Румен Николов бил в региона преди седмици, твърди лидерът Аршински

Румен Николов-Пашата е бил преди седмици в Смолян, като вероятно част от посещението му било свързано с уговаряне на транспорта на родопчани за протестите в столицата. Това обяви областният лидер на ДПС Салих Аршински, който отправи през медиите въпрос към ръководството на ГЕРБ и народния представител д-р Даниела Дариткова относно целта на пребиваването на единия от ексшефовете на бившата групировка СИК, пише всекидневникът "Родопи Смолян".

„Изключително несериозно е един областен лидер на политическа партия да говори подобни неща. Не познавам Румен Николов и не съм наясно каква е програмата му, къде ходи и какво прави. ГЕРБ няма нужда от организирането на подобни транспортни кампании. В България има активно гражданско общество и хората го доказаха, изразявайки по подобен начин спонтанно недоволството си към управляващите.

Твърденията на Аршински звучат и некоректно. Той ме познава много добре. Аз бях личен лекар на двете му деца. След влизането ми в политиката обаче, той ги отписа", заяви потърсена за коментар д-р Дариткова.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/6/13 18:52

    Явно се задават новите избори, щом от ДПС и БСП започнаха с компроматите и лъжите-вчера за Плевнелиев, днес за купените протести, теорията е ББ давал пари на Пашата, Пашата плащал.....или обратното, ептен се угелпих. Правителството пада, днес бяха много уплашени, дали ще изкарат до края на месеца?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/6/13 19:07

    Много кърджалийски гербери може да видите на протестите!Пълно е със снимки!!!Че кой нормален човек ще се емне до София ако не му е платено бе хора...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/6/13 19:10

    Да изметем червено- кафявата олигарсия с назначени депупати!
    О`кадар!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/6/13 23:54

    аз не съм от герб и бях за 2 дни в софия и ходих на протест говорите глупости за платени протести това може да се случи само при бсп те са по организирането на платени мероприятия разбрахме ги вече какви мафиоти са

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/6/13 08:25

    До 23:54 Тихо, защо се издаваш, че си от ГЕРБ:)

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/6/13 19:14

    Скъпи съграждани аз от 22дни съм в София по лични причини никога не бях виждала толкова много интелигентни хора.Подкрепям протестите трябва да продължат а вие явно спите в Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/6/13 19:17

    Знае ли някой кой всъщност е Румен Николов-бивш съветник на президента Първанов......

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/6/13 20:04

    Тия от БСП какви ли не компромати пускат.Няма кой веч да им вярва.Народа не ги иска ,неразбраха ли?????

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.