Полудял от ревност младеж от Ивайловград уби бившата си приятелка, пише 24bulgaria.
Красивата пловдивчанка Стефка Маджарова щеше да навърши 19 години на 31 август, а на 28 май е бил абитуриентският й бал. Трупът на момичето изплува от река Въча край пловдивското с. Кадиево. Заподозреният за престъплението Валентин К. е арестуван, съобщиха от полицията в Пловдив.
22-годишният мъж е от Ивайловград, но от известно време живеел в района на Пловдив, уточняват от 24bulgaria. Валентин К. и девойката имали връзка, от няколко месеца младежът работел при баща й – Никола. Той и брат му били крупни земевладелци и живеели в кв. „Прослав".
В четвъртък рибар случайно се натъкнал на женско тяло в коритото на реката. Около 11 ч. мъжът се обадил на тел. 112. Пристигнали полицаи от Стамболийски и пожарникари от Пловдив, които извадили трупа. Той бил идентифициран, че е на 18-годишната Стефка Маджарова, която била в неизвестност от сряда.
Първите подозрения, че момичето е убито и не става дума за нещастен случай, се потвърдили, пише "Монитор".
Първоначално за зверството били задържани двама млади мъже, но по-късно подозренията паднали върху бившия приятел на абитуриентката. Година по-рано тя скъсала с него, но той не се отказвал от нея. Продължил да следи всяка стъпка на красавицата чрез профила й във Фейсбук. Така разбрал, че има нов приятел.
Около 17 часа в сряда 22-годишният младеж се срещнал с бившата си любима. Според първоначалните данни той я пребил до канала в село Йоаким Груево, после я изхвърлил жива и тя се удавила. Бързотечащата вода я повлякла и ден по-късно я изхвърлила край Кадиево.
„Много добро дете, възпитано, ученолюбиво и красиво. Пълна трагедия. Тя никога не се е замесвала в неприятности с алкохол, дрога и лоши компании. Винаги е била за пример", коментираха близки на почерненото семейство. Стефка завършила хореография в СОУ „Св. Кирил и Методий" в квартал „Запад" в Пловдив и на 21 юни е трябвало да получи дипломата си. Смъртта й потресе приятелите й, които изразяваха скръбта си в профила й във Фейсбук.
Заподозреният за убийството е задържан за 72 часа с постановление на прокурор от окръжната прокуратура в Пловдив. Срещу него е образувано досъдебно производство.
Валентин е живял няколко месеца на квартира в къщата на родителите на момичето в с. Йоаким Груево. Той бил работник във фирмата на бащата Никола, който развива бизнес с брат си със селскостопанска продукция. Семейството на момичето има апартамент и в Пловдив, където живеят постоянно. Дали квартира на Валентин, за да е близо до работното си място. Така той завъртял любовна афера с дъщеря им Стефка.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/6/13 10:06

    zatvor do groba tipanar

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/6/13 10:13

    Смъртната присъда трябва да се върне иначе такива случаи ще зачестяват. Сега тоя манияк ще го осъдят на двайсетина години и ние с нашите пари трябва да го храним в затвора. Пфу, това не е нормална държава.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/6/13 13:04

    leka i prast a za ubieza besilo.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/6/13 16:44

    besilo za takiva izrodi drug lek nqma

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/6/13 16:47

    A be to za tova vsicki mladi bqgat ot bg
    za tva sled vreme bulgaria ste izcezne ot kartata

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/6/13 09:29

    Непоискано добро не се прави - и тук е било така-горките хора !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.