Решителен отпор с всички възможни средства обещаха от ГЕРБ при евентуална „червена" чистка от страна на БСП в региона. „Има много кадърни хора в различните ведомства, които не са членове на ГЕРБ и ние ще ги защитим. Надяваме се на здравия разум на Милко Багдасаров", заяви областният лидер на партията и народен представител Цвета Караянчева. Тя отрече да има миграция на членове на доскорошните управляващи към други политически сили, въпреки първоначалния стрес от сигналите на Багдасаров и Михалевски за „червена метла".
Караянчева и нейните колеги от парламентарната група на ГЕРБ няма да получават заплати поради напускането си на пленарната зала. По думите на депутата, от партията ще вземат участие единствено в заседанията за приемане на нов Изборен кодекс. „Народните представители от ГЕРБ ще бъдем в регионите си, където ще говорим с хората, ще се срещаме с неправителствени организации, за да чуем техните предложения за Изборния кодекс. Искам да призова депутатите от левицата, свързани с Кърджали, да ни подкрепят относно принципа за уседналост. Точно това е точката, която ДПС ще атакува при разглеждането на Закона. Не бива да има компромис с избирателите, които са гласували доверие на даден човек. За това следващи извинения за „партийна дисциплина" не са приемливи", допълни Караянчева.
Относно новият областен управител на Кърджали, тя добави, че е чувала само добри отзиви за Бисер Николов. „Надяваме се на добър диалог с новото ръководство на администрацията, както и на приемственост. Искам да припомня, че до този момент институцията успя да дисциплинира общинските администрации", добави Караянчева.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

50 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/6/13 19:24

    A какво ще кажеш за кадърните хора които ти изгони.Тях кой да ги защити и те са безпартиини.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/6/13 19:27

    когато Вие гоните не са експерти, а сега ще защитавате калинките си

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/6/13 19:33

    имате много калинки и хайл Борисов/лизачи/.. и предатели. Къде отидоха плакатите и портретите на вожда?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/6/13 19:34

    Кой е кадърен бе бастун?
    Милан Миланов виден хидроиженер , довел ВиК до фалит? Нещо като Доган !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/6/13 19:49

    Какво дебелоочие. Искаге ли списъка на изгонените вас? Кюртаж до дъно иначе напускам партията.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/6/13 20:04

    Тази големи цици изкара, като гледам ще настигне по килограми Фидосова!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/6/13 20:07

    Не знам какъв "отпор" можете да готвите на червените, но тебе г-жо Кара... трябва направо да те изринат и - на бунището. Ти и оная другата Тауш... отрязахте главите на много кадърни хора в областта, за жалост повечето българи като първо ги овъртолихте празно партийно членство и мазни обещания, използвахте ги да ви изберат и после като видяхте, че са по-умни и кадърни от вас - шут! Сега нека на вас да ви бият шута и мнооого да ви заболи!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/6/13 20:18

    19/6/13 20:07 ко? ко каза?
    владеваааа, ах палавнице такава....

