Новоназначеният областен управител на Кърджали Бисер Николов встъпи в длъжност днес сутринта, съобщиха от екипа му.
Основните приоритети в работа ми ще бъдат свързани със разрешаването на  социалните проблеми,  с развитието на бизнеса и разкриването на нови работни места, с нормализиране на отношенията с местната власт и запазване на добрите взаимоотношения между различните етноси в областта, заяви Бисер Николов.
Тази седмица областният управител започва обиколка в общините. Той ще се срещне с жители, кметове на общини и на населени места. Искам да чуя от хората какви са проблемите им, заяви на пресконференция Бисер Николов.
Новият областен управител ще се срещне и с представители на бизнеса в областта. През тази или следващата седмица той ще приеме управителя на област Комотини. Предстоящата визита е по желание на гръцката страна, делегацията ще премине на наша територия през прохода Маказа. 
Временно изпълняващият длъжността областен управител на Кърджали Асен Тюрдиев символично предаде властта като връчи печата на областната администрация и ключовете и му пожела да надгради постигнатото.
Кърджалийци подариха на областния управител цветя с пожелания за успешна работа. Бисер Николов получи като подарък и портрет на Васил Левски със заръката да не забравя за заветите на Апостола.  
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

45 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/6/13 13:09

    проблемите от 23г. са едни и същи, няма промяна !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/6/13 13:19

    Tozi N.Myumyun manyak li ce originalnici s portreta na V.Levski.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/6/13 13:38

    да живее Коминтерна!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/6/13 13:53

    Коя е мацката дето се кипри с букета...???

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/6/13 13:56

    Генерала от Минзухар-шеф на ДАНС!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/6/13 13:57

    Бисере, огледай се за гербери, те сега ще се крият и ще станат комунисти

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/6/13 14:18

    Коя е мацката бре...!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/6/13 14:27

    Аз се "кипря с букета", що, пречи ли ти ?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/6/13 14:31

    И аз искам букет от тая мацка

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/6/13 14:32

    Как може тоя турчин да държи в ръка портрета на левски ,когото го обесиха .Питайте тоя турчин какво мисли за ген Делов .Сигурен съм ,че и той като Местан и Доган искат ,нов прочит на историята .Този няма право да държи в ръцете си българската светиня .

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен24/6/13 14:38

    Аз мисля, че протестите трябва да се разраснат. Не може някаква си турска башибозушка партия, и комунисти да управляват страната. Това е майка България бе еййййййй! Какво правите бе, прости хора? Какво е това управление, което идва? Кмет от турците, областен от комунистите, и тройната ламя ДУ ПИ СЕ, БКП, АТАКА.
    Моля редакцията да не ми трие коментара. Трябва ясно да се знае отношението на читателите ви към новата власт. Това не е само мое мнение, а на 85% от протестиращите. Лично аз съжалявам, че в този заспал град няма протести. Щях да съм на първа линия. Да покажем, на света, че комунизма е отживелица. И да покажем на обикновените турци, че са колонизирани от техните лидери, които също са комунисти, агенти на ДС, и възродители. Те са хора, които 23 години по никакъв начин не подобриха живота им. Само на избори се сещат за тях. И след изборите ги забравят, до следващите избори. Срамувам се, че живея в този град. Срамувам се, че съм българин. До тук ни докараха некадърното управление на всичките ни политици за 23 години.
    Искам да кажа, че коментара ще го пусна на места, където няма редакционен филтър, и ще спомена изданията в, които съм го писал. И ще проличи, кой за, кого е издание

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен24/6/13 14:39

    аз пък искам да и подарявам букети на тази хубавица всеки ден!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен24/6/13 14:40

    Турчина е гласувал "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ", това е самата истина. Даже Милан Миланов му е скочил.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен24/6/13 14:40

    Честито да Ви е, г-н Николов! Бъдете отдаден на работата си и направете повече за младите в града ни.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен24/6/13 14:43

    Прочетете името само БИСЕР НИКОЛОВ. Точка. Баси до къде се докарахме. Искам редакцията да направи справка, кой и защо е извършил Баташкото клане. Много малко хора го знаят. Хайде сега да ви видя има ли, наистина хора, които да кажат "АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!".

    ОтговорИзтриване
  16. Назми ага, сен бизденсин !

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен24/6/13 15:02

    Вижте много добре втората снимка. Помак, турчин, арменец. Българин само на портрет. А аз казвах, че българина е на изчезване, но никой не ми обръща внимание. След 10 години всички българи ще са вън от Кърджали, благодарение на нас самите. Защото никой не скача срещу постоянната окупация на ДУ ПИ СЕ. Срещу помощта на комунистите да се случат тези обезкървявания на регионите, и разбира се, на България. Но нали са тройна коалиция, трябва да се мълчи. Мълчете българи, за друго не ставате.

