na 13 godini s alkohol kade spat roditelite za6to tarsqt vinata v magazinerkata

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/6/13 22:46

    Родителите не могат да са до децата си 24 часа, а проблема с магазинерките е наистина голям, продават както алкохол, така и цигари на малолетни- това е големият проблем- в София например в един МОЛ отказаха пред мен на дете да му продадат цигари- но в Кърджали всичко е позволено!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/7/13 19:16

    Абе аре стига се се правили бе, все едно вашите деца са големи китки!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/10/13 19:58

    Айде на морето, скачай в BMW-то, време е за втори рунд "съседи разказват" ще станем милионери!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.