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/6/13 20:35

    КАРАЯНЧЕВА ЩЕ МИ ОТГОВОРИШ ЛИ
    ЗАЩО СМЕНИ ШЕФА НА ВОЕНИТЕ В КЪРДЖАЛИ СРЕШУ ПЕНТАГОНА ЛИЦЕТО СИ БЕШЕ С ЧИН ПОЛКОВНИК И С БОЛНИДЕЦА С ТЕЛК РЕШЕНИЯ И СЛОЖИ ЕДНА КАЛИНКА С ИКОНОМИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ И ТО НЕ Е Е КЪРДЖАЛИ
    ТАЗИ КАЛИНКА КАКВО РАЗБИРА ОТ ВОЕННИ РАБОТИ
    И СТЕ ПРОТИВ ВСИЧКИ ОБЛАСТНИ ЗАЩО ТОГАВА В КЪРДЖАЛИ НЯМАШЕ ЕДИН ТУРЧИН ИЛИ ЧЛЕН НА ДПС ЗА ЗАМ ОБЛАСТЕН
    ЗАЩО В НАП ВСИЧКИ НОВИ СЛУЖИТЕЛКИ СА ПОМАЧЕТА
    ДАЖЕ НЯМА РАБОТА ЗА БЪЛГАРИТЕ
    ЗАЩО СМЕНИХЕТЕ ШЕФА НА ВИК ГОСПОДИН МИЛАНОВ С ЕДИН НЕГРАМОТЕН НО Е ОТ ГЕРБ
    А В КРУМОВГРАД ОТ ЕИДН ШОФЬОР НА ДИРЕКТОРА НА МТС НАПРАВИХТЕ ШЕФ НА ВИК КРУМОВГРАД ТОВА КАКВО Е НЕДИЙТЕ ДА ГИ ВКАРВАТЕ ХОРАТА ЕДНИ СРЕЩУ ДРУГ
    АКО ИСКАТЕ ДА НАМЕРИТЕ МЯСТО ЗА НЯКОЙ ОТ КЪРДЖАЛИЙСКО ПОДАВАЙТЕ СИ ВАШАТА ОСТАВКА КАТО ДЕПУТАТ И ДА ВЛЕЗНЕ СЛЕДВАЩИЯ ОТ ГЕРБ

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/6/13 20:48

    ...,a kak smo bihte shuta na direktorkata na uchilishteto v s. Gluhar ...i zapilnihte uchilishteto s nekadirni kalinki, pone si zamilchi...nahalnitsa...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/6/13 20:55

    ai na bas... davam stara masivna cheresha na 70 godini!
    bg narod e mnogo tarpeliv, hyper visoko inteligenten i mega kulturen, ima mnogo krotak nrav...oste 525 godini moje da izkara s asortimenta bg partii na toya polit bit pazar s 100 evro zaplata i oste po-debeli smetki za tok, voda, telefoni i s debelia 20% danak! i nikoga nyama da poiska da padnat barierite na bg zaplatite do rasta na drugite evropeitzi ili na Obamovite amerikantzi. za bg nationalen produkt mu idva na akala samo kato kopa arheologicheskite ruini iz mogilite na BAN.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/6/13 21:04

    AI SIKTIR MA-VAZDUH I DIM DA TE NIAMA.....

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен19/6/13 21:11

    Незнам за какво и е заплата,та нали продава дърва заедно със наш Венци от Бенковски!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен19/6/13 21:32

    Elate da vidite v oblastna administraciya ima tolkova naznaceni a nyamat nikakva rabota cyal den se cudyat kak da si uplitnyat rabotnoto vreme a statovete sa razkriti samo i samo jastoto sa ot GERB. A da vi dam edin primer Karayanceva naznacavase daje prislujnicite v ucilistata v selata sega mi govori za moral. Naprimer sina na Yusuf ot Stremci go naznaci viv V i K a snahata v ucilisteteo zastoto rabotese za GERB nali e mnogo moralno pozdravi ste kazvam s vremeto i mnogo drugi nesta ako ikate otrecete.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен19/6/13 22:07

    Або от кадърни по кадърни,хвани единия хакни другия,не могат да включат компотите,ами чистките които направиха от прислужника до директора,тази Караянчева е бедствие за Кърджали

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен19/6/13 22:14


    Кой говори за метла .???
    Г-жо "ометохте" тези които вярваха и помогнаха на ГЕРБ .Намерете начин да ги спечелите отново.
    А вашият координатор Д.Кадиев само ви вреди.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен19/6/13 22:27

    ПОЛЕГНАЛИ СА ОТ ГЕРБ … С НАШИТЕ ПАРИ!
    http://afera.bg/pozitsia/45359.html

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен19/6/13 22:29

    Народът потъна в мизерия, младите и квалифицирани българи поеха в чужбина – а Борисов и депутатите му живеят на наша сметка и то охолно!

    И на всичкото отгоре пак ще дадат пресконференция – платените от нас „политици” на ГЕРБ?!

    Викат против ДПС, а Бойко Борисов се прегръщаше с диктатора Ердоган и провеждаше съвместни заседания на турското и българското правителство?!