    ОтговорИзтриване
  18. АТАКИСТ24/6/13 15:03

    Волен Сидеров ако чуе за това назначение ще се възмути много и ще вземе всички мерки !

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен24/6/13 15:14

    В Батак са клали помаци. Но не там е работата. Мисля, че не бива да се напада личността. Дано да е грамотен човек.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен24/6/13 15:16

    и тя ли е от бърчинките?

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен24/6/13 15:16

    За кратко ще е.Нека се радва

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен24/6/13 15:22

    14:43, какво е общото между името и личността на Бисер Николов и Баташкото клане? Вземи обясни не невежите, та и те да знаят!Чакаме ...

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен24/6/13 15:35

    Да му го туря на скапаният националист и гербер, който пише абсурди тук и аз ако съм на мястото на редакцията веднага ще изтрия тези помии, с които залива форума тук.Какъв си ти бе, нещастно копеле, че даваш такива квалификации на хората? Ти си с най-чистото минало и най-чистия род на тази планета, комплексар гърбав? Знаеш ли ти какво си - един "достоен " представител на лошия матриал, както каза Буда. Теб трябва да те вкарат в психиатрията защото очевидно имаш проблеми. Или си купи каска за да не ти изпадат сачмите с които е пълно в главата ти.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен24/6/13 15:38

    15.22 В Батак и съседните села около Батак е пълно с помаци. По всяка вероятност там се намират наследниците на помаците, извършили Баташкото клане. Що не ходиш на се направиш на герой там ами тук дириш сметка за тези събития от Бисер Николов? Той дори не е от онзи край. На теб като не ти харесват помаците ходи живей извън България, иди на майната си и там се прави на националист, мършо.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен24/6/13 15:53

    К'во ша праим сега, в нашата гора? Оле оле к'ва беля.

    Защо слагат човека на този пост? Мисля, че правителството трябва да си ходи, и да се измете комунистическата партия, заедно със ГЕЙ станишев. Мисля, че по този начин му правят мръсно, отколкото услуга.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен24/6/13 16:06

    15:38, що не вземеш да четеш малко по-внимателно, а не по диагонал. Не се правя на герой. Просто питам защо 14:43 замесва Бисер Николов с Баташкото клане. И не грубиянствай като обиждаш.

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен24/6/13 16:19

    ДО 14;32 ЛЕВСКИ ГО ОБЕСИХА С ГЛАСОВЕТЕ ДАДЕНИ ОТ БЪЛГАРИТЕ В ТОГАВАШНАТА ''СЪДИЙСКА '' КОМИСИЯ ,ТУРСКИТЕ ЗАПТИЕТА НЕ СА ГЛАСУВАЛИ , ЗА ОБЕСВАНЕТО НА АПОСТОЛА.ПОРАЗРОВИ СЕ И ПОПРОЧЕТИ ИСТОРИЯ ,А НЕ ДА ПРИКАЗВАШ ОТ ТУК И ТАМ ЧУТИ ИСТОРИИ

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен24/6/13 16:21

    14.43!
    Ти си болен мозък бе, от какъв зор намесваш Баташкото клане? Какво общо има Бисер със събития отпреди повече от век? Какво да проучв редакцията бе, всеки грамотен човек в България знае, че помаци са извършили клането. Ти обаче пък кажи как според теб в тази малка църква са се побрали няколко хиляди души? Минала ли ти през ум, че част от събитията в нашата история са преиначени, измислени или художествено са допълнени? Хайде, отворко, чети, в гугъл е пълно с материали на историци по темата. Ама недей да четеш избирателно, а всичко, което е казано от историците.

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен24/6/13 16:30

    Всички тук са болни, всички тук са болни само Волен е добре, вие българи не стееееее.

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен24/6/13 16:47

    Левски е обесен от такива ,като Камен костадинов -дпс ,христо Бисеров -ДПС ,йордан цонев -ДПС и др.еничари от ДПС и БСП.Това е картината братя българи

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен24/6/13 16:51

    Къде ми е "страхливото зайче"?
    Успех на новият областен управител!

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен24/6/13 16:57

    Според всички съвременни принципи и правила на живот и Левски, и Ботев са терористи. Всеки, който дръзне да сваля с революция законно правителство е такъв. Чудно какво е трябвало да го правят турците - да му дадат медал или да го осъдят според тогавашните закони. Да не говорим, че е убиец на дете. Не мога да разбера какъв идол може да е той за днешното поколение. Толкова ли нямаме други герои в историята си, че Левски се оказва най-добрия пример? Сега може да ме плюете колкото ви душа иска, започвайте.

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен24/6/13 17:35

    Спрете вече бе прости гербери, не намесвайте Ботев, Левски и други достойни българи. Ако вашата мутра ББ беше достоен, честен и принципен човек, въпреки простотията си той сега би бил министър-председател, нямаше да има протести, самозапалили се хора, отчаяни и безработни. Въпреки всички си кражби тройната коалиция остави страната в много добро състояние откъм финанси и икономика. Чуждите инвеститори виждаха потенциал за инвестиции в нашата слабо развита икономика. В момента картината е доста различна. - почти фалирала държава, смачкан частен бизнес (от рекет и неразплащане на държавата към същия този бизнес) и почти нулеви външни инвестиции. И не ми говорете за световната финансова криза, защото тука кризата не е финансова, а политическа. Мутренска структура може да се ръководи с мутренски методи , но една държава и една икономика не могат да се ръководят и да просперират с рекет и изнудване. Такива крехки икономики с евтина работна ръка биха били конкурентни и търсени в периода на криза, а то стана точно обратното и затова вината е само и единствено на мафиотската сбирщина наречена ПП ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен24/6/13 18:02

    Българите християни май си мислят, че са собственици на "България" ЕООД. Много грешите. България е на всички и всеки достоен човек може да е областен управител на града ни. И май забравяте, че той не е областен на гр. Кърджали, а на цялта област. В този смисъл, чоже да бъде дори от с. Горни Юруци. И стига с това кой клал и кой бесил. Няма абсолютна истина.

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен24/6/13 19:03

    До 14:40 ,Незнам как е гласувал както го наричаш "турчина" - това е негово, свещенно право!Аз бих уважил както и да е!Ти не можеш да го водиш за носа,както беше преди.Колкото го познавам е човек,боец с характер и то патриотичен и партиен.Не отстъпва на никой от партията по честно и вярно служене,работа,идейност и последователност.С делата си е показвал, че държи много за обединяването на хората в името на Кърджали и България!Назми Мюмюн в годишнините на националните празници е пред паметника на освободителите,пред паметника на апостола на свободата Васил Левски,поднася цветя и поклон пред героите ,така както всеки наш съгражданин етнически българин.СТИГА С ТОВА ДЕЛЕНЕ!!! Турците в България са равноправни граждани на републиката. Мина времето да бъдат мачкани!

    ОтговорИзтриване
  36. гражданка от Кърджали24/6/13 19:49

    До 13:19-Назми Мюмюн си е оригинален!Той е българския гражданин,етнически турчин,социалист номер едно - има ли друг като него в република България?Гордея се с него,с неговата чистота и неизкривяване на святата социалистическа идея!Дай Боже,такъв като другаря Назми, дано България ражда през 20 години!За мен ще бъде щастие!Той е неповторим!!!

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен24/6/13 19:59

    Всеки политик или заемащ държавна длъжност в България ЗАДЪЛЖИТЕЛНО слага портрета на Левски, но ЗАД СТОЛА, НА КОЙТО СЕДИ. Това е, защото имат гузна съвест и Левски им е като обикновен фон. Мисля, че ако все пак в кабинта си имат портета на Левски трябжа да го поставят на стената срещу себе си, за ги стряска ежедневно с погледа си!

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен24/6/13 20:08

    Ало 14:32 ти знаеш ли,че този турчин е по-голям родолюбец от теб!По-големи предатели от вас има ли,що се отнася за род и родина? питам те и аз родопчанката,тютюнопроизводителката,туркинята.

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен24/6/13 21:23

    Приключихте ли с пререканията най-накрая! Айде сега да ви пожелая да сте живи и здрави всички и по-малко да се ядосвате! Амин!

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен24/6/13 21:35

    24/6/13 21:23 То пък едни пререкания, мани, мани. Умреш от скука. По двама дежурни от двете централи - едно словесно мазало не моа`т спретна!

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен24/6/13 21:48

    BALGARIN SAM I LI4NO POZNAVAM G-N BISER NIKOLOV.TOI E DOSTOEN ZA TOZI POST I NE MU ZAVIJDAITE.HARAKTERNA 4ERTA NA BALGARINA E ZAVISTA,SRAMUVAM SE,4E SAM BALGARIN.AKO NIAKOI ME OPLIUE TUK OT SEGA MU POJELAVAM DA DUHA TARATORA I KOSHMARNA VE4ER.

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен24/6/13 22:15

    айде бе герб само аз ли протестирам

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен24/6/13 23:05

    Голям смях пада по кафенетата тази вечер. Градски зевзек запалил фитила на комунетата, че ги очаква протестираща агитка. За да избегнат всенародната любов, групата по иногурация на новия валия превзели "Белия кораб" досущ като бригада "Чавдар" на 9.09.1944 г.

    ОтговорИзтриване
  44. Анонимен25/6/13 08:33

    Който е да сложат за областен управител на Вас няма угодия, веднага започвате да го пюете, престанете и се засрамете. На господин Николов пожелавам ползотворна работа .

    ОтговорИзтриване
  45. Анонимен25/6/13 09:16

    Айде прибирайте баданарките. От нов началник и малко прасе не се знае каква свиня ще стане!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.