    Не си мръдна пръста да връщане на парите на тракийските бежанци, изпрати на конгреса на Ердогановата партия Цветанов и Цвета Караянчева!

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен19/6/13 22:34

    kak ne te e sram karaiancheva! nagletsi!

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен19/6/13 23:12

    тази още на може да преосмисли ,че народа не ги иска и тях защото сме на това положение заради ПРАВИЛНОТО им управление

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен20/6/13 00:47

    Г-жо Караянчева, вие ли точно ще ми говорите за кадърни герберски назначения ? Та нали вече няколко години работя с "кадърните ви хора". Не, че няма някой и друг читав кадър, но те са по-скоро изключение от правилото да назначавате некадърни и мързеливи хора и то забележете - на ключови и ръководни позиции ! БСП, ако искат да оправдаят доверието, което им гласуваха избирателите, трябва да действат мълниеносно - до 2 месеца да са изчистили всички лентяи от постовете на които го назначиха герберастите. Моментално и без никакво шикалкавене ! А, ако от герб много знаят да вземат да им изкарат кирливите ризи пред обществото - има си информация кой, колко и дали въобще е работил и каква заплата е получавал. При една такава справка ще се установи нещо изключително интересно - например може да се окаже, че държавата за едно написано писмо е плащала месечно по 500лв. на човека, който го е писал, защото той друго не е правил. БСП и ДПС нямат друг избор - или гонят всички некадърни лентяи или си отиват те. Нали самите БСП и ДПС непрекъснато повтаряха, че герб назначава калинки. Е, хубаво де, сега сте на власт и какво следва от това - ако са калинки е редно да ги махнете. Ако не са, ще се окаже, че сте лъгали в предизборната си кампания, а ако пък са некадърни и ги държите, тогава значи и вие сте с герб. Така, че в близките месеци по делата ще ги познаем. Няма време за мотаене и бавене, искат се смели и решителни действия - или или!

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен20/6/13 01:07

    Равносметката за калинките на Олигархски

    1.Калин Тихолов - предложен за министър на инвестиционното проектиране
    Изгорял още преди да бъде гласуван кабинета.
    2.Дилян Пеевски - шеф на ДАНС за един ден
    тук Олигархски заяви че нямат право на повече грешки
    нооо.....
    3.зам.-министъра на МВР Иван Иванов - назначен тази сутрин и уволнен в края на днешния ден
    защото се оказа че е бил шеф на групировката СИК в Шумен през 1995г.
    4.. Осъден човек с излежана присъда, ръководи БЕХ от днес и това е Георги Христозов.
    Предполагам че ще го уволнят още утре.

    ....кой ще бъде следващият утре можем само да гадаем.....
    калинки та дрънкат, толкова некадърно правителство досега не е имало

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен20/6/13 01:26

    Димчо Михалевски (който на два пъти застава зад Делян Пеевски – през 2009 г. при неуспешният му опит да оглави комисията за борба с корупцията и миналия петък при избора на председател на ДАНС) заяви: "Българският народ даде много ясен знак. Трябва да бъдем ясни, открити, критични към себе си и готови на саможертва. Ние не успяхме да понесем тази отговорност. Допуснахме непростима грешка."

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен20/6/13 07:02

    Готвите отпор,защото много "специалисти" назначени от вас има от какво да се страхуват и по-точно да прикрият извършени нарушения,нали?!!!

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен20/6/13 07:58

    Каква метла, г-жо Караянчева! Назначихте само неграмотници! НАП, Земеделие, Инспекция "Охрана на труд". Всички в тези институции , които назначихте , а и тези които са Ваши фенове и членове ги владее нарцисизъм! Общото между Вас и тях е простотията и неграмотността Ви! Нормално е да леете крокодилски сълзи, щом Ви е отнета възможността да кадрувате в местните институциии! Назначените от Вас и активистите Ви, които работят там бяха използвани като наказателен отряд, изпълняващи поръчки от партията Ви за притискане на бизнеса в областта! Жалка сте и Вие и Вашите мили душици, които натрапихте навсякъде в живота на града!

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен20/6/13 08:35

    Да не би Манев е по грамотен от Джисов!
    Да не би Ефендиев е по грамотен от Минчев!
    Да не би Чолаков е по грамотен от Ламбов!
    Да не би Иванов е по грамотен от и т.н и т.н.
    Хайде стига с демагогии.

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен20/6/13 09:11

    Искаме пълна ревизия на досегашните горски надзиратели,които раздаваха дърва по време на местните избори през 2011 година.Да се отиде в отделите дадени за сечище и се изровят заровените по-късно незаконно изсечени дървета от симпатизантите на ГЕРБ.Да се мине от двор на двор и се иска от всеки гражданин документ за законността на добитите дърва.С дърва бяха избрани иместните кметове на ГЕРБ и с дърва са избрани 30% и депутатите им.Така стои въпроса и с избирането на горната г-жа Чернаянчева.Да си махне турското от името си...

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен20/6/13 09:18

    Ами в земеделието - толкова професионалисти шивачи - гладачи и стругари вкараха , че майка му жална на отрасъла.То поне едно - две назначения на хора със земеделско образование да имаше.

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен20/6/13 09:24

    V Ardino povisi administativniya kapatsitet na Byuroto po trudakato go zakriha,posle osvobodiha litsa s vishe obrazovanie i na tyahno myasto naznaciha ot Nedelinskite sela hora sis sredno obrazovanie.Elate za da se ubedite.

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен20/6/13 09:33

    Време е кирковските кадри да си ходят на полето. Верно че са кадърни,но в отглеждането на капия и тютюн.Цвето,ти като метеше питаше ли кой кой е.

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен20/6/13 09:52

    КЪде е красавицата Гочева.

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен20/6/13 09:58

    Ами в напоителни системи - освен началника хидроинженер, други специалисти имали.В аквакултурите е същата работа.

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен20/6/13 10:50

    Шефът на ВиК напълни фирмата с некадърни герберски преданни калинки, които не знаят къде се намират и какво да работят. По цял ден се разхождат от стая в стая или по съседните кафенета. Време е да дойде някой който ще ги измете всичките. ВиК се е сринало като фирма.

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен20/6/13 11:53

    г-жо Караянчева кажете как вашият партиец Стефан Зафиров завърши ПУ ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ и колко е специалист той ,кажете как му намерихте работа срам нямате ли всички които го познават знаят колко му е капацитета

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен20/6/13 12:01

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен20/6/13 12:03

    КАРАЯНЧЕВА ЩЯХ ДА ПРОПУСНА ДА ВИ ПИТАМ КАК НАМЕРИХТЕ РАБОТА И НА ИВАН В ДАНЪЧНОТО А СЪЩО И В ИАРА АКО СЪМ НА МЯСТОТО НА БСП ВСИЧКИ ОТ ИАРАТА ЩЕ ГИ ИЗГОНЯ

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен20/6/13 12:06

    ПЪРВАТА КАЛИНКА ДЕТО ТРЯБВА ДА СИ ТРАГНЕ Е ИВАН ОТ ОБЛАСТНА :) И ЦЯЛАТА ИАРА

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен20/6/13 13:15

    podkrepqm komentarite za stefan za ivan i za iara tam sa nai golemeti gerberi i nai mnogo dalaveri pravqt

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен20/6/13 14:41

    a g-n Grozdan Kolev?

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен20/6/13 14:48

    Съветниците на Кара....., дайте й да прочете коментарите преди следващия пат да си отвори устата и да обещава решителен отпор на метлата.Време е вече да проумее, че най-напред избирателите размаха метлата, за да изметат нея и ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен20/6/13 14:52

    Не разбрахте ли уважаема госпожо,Караянчева ,че хорото вече не понасят демагогиите.Вие ставате за демагог,а това в последствие не ще се котира вече в политиката.Това,което правихте Вие сега ще го правят други.Естествено ще ви бъде тежко.Защо първи не показахте това поведение за което сега прокламирате или чакате втора възможност?

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен20/6/13 16:09

    Караянчева колко кадърни специалисти изгони от областна дирекция по земеделие за да настаниш своите калинки на работа които в продължение на четири години не можаха да влязат в релси.Точно за това сега ще ги освободим и ние тях. ЧЕСТИТО.

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен20/6/13 16:34

    Кой ще защити кадърните и образовани хора,които не се ценят от партиите,защото не са им членове???
    А може би ....защото са по-интелигентни от такива като Цвета и сие

    ОтговорИзтриване
  44. Анонимен20/6/13 16:52

    Pravitelstvoto-PADNA.Ne barzaite s nazna4eniqta.Vsi4ki,6te badat,4inovnico samo za 1 den ,kato voda4at vi,bagdasarov.4estito Balgari.

    ОтговорИзтриване
  45. Анонимен20/6/13 18:09

    Европейската народна партия (ЕНП), която изигра решаваща роля за избирането на ГЕРБ на власт преди 4 години, в момента се дистанцира от Бойко Борисов. Това пише брюкселският вестник New Europe (“Ню Юръп“).

    „В Брюксел ЕНП постепенно се дистанцира от Борисов и неговата партия. ЕНП е обезпокоена за следващите европейски избори през май 2014 година и не иска да бъде свързвана по никакъв начин с партията, която изгуби изборите в България и е изправена пред сериозни обвинения за корупция и недемократични практики”, коментира изданието.

    Медията твърди, че ГЕРБ плаща на демонстранти по около 50 лева, но че болшинството от протестиращите всъщност вика срещу партията на Борисов. „Въпреки проведените през май парламентарни избори в България, които доведоха до неуспех за досега управлявалата дясна партия ГЕРБ на Бойко Борисов, и въпреки успешното формиране на ново коалиционно правителство под ръководството на премиера социалист Пламен Орешарски, страната изживява истински политически кошмар“, пише още „Ню Юръп“.

    Според изданието в отчаяна борба да се задържи на власт, бившата управляваща партия на експремиера Бойко Борисов „се опитва да манипулира волята на българския народ, като организира антиправителствени протести“.

    Цитират се и данни, според които в сряда около 7 000 души (очевидно данните са на МВР - бел. ред.) са се събрали в София, за да поискат оставката на новото правителство. „Причината е, че бившата управляваща партия ГЕРБ трябва да се изправи пред последствията от лошото си управление, като има голяма вероятност срещу ексвицепремиера Цветан Цветанов и други членове на предишното правителство скоро да бъдат повдигнати сериозни обвинения с непредвидими последствия”, пише още изданието.

    ОтговорИзтриване
  46. Анонимен20/6/13 20:01

    Браво Цвете ние от Кирковско сме с теб щото виждаме как си отиват БСП=ДПС сега и АТАКА.

    ОтговорИзтриване
  47. Анонимен20/6/13 21:59

    SAMO BSP DPS POBEDA

    ОтговорИзтриване
  48. Анонимен21/6/13 09:12

    ЕЕЕЕ МНОГО ВИ БОЛИ СКЪПИ дупесари. ВИЕ ЗАБРАВЯТЕ МНОГО БЪРЗО.КАКВО ПРАВИХТЕ ПРЕДИ ГЕРБ ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ.СЪЩАТА РАБОТА ЗОТОВА ГИ НАУЧИХТЕ ВИЕ. С ВАШИТЕ КАМАНИ ПО ВАШИТЕ ГЛАВИ.НЕ БЪРЗАЙТЕ С МЕТЛАТА ЗАЩОТО СИ ОТИВАТЕ ХАХАХ.

    ОтговорИзтриване
  49. Анонимен21/6/13 10:03

    госпожо карайанчева освободихте шовйор от дгс кирково със више образувание а на негово място назначихте със осми клас без да има ктегориа с за служебен шовиор на гн ефндйев директора на горското амет граскиа съветник от герп който даже не ходи на работа аплаши директора че ще уволнйва от работа такали управлавахте сега от какво се страхувате

    ОтговорИзтриване
  50. Анонимен21/6/13 14:55

    Единственото правилно назвначение на Герберите е Директора на здравната каса.Един професионалист и принципен човек който заслужава този пост.Всички други самозабравили се началници на борсата както те постъпваха безцеремонно с хората .

